Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[28.10.2021 - 22:40-23:40] Victor_Samirov

Başlatan Elif, 29 Ekim 2021, 00:42:17
Okunma sayısı 861 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
[28.10.2021 - 22:40-23:40] Victor_Samirov
« : 29 Ekim 2021, 00:42:17 »

KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Helena_Rascalova
Seviye: 24

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Victor_Samirov
Seviyesi:  11

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 28.10.2021
Olay Saati: 22:40-23:40
Yaşadığınız olayı anlatınız: Victor Samirov karakteri barıma geldi. Para istedi ve Cheslav karakteri ona 2500 dolar para verdi akabinde Barımda dostum Cheslav karakterine direkt ağır hakaret etmeye başladı. Banada kütür kütür diyerek saçma hareketler sergilemeye başladı. Mekanı terk etmesini söyledim. Dışarı çıkartmaya çalıştım fakat dışarı çıkar çıkmaz tavırlarını sürdürdü. Cheslav sinirlendi ve brawl rolüne girdi. Cheslav'a saldırmaya başladı. Ben ona vurmamama rağmen banada vurmaya başlayınca bende brawl rolüne katıldım. Sonra adamlarımdan Oliver'i düşürdü ve araçla ezmeye başladı. İşyerimdeki sandalyeleri ve şemsiyeleri ezerek paramparça etti. Bölgemde kaos yarattı. Sonra onu tuzağa çekerek işyerimin içerisine kadar sürükledim. Maskemi taktım, aracımdan deagle silahımı aldım işyeri gateimin içinde adamı vurarak düşürdüm. Cheslav ve bir adamımla ofisin içerisine alındı. Kendisi yine ağır hakaretlerini sürdürdü ve şahsıma, diğer kişilere karşı bu tavrı aşırı düzeyde sürdürünce hiç konuşturmadan kafasına sıkarak öldürme rolünü yaptım. Daha sonrasında cesedi yok edilmek üzere başka bir ekibe devredildi. Aracını aldırmak üzere maskeli bir biçimde yarışçı birlikten birini çağırttım. Ekipten birisi aracını parçalattı. Bölgede bize ait olan kameralar silindi. Karakter Helena Rascalova'nın emriyle gömülmesi üzerine çöle götürüldü, orada yakarak cesedi yok edildi. Sonra adamlarım bana durumu bildirdi, rolü detaylı bir şekilde ssleriyle atacağım.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Hood bölgemde saygısızlık, adamlarıma zarar verme, birlik işyerlerime araçla zarar verme şahsiyetime aşırı düzeyde onur kırıcı laf söyleme, ailemi ve itibarımı küçük düşürmek. Dostlarıma hakaret ve güzellikle bölgeden ayrılması söylemesine rağmen gitmeyip ayartıcı hareketlerinin devam etmesi. Ayrıca hoodda düşürüldü.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: [28.10.2021 - 22:40-23:40] Victor_Samirov
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2021, 00:54:36 »
Bütün kanıtları buradan ayrıntılı şekilde atacağım. 3 SS olduğu için formda hepsi yetişmiyor. Buradan yolluyorum. Kişinin CK rolü yapıldı. Hoodda düşürüldü, rol zaruri olması gerekiyordu çünkü aşırı derecede bir ihlal söz konusuydu, o anda müdahale etmemiz gerekiyordu. Rolü bir admine izletemedik. Yapılmış bir rolün talebidir. Kanıtları buradan atıyorum.

KIŞKIRTMA KISIMLARI Adamlarımı dövme ve araçla işyerimi mahvetme.

Hooda çekişim ve maske takarak vuruşum sonrası ofise taşınma kısmı ardından öldürülmesi

Kaldırılması ve paketlenme süreci

Ekibim tarafından götürülme süreci

Cheslav tarafından kullandığı eşyalarının imha edilmesi yakılma süreci ve kıyafet değişikliği rolleri

Mekanımdaki aracının yok edilmesi

Mekandaki diyalog

Çevrimdışı situtugang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Aralık 2021, 17:59
Toplam oynama: 21 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2021, 11:04:38 »
Merhaba öncelikle Barın İçinde Olay Çıkartım, barın dışına çektiler. Hood Bölgesinde esir alıp ck etmeye çalıştılar.

Çevrimdışı Selena24

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Selena Perry Lv.18
Son giriş: 09 Temmuz 2022, 21:28
Toplam oynama: 105 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2021, 14:39:32 »
Sslere bakıldığında pm ve /f chat üzerinden rol planlanmış, ck talebi geçersiz sayılmalı.

Çevrimdışı Xenia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:11
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:04
Toplam oynama: 451 gün, 18 saat
Köken: Japon
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2021, 16:06:04 »
CK talebi kabul edildi, ancak rol kabul edilmedi. CK rolü tekrar edilecek.