Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Haksız yere yenilen Ic&Ooc jail'lerin telafisi

Başlatan Üslup Hocası, 23 Ekim 2021, 15:54:00
Okunma sayısı 945 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Haksız yere yenilen Ic&Ooc jail'lerin telafisi
« : 23 Ekim 2021, 15:54:00 »
Merhabalar. Biliyorsunuz ki Rina'da ihlalciler çok, bu ihlalciler yüzünden bizim yediğimiz Ic ve ooc jail'leri kanıtlarımızı alıp şikayet/ticket açsak dahi güni birliği bırakın 3 gün içerisinde bile sonuçlanmıyor ve bizim beklediğimiz 1440dk veya 480 dakika gibi süreleri beklemek şikayetin veya ticket'ı beklemekten daha mantıklı oluyor. son zamanlarda bu süre 3 günü bile aşıyor. Bu yüzden bizim haksız yere beklediğimiz Ic&ooc jail'lerin yetkililer tarafından saptanıp bu süre içerisinde alamadığımız Maaş, Xp, belki kasacağımız kaç bin Ic para gibi gibi mağduriyetlerin önüne geçmek için, bu mağduriyeti yaşatan kişilerin ıc olarak para bize yeterli bir miktarda borçlanmasını gayet makul buluyorum. Sistemini getirmek çok basit mesela ıc olarak doktora gidiyorsunuz ve paranız yok ya doktor tedavi ediyor bu ücret 900$ ise sağ üstte paramız 00000900-$ ve kırmızı renkte gösteriliyor, devlete borçlanmış oluyoruz ve para kazandığımızda tekrar eski haline dönüyor. Aynı durum yetkililerin de yanlış kararları için oyun tarafından bu mağduriyetleri ıc para ile telafi edilmeli. Sistemin düşündüğüm hiç bir suistimal edilecek yanı yok, desteklerinizle kesinlikle getirilmesi gereken bir şey olduğuna inanıyorum.
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Haksız yere yenilen Ic&Ooc jail'lerin telafisi
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2021, 16:10:43 »
doktor seni tedavi ettiği zaman üstünde paran yok ise paran - (eksi)'ye düşmez, polis departmanından ödemen gerekir. Zaten yetkililer sana yanlış işlem uyguladığı zaman para iadesinde bulunuyor böyle bir şey var zaten  :exactly:

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2021, 16:13:00 »
doktor seni tedavi ettiği zaman üstünde paran yok ise paran - (eksi)'ye düşmez, polis departmanından ödemen gerekir. Zaten yetkililer sana yanlış işlem uyguladığı zaman para iadesinde bulunuyor böyle bir şey var zaten  :exactly:

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2021, 17:17:32 »
maaş xp tamam ama belki kasacağımız para ne demek .d payday iadesini istersen zaten alıyorsun
neyse kolay yoldan parayı bulmak için böyle saçmalıklara kafa yorma banka no ver yardımcı olayım

Çevrimdışı eNter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ocak 2024, 22:14
Toplam oynama: 211 gün, 1 saat
Duncan Waren Lv.28
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 00:12
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 20:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2021, 17:19:00 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 23 Ekim 2021, 17:36:36 »

Öncelikle 35385 hesap numaram ama olay bu değil. Sadece benim başıma gelmiyor bu olay, yani kolay yoldan para kazanmak değil, mağduriyetleri telafi etmek. Bu bahsettiğim şey getirilirse mesela dm atan troll bir oyuncu hem ceza yiyecek hemde parası gidecek. Böyleylikle ne olacak diye sorarım size? İhlaller azalıcak, vadetmiyorum veriyorum size bu geleceği, ver yetkiyi gör etkiyi misali. Şimdi haksız yere diyelim ki 480 dakika yedik ıc veya ooc farketmez bu cezayı beklemek yerine şikayet açınca minumum 3 gün sürüyor bu bir kaide artık ucp/şikayetler kısmım da sürekli olarak aktif bir şikayet var henüz sonuçlanmadı malesef. Yani bu yediğimiz cezayı beklemek 8 saat mi sürüyor? evet 8 saat bekleyip 3 gün oyuna girmemekten daha stonks olduğu için ve şikayet lehimize sonuçlanmayacağı gibi bir ihtimal her zaman olduğu için bu şikayet sonuçlandığında lehimize ise bu mağduriyeti yaşatan her kimse bize ıc olarak para vermiş olsun. Diyelim ki ceza beklemek yerine 8 saat oyunda mıyım? Belki meslek yapıcam, ki kendim adına konuşursam her girdiğimde yapıyorum, bu mağduriyet yüzünden boşuna ceza bekliyorum sadece ve kişi kim bilir gece uyurken pc'ni açık bırakıp sabah kalkınca bu cezayı bitiriyor ve bu durum yanına kalıyor. Yani bu desteklememe içerikli yorumunuza anlam veremiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 23 Ekim 2021, 17:38:43 »
1440 Dakikalık bir yanlış işlem uygulaması olmuştu oyun içi adminin, bu durumda bana sadece silahım iade edildi. Beklediğim dakikaların hiç bir anlamı yok. Ve bu kadar şey yazdım oraya mı takıldın be, böyle bir şey gelirse polise borçlu olsun devlet işlerinden yararlanamasın gibi gibi olabilir işte.

Çevrimdışı victhory16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arges Bramos Lv.23
Son giriş: 11 Kasım 2023, 02:40
Toplam oynama: 99 gün, 5 saat
Jane Navarro Lv.23
Son giriş: 06 Kasım 2023, 01:44
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
« Yanıtla #7 : 23 Ekim 2021, 17:41:16 »
maaş xp tamam ama belki kasacağımız para ne demek .d payday iadesini istersen zaten alıyorsun
neyse kolay yoldan parayı bulmak için böyle saçmalıklara kafa yorma banka no ver yardımcı olayım
25885 :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 23 Ekim 2021, 17:45:04 »
Son olarakta bu ihlaller artık oyuncularıda uzaklaştırmaya başladı. ooc olarak tanıdığım arkadaşlar, oyunda tanıştığım rolü sağlam vesaire kişilerin hepsi bıraktı veya farklı sunuculara geçti. Şimdi bende farklı sunuculara geçebilirim fakat Rina'nın sistemlerini ve rol ortamı olduğunda daha güzel bir yer olduğunu biliyorum. Ama son zamanlarda benim bu ihlalcilere maruz kalmam ve yetkililerin yanlış kararlar vermesi gibi sebeblerden dolayı oyunu alta alıp bu ar-ge'yi açma tenezzülünde bulundum. Yani sunucu sahibinin de bunun farkına varması lazım çünkü biz bir oyuncu olmaktan bir yana onlar için ayrıca olarak bir gelir kaynağıyız da...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 23 Ekim 2021, 17:49:19 »
Yetkililer para iadesinde bulunmuyor arkadaşlar yanlış bilgi. Şikayette oyuna ilk başladığım zamanlar bunu yazınca millet savunmalarında gülüyordu bana.