Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[22.10.2021] Randy_Vonnegut

Başlatan _CaNeR, 22 Ekim 2021, 22:04:26
Okunma sayısı 750 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _CaNeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ocak 2024, 16:55
Toplam oynama: 478 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
[22.10.2021] Randy_Vonnegut
« : 22 Ekim 2021, 22:04:26 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT — ONLINE İHBAR SİSTEMİ
"a tradition of service"

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: (Conor Johnson)
Doğum Tarihi: (01.01.1881)
Telefon Numarası: (5551111)
Ev Adresi: (Yok.)

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: (Randy_Vonnegut)
Rütbesi: (Deputy Sheriff Trainee)

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (21:36 & 22.10.2021)
Şikayet Sebebi: (Merhaba. Dağa dolaşmaya çıkarken önüme şerifler belirdi. Megafondan "Takipten Ayrıl" dediler ve onları fark atmak için gaza bastım. Sonrasında önüme başka bir yaya şerif belirdi ve ani fren yaptım. Ani fren yaparak şerifi ezmedim. Ondan sonrasından şerif engebenin az aşarısına giderek silahıyla aşarı doğru bakıyordu, ama olduğumuz yer engebeli olduğu için araba hafif hafif yan yan kaydı, ben bu sırada ezmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım ve şerifi istemsizce tosladım. İstemsizce şerifi toslar toslamaz sıkmaya başladılar ve beni silahla yaraladılar. Hastaneye götürmeden şerif departmanına sevk ettiler. Sonrasında departmanın içinde Avukat talebim olmadığı için Supervizör talebinde bulundum. Ama şerifin  acelesi davranışlarından dolayı benimle ilgilenmeyi seçmedi, işlemleri çok hızlı yapıyordu. Hızlı yapmasına rağmen kimliğimi aldıktan sonra hızlı bir şekilde  talebimde bulundum, beni uzun süre duymazdan geldi ve işlemlere sırayla devam edip Doc görevlilerine teslim etti. 2 3 defa Supervizör talebimde olduğumu defalarca söyledim ama görmezden geldi. Aşarı da departmanın kamera görüntüleri bulunmaktadır. Beni uzun süre duymazdan geldiği belirlenmiştir. (Talebim uzun süre önce belirttiğim görüntülenmiştir.) Gerekli tazminatımı ve şikayet edilen şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.)
Mağduriyetiniz: (Haksız Yere Hapis Cezasına Çarptırılmak - Supervizör Talebimi Karşılamamak - Ağır Yaralı Halimle Mahkemeye Sevk Edilmek)

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Ben (Conor Johnson), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: [22.10.2021] Randy_Vonnegut
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2021, 18:16:59 »
Soruşturulacak, bu süreçte beklemede kalınız.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: [22.10.2021] Randy_Vonnegut
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2021, 20:35:40 »
İlgili 2489 rozet numaralı personelin, supervizör talebini göz ardı ederek sevk işlemlerini sürdürdüğü için işlem görecektir. Lakin tarafınıza herhangi bir tazminat veya aklanmanıza yol açmaz.
1