Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[26.10.2021]Victoria Aniston, Romeo Corradino

Başlatan Cowboy, 27 Ekim 2021, 08:45:19
Okunma sayısı 729 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cowboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:39
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 17:29
Toplam oynama: 4 gün, 22 saat
[26.10.2021]Victoria Aniston, Romeo Corradino
« : 27 Ekim 2021, 08:45:19 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT — ONLINE İHBAR SİSTEMİ
"a tradition of service"

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Kenny Tenpenny
Doğum Tarihi: 25.02.1963
Telefon Numarası: 123-456-0
Ev Adresi: Idlewood Motel

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Victoria Aniston
Adı Soyadı: Romeo Corradino

Rütbesi: Bilinmiyor
Rütbesi: Deputy Sheriff Trainee

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (23:40 & 26.10.2021)
Şikayet Sebebi: Force Matrix, Miranda Hakları, İnfernus Model Aracım Çalındı
Mağduriyetiniz: Saat 23:30 civarlarında yeni tanıştığım kadınla beraber geziyordum. Temple benzinlik kısmında iki adet sultanın birbirlerine ateş ettiğini gördük, daha sonrasında bir sultan aracındaki kişiler yaralandı, bu sırada diğer sultan hala etraftaydı, polis memuru tek başına aracıyla geldi bölgeye. Yanımdaki kadın polis memuruna bölgeden uzaklaşmasını söyledi, bölgede hala diğer sultan geziyor ve etrafa ateş ediyorlardı. Daha sonrasında polis memurunun yanından ayrılıp, yaralanan kişilerin yanına gittim, durumları ağır gözüküyordu. Bu sırada polis memurları bölgeye geldi, araç kamerasındanda görüldüğü üzere kendi şeridimde araçla bölgeden uzaklaşmaya çalışırken bir anda memur tarafından Sniper mermisi yedim, yaralarım çok ağır iyileşmeside hayli vakit alacaktır. Bu mermiyi yedikten sonra yaralandım polisler beni aracımdan çıkartır çıkartmaz bir sivil tarafından FanbonAdro plakalı kullandığım araç çalınmış ve hurdaya verilmiştir. Olay bölgesinde hiçbir şekilde hiçbir memura veya bir kişiye ateş etmedim, kimseye karşı hiçbir suç işlemedim. Tek suçum motorumda yasa dışı bir silah taşımaktı ve o silahlada hiçbir şekilde suç işlenmemiş sadece eski bir arkadaştan bana bir hediye olarak kalmıştır. Suçumu öğrendim ve memurlara karşı başka hiçbir şekilde soru sormadım. Memurlar tarafından işlemlerim gerçekleşti ancak bana avukat tutma hakkımın da içinde olduğu miranda hakları hiçbir şekilde bana beyan edilmedi. Avukat tutma hakkımdan bahsedilmiş olsaydı bu durumda kendimi daha iyi savunabilir belkide bir Supervisor sayesinde başımdan geçen olayları buraya taşımak yerine yüz yüze görüşerek halledebilirdim. Hapishane işlemlerimi gerçekleştiren Memur Romeo Corradino haklarımdan beni mahrum bıraktı. Yasalarımıza göre miranda hakları okunmayan vatandaşlar serbest bırakılmalıdır. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Kanıt(Video)
(Link)

Ben Kenny Tenpenny, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: [26.10.2021]Victoria Aniston, Romeo Corradino
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2021, 22:45:08 »
Soruşturulacak, bu süreçte beklemede kalınız.

Çevrimdışı Cowboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 17:39
Toplam oynama: 134 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 17:29
Toplam oynama: 4 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2021, 16:48:22 »
Günlerdir boş duvarlara bakmaktan uyku uyuyamaz oldum, demir parmaklıklar ardında günler geçmiyor, en kısa sürede bu durumun bitmesini ve yattığım günlerin tazminatını istiyorum.
1

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2021, 19:48:21 »
İlgili 3806 rozet numaralı Victoria Aniston adlı personelin, olay anında memurun canına kast ettiğinizi doğrulama üzerine ateş açtığı belirlendi. Doğrulamayı yapan polis memuru Nadia Paterson. 3806, Victoria Aniston ile ilgili personel için herhangi bir problem bulunmamaktadır.

İlgili 4832 rozet numaralı Romeo Corradino adlı personel için incelemeler sürmektedir, bu süreç içerisinde beklemede kalınız. Anlayışınız için teşekkürler.
1

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2021, 04:56:08 »
İlgili 4832 rozet numaralı Romeo Corradino adlı personelin, tutuklanan şüpheliye yönelik haklarını belirtmediğinden dolayı cezalandırılacaktır. 4832, Romeo Corradino ile ilgili personel için ceza uygulanacaktır.

Aracınız için herhangi bir iade söz konusu değildir. Aracınızın sorumluluğu size aittir.