Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mix ve rolde q olayına çözüm bulunmalı

Başlatan Mcdikmen, 20 Ekim 2021, 16:16:45
Okunma sayısı 4041 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Mix ve rolde q olayına çözüm bulunmalı
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2021, 10:55:47 »
Kanıt yetersiz. OOC kanalla ulaştığını kanıtlamak senin sorumluluğun şikayet açıyorsan. Yoldan geçerken denk gelmiştir. PD Mix'in kraliyken gelip Mix'den ARGE açmanız yok mu komik
Bunu kanıtlamak için adamın yanında oturmam gerek. Birazcık akıl ve mantık yoluyla burada mix olduğu anlaşılabiliyor. Yolda geçerken aynı soyadlı kişi denk geliyor ve ne tesadüftür ki, bana çarpıp aracımı suya düşürüyor. Çok ütopik kanka. PD mix'in kralı derken neyi kastettiğini anlayamadım. PD'nin yaptığı mixden biraz örnek vermelisin bence.
Şikayet mantıkla sonuçlanmaz, kanıt gerek.
1

Çevrimdışı Forsaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Miguel Lv.24
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 01:26
Toplam oynama: 132 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2021, 07:30:58 »
Kanıt yetersiz. OOC kanalla ulaştığını kanıtlamak senin sorumluluğun şikayet açıyorsan.
İlk defa kısmi de olsa katılıyorum bu arkadaşa.
Bundan kat kat daha belirgin olan mix şikayetim reddedilmişti. Kesin mix var diyorsunuz, evet var bence de ki herkes biliyor bunu ama siz eğer discordtan afam çağırdığını iddia ediyorsanız bunu kanıtlamakla yükümlüsünüz. Adam yapmadım der ve kanıt sunmak zorunda değil. Yaptığını iddia ediyorsanız şikayet kurallarında da net şekilde belirtildiği gibi kanıtın dinamik olması gerekir. Size göre net ve bariz mix olabilir fakat aşırı geçersiz bir kanıt bu. Çünkü kanıtın hiçbir yerinde mixe dair bir belirtici an yok. Adam rastgele oradna geçiyordum der çıkar gider, rastgele geçmediğine adınız kadar eminseniz kanıtınızın da öyle geçerli olması gerekir. Adamın pm yerine hatalı sekilde size, b kanalından vs. yazması lazım mixing sayılabilmesi için ki o da tartışılır yine. Yok yani

Saçma bir düşünce yapısı, kişi şikayetini zaten açıyor. Kanıtlaması gereken kişi şikayet açılan kişi olmalı, şikayet açılan kişinin mix yapmadığını kanıtlaması daha mantıklı. Oldukça fazla sunucuda oynadım, bu sunucuda olan saçma kurallar hiçbir sunucuda yok emin olabilirsin. Bu dediğim daha mantıklı değil mi? Cevaplarsan oldukça sevinirim.

@Jaxie @KadirrBeyy

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2021, 10:31:23 »
Kanıt yetersiz. OOC kanalla ulaştığını kanıtlamak senin sorumluluğun şikayet açıyorsan.
Bundan kat kat daha belirgin olan mix şikayetim reddedilmişti. Kesin mix var diyorsunuz, evet var bence de ki herkes biliyor bunu ama siz eğer discordtan afam çağırdığını iddia ediyorsanız bunu kanıtlamakla yükümlüsünüz. Adam yapmadım der ve kanıt sunmak zorunda değil. Yaptığını iddia ediyorsanız şikayet kurallarında da net şekilde belirtildiği gibi kanıtın dinamik olması gerekir. Size göre net ve bariz mix olabilir fakat aşırı geçersiz bir kanıt bu. Çünkü kanıtın hiçbir yerinde mixe dair bir belirtici an yok. Adam rastgele oradna geçiyordum der çıkar gider, rastgele geçmediğine adınız kadar eminseniz kanıtınızın da öyle geçerli olması gerekir. Adamın pm yerine hatalı sekilde size, b kanalından vs. yazması lazım mixing sayılabilmesi için ki o da tartışılır yine. Yok yani

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 18 Kasım 2021, 13:55:52 »

Saçma bir düşünce yapısı, kişi şikayetini zaten açıyor. Kanıtlaması gereken kişi şikayet açılan kişi olmalı, şikayet açılan kişinin mix yapmadığını kanıtlaması daha mantıklı. Oldukça fazla sunucuda oynadım, bu sunucuda olan saçma kurallar hiçbir sunucuda yok emin olabilirsin. Bu dediğim daha mantıklı değil mi? Cevaplarsan oldukça sevinirim.

@Jaxie @KadirrBeyy
Son defa diyorum daha fazla anlatmayacağım çünkü ben yazarken her seviyeden birisinin anlayacağı seviyede yazıyorum. Anlamazsan üzgünüm .
DM şikayeti açarken attığın kanıtla "Bu beni düşürdü, bana DM attı" diyorsun. Kanıtın kesin, biz bakınca düştüğünü görüyoruz. Bu noktadan sonra karşı taraf düşmanlık kanıtı atarsa DMden kurtulur atmazsa ceza alır.
Gelelim mixe. Dağ başındasın adam kaçırmışsın bölgeye birileri geliyor. Sen de şikayet açıyorsun. Şikayette diyorsun ki "Bu adamlar bir anda dağa geldi, mix yapmışlardır." Mixle geldiklerini iddia eden sensin ama elinde DMdeki gibi bir kanıt yok. Tek savunman "dağda olduğumu nerenleen biliyorlar da geldiler kesin mix yaptılar" demen. Şikayet kurallarına bakarsan kanıtların net olması şikayetçinin sorumluluğundadır. Mixi kabul ettirebilmen için karşı tarafın hatayla b ya da pm kanalını kullanmasını beklemek zorundasın.
İşin özeti bu mix yapmıştır kesin adminim bi bakın var mı kanıtı demek yerine bu mix yaptı işte kanıtı burada arkadaşına pm atmak yerine bana attı diyeceksin sonra o da ceza alacak. Öyle ben şikayetimi açayım ya tutarsa, ya kanıtı yoksa, mantığıyla şikayet açılmaz.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2021, 17:27:07 »
Bu olay aşırı bariz ortada, desteklendin.

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2021, 17:39:35 »
neden ınsan tircilik yaparken ters yonden gıdıp carpsin? Mix ortada konusmaya gerek yok desteklıyorum argeyi  :onay: :onay:
1

Çevrimdışı euria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 17:05
Toplam oynama: 105 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Ekim 2023, 15:02
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 30 Kasım 2021, 19:36:15 »
Mix god.
neden ınsan tircilik yaparken ters yonden gıdıp carpsin? Mix ortada konusmaya gerek yok desteklıyorum argeyi  :onay: :onay:
Olaya ben şahidim, tutuklanan kişinin sorumlusu bendim. Arkadaş zaten arkadaşını çağırıyor, tır CR atıyor sonra kaçırıyor. Bil bakalım ne oluyor? Diğer bir arkadaşı gelip onu Premier'in bagajına atıyor ve sonra q!

Çevrimdışı Calamitous

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Nisan 2024, 20:38
Toplam oynama: 275 gün, 0 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 08:53
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Son giriş: 07 Ocak 2024, 19:15
Toplam oynama: 3 gün, 12 saat
« Yanıtla #17 : 01 Aralık 2021, 23:05:38 »

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55