Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şehrin Gülü / Fiona Cityrose

Başlatan CITYROSE, 18 Ekim 2021, 18:22:11
Okunma sayısı 28193 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Şehrin Gülü / Fiona Cityrose
« Yanıtla #70 : 19 Ekim 2021, 19:29:37 »
Hooop arkadaşlar yaa Fiona ile aramıza fitne sokmayın o o soyadı özel olarak kullanmak istiyor o yüzden tercih etmiştir. Evet ben uzun zamandır Rus rolü yapıyorum. Ama Rus olup da Amerika'da soyadını değiştiren ünlüler de var. Fiona zaten ünlü star rolü yapıyor bir nevi mimar. Lütfen biraz dikkatli olalım, canım ben seni seviyorum bu yazıların benden gelmediğini bil.

Sadece şuna cevap vereceğim:

Fiona diye bir Rus ismi yok, Fiona isminin kökeni ingiltere.

Rusya'da Cityrose diye bir soyad yok olmasıda imkansız, gerçekten Rusya'da doğulmuş yaşamış kişilerin 100% de 70% ihtimal soyadları ov veya ova şeklinde biter. Örnek Smirnov, İvanov, Petrov, Kozolov, Smirnova, İvanova, Petrova, Kozolova bu şekilde.

Kısacası Fiona Cityrose hayali bir karakter bile olsa mantık dışı hatta mantıkla alakası olmayan bir karakter.

Gerçekten Rus kadını, Rus rolleri görmek isterseniz Helena Rascalova karakterini takip ede bilirsiniz.

Helena Rascalova ne alaka diyicek kişiler belki ola bilir, Helena Rascalova'da Rusya doğumlu karakter.

Helena Rascalova dediğiniz karakter bence rus rollerini tam olarak yansıtamıyor. Çok egolu ve çok kendini beğenmiş birisi ayrıca neden onu takip edeyim ki kendisinin bazıları gibi hayranı yada yalakası değilim. Hiç bir zamanda olmadım çok şükür. Egolu ve kendini beğenmiş birisiyle değil arkadaş rol bile yapmam yani. O yüzden takip etmeme gerek yok.

Rusya doğumlu olabilir. Rus kültürünü yansıtmadığını düşünüyorum. İllaha rus diye de ova yada ov soy adı almak zorunda değiller. Senin mantığına göre Fransız veya İtalyan rolü yapanlar da italyan yada fransız soy adı kullanmıyorlar. Kimse zorunlu değil.  :kahkaha: :57: :-D

Bana atıp tutmadan önce rollerimizi takip etmeni ve gerekirse rol yapmamızı tavsiye ederim. B1 seviye Rusçam 3.5 aylık Ukrayna'da ikamet ettiğim bir geçmişim var. Ayrıca Orta Asya dersleri üzerine Kayseri'de konferans bile verdim bir vakıf bünyesinde. Rusya ve ilişkileri üzerine lisans tezim var istersen gönderirim okuyadabilirsin. IC olarak Rus tarihi ile ilgili ne öğrenmek istersen anlatırım karakterim baştan aşağı Rus ve jest mimiğine kadar tipik bir Rus karakteri neyse onları da içine katıp, Petrocu bir modern Ruslukla harmanlayıp gelenekselcilik çatışmalarını içinde barındıran iki yapıyı birbirine çelişkiler içinde eklemlemiş bir karakteri aynı anda veriyorum. Yok egolu yok bilmem neli bir şey yok. 3 senedir canlandırdığım karakter bu rollere hücumlamasına girmedi. Kirada yaşıyodum 500 dolara. Sıfırdan büyüyen ve hala şehirde var olan bir karakteri ve illegallikte yükselen bir karakteri ayak takımı rolüne sokmam aşırı mantıksız olur. Dediğiniz şeylere zaten en başından karşıyım yanımda yağcı yalakacı bulunan kim varsa uzak tutuyorum. Kendilerini defaatle de uyarıyorum, yağcılık yalakalık diyorsun da kimden ne elde etmişim bugüne kadar kimin rol üstünlüğü benim işime yaramış. Yaptığınız konuşma hiç hoş bir şey değil. Önyargını kırmak istiyorsan gelirsin rolü yaparız, kültüre ne kadar hakim olup olmadığımı görürsün. Hood onaylı birlik lideriyim sokaktan geçen insan rolü yapamam. 300 sayfalık birlik 204 sayfalık hali.hazırdaki en eski ve en uzun karakter tanıtımına sahibim. Bunları ego olsun diye söylemiyorum ortada emeğim var ve saçma sapan yok ego mego diye konuşuyorsunuz. Doğru düzgün role gelindi de ben mi tepki vermişim? Her gün aktif rol oluyor ve elimden geleni herkese gösteriyorum. Ama karakterimin ağırlığını da rollerim için korumak zorundayım. Helena artık 2018 de insanlara günde 5 10 kişiye terapi veren Helena değil.

Bu arada Zehra o yorumu ben yazdırmadım. Seni seviyorum canım benim. Biz ayrı kulvarlardayız sen mimarsın ben mafya rolü yapıyorum. Yani böyle şeylerle aramızı açmaya çalışmasın kimse.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #71 : 19 Ekim 2021, 19:41:20 »
Sorun yok Elif, o yorumu senin yazdırmadığını biliyorum. Sanırım ikimizin arasını açmak için çabalıyor bazıları. Dediğin gibi ikimizin rolleri farklı. Sen illegalsin ve o alanda iyi rol yapıyorsun. Ben ise mimarlık, emlakçılık ve bar işletmeciliği alanlarında iyi rollerimi sergiliyorum. Burada herkes aynı rolü yapacak diye birşey yok, kim hangi alanda iyi ise o rolü yapar. Yine de herkesin yorumuna saygı duyuyorum, herkesin kendi fikri. Teşekkürler.
1

Çevrimdışı SayMyName

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2024, 13:18
Toplam oynama: 187 gün, 6 saat
« Yanıtla #72 : 19 Ekim 2021, 19:50:15 »
Şey değil mi bu ya hani silah ticareti yapan mimar hanım

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #73 : 19 Ekim 2021, 20:09:58 »
Hooop arkadaşlar yaa Fiona ile aramıza fitne sokmayın o o soyadı özel olarak kullanmak istiyor o yüzden tercih etmiştir. Evet ben uzun zamandır Rus rolü yapıyorum. Ama Rus olup da Amerika'da soyadını değiştiren ünlüler de var. Fiona zaten ünlü star rolü yapıyor bir nevi mimar. Lütfen biraz dikkatli olalım, canım ben seni seviyorum bu yazıların benden gelmediğini bil.

Sadece şuna cevap vereceğim:

Rusya'da Cityrose diye bir soyad yok olmasıda imkansız, gerçekten Rusya'da doğulmuş yaşamış kişilerin 100% de 70% ihtimal soyadları ov veya ova şeklinde biter. Örnek Smirnov, İvanov, Petrov, Kozolov, Smirnova, İvanova, Petrova, Kozolova bu şekilde.

Kısacası Fiona Cityrose hayali bir karakter bile olsa mantık dışı hatta mantıkla alakası olmayan bir karakter.

Gerçekten Rus kadını, Rus rolleri görmek isterseniz Helena Rascalova karakterini takip ede bilirsiniz.

Helena Rascalova ne alaka diyicek kişiler belki ola bilir, Helena Rascalova'da Rusya doğumlu karakter.

Helena Rascalova dediğiniz karakter bence rus rollerini tam olarak yansıtamıyor. Çok egolu ve çok kendini beğenmiş birisi ayrıca neden onu takip edeyim ki kendisinin bazıları gibi hayranı yada yalakası değilim. Hiç bir zamanda olmadım çok şükür. Egolu ve kendini beğenmiş birisiyle değil arkadaş rol bile yapmam yani. O yüzden takip etmeme gerek yok.

Rusya doğumlu olabilir. Rus kültürünü yansıtmadığını düşünüyorum. İllaha rus diye de ova yada ov soy adı almak zorunda değiller. Senin mantığına göre Fransız veya İtalyan rolü yapanlar da italyan yada fransız soy adı kullanmıyorlar. Kimse zorunlu değil.  :kahkaha: :57: :-D

Bana atıp tutmadan önce rollerimizi takip etmeni ve gerekirse rol yapmamızı tavsiye ederim. B1 seviye Rusçam 3.5 aylık Ukrayna'da ikamet ettiğim bir geçmişim var. Ayrıca Orta Asya dersleri üzerine Kayseri'de konferans bile verdim bir vakıf bünyesinde. Rusya ve ilişkileri üzerine lisans tezim var istersen gönderirim okuyadabilirsin. IC olarak Rus tarihi ile ilgili ne öğrenmek istersen anlatırım karakterim baştan aşağı Rus ve jest mimiğine kadar tipik bir Rus karakteri neyse onları da içine katıp, Petrocu bir modern Ruslukla harmanlayıp gelenekselcilik çatışmalarını içinde barındıran iki yapıyı birbirine çelişkiler içinde eklemlemiş bir karakteri aynı anda veriyorum. Yok egolu yok bilmem neli bir şey yok. 3 senedir canlandırdığım karakter bu rollere hücumlamasına girmedi. Kirada yaşıyodum 500 dolara. Sıfırdan büyüyen ve hala şehirde var olan bir karakteri ve illegallikte yükselen bir karakteri ayak takımı rolüne sokmam aşırı mantıksız olur. Dediğiniz şeylere zaten en başından karşıyım yanımda yağcı yalakacı bulunan kim varsa uzak tutuyorum. Kendilerini defaatle de uyarıyorum, yağcılık yalakalık diyorsun da kimden ne elde etmişim bugüne kadar kimin rol üstünlüğü benim işime yaramış. Yaptığınız konuşma hiç hoş bir şey değil. Önyargını kırmak istiyorsan gelirsin rolü yaparız, kültüre ne kadar hakim olup olmadığımı görürsün. Hood onaylı birlik lideriyim sokaktan geçen insan rolü yapamam. 300 sayfalık birlik 204 sayfalık hali.hazırdaki en eski ve en uzun karakter tanıtımına sahibim. Bunları ego olsun diye söylemiyorum ortada emeğim var ve saçma sapan yok ego mego diye konuşuyorsunuz. Doğru düzgün role gelindi de ben mi tepki vermişim? Her gün aktif rol oluyor ve elimden geleni herkese gösteriyorum. Ama karakterimin ağırlığını da rollerim için korumak zorundayım. Helena artık 2018 de insanlara günde 5 10 kişiye terapi veren Helena değil.

Bu arada Zehra o yorumu ben yazdırmadım. Seni seviyorum canım benim. Biz ayrı kulvarlardayız sen mimarsın ben mafya rolü yapıyorum. Yani böyle şeylerle aramızı açmaya çalışmasın kimse.
oha elif abla seni tanıdıkça sana olan hayranlığım artıyor abla  :smiling-face-with-heart-eyes_ :smiling-face-with-heart-eyes_ :smiling-face-with-heart-eyes_

Çevrimiçi Eylul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Neil Wayne Lv.31
Son giriş: 04 Aralık 2023, 23:47
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Lucian Wayne Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Kasım 2023, 00:09
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Aby Casey Lv.31
Son giriş: 04 Aralık 2023, 21:45
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: *** *EWS
« Yanıtla #74 : 19 Ekim 2021, 20:31:44 »
Başarılar.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #75 : 19 Ekim 2021, 20:34:55 »

Çevrimdışı sqquerzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Şubat 2022, 22:08
Toplam oynama: 84 gün, 7 saat
« Yanıtla #76 : 19 Ekim 2021, 20:43:05 »

bunu diyen alhambrada müdür yardımcııs bahşiş alınca yarısını kasaya at diyen yoksa çalışma diyen birisi KEKW

Çevrimdışı Skaultaaaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dwayne West Lv.13
Son giriş: 25 Ocak 2022, 19:46
Toplam oynama: 59 gün, 18 saat
Birlik: ****** ****ing
« Yanıtla #77 : 19 Ekim 2021, 20:55:36 »
abi gasp rol ss ne zaman gelir  :heart: :heart: :heart:
1

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 23:13
Toplam oynama: 186 gün, 0 saat
« Yanıtla #78 : 19 Ekim 2021, 21:13:55 »

Öncelikle genelleme yapmadan önce bu platformun hard mı yoksa medium mu olduğuna bakmak lazım. Baktığımız zaman medium okduğu belli zaten. Onun dışında karakter rus diye anne ve babasıda rus olucak diye bir şey yok. Belki annesi ya da babası farklı kökenden veya yetimhanede büyümüş birisi. Orada türkiyedeki gibi babadan soyad alma, baba nereliyde sende oralı olucaksın tarzında şeyler olmayanilir. Her ülkenin kendine özgü şeyleri var.
Bunların dışında Helena Rascalova örneği vermişsin. Evet oda güzel ve kaliteli rol yapan insanlardan birisi ama herkes aynı değil, herkesin farklı davranışları ve yönleri var. Bu yüzden insanları kıyaslamamanı öneririm. Bunları dikkate alıp yorum yazman daha iyi olabilir ama yinede kendi fikrin tabii ki.
Kimseyi kıyasladığım yok zaten biri iyi rol yapıyor diğeri kötü rolcü muhabbetide yapmadım sadece Rusya doğumlu birinin Fiona Cityrose diye bir adı olmasının mantık dışı olduğunu belirttim. Genellemede yapmadım sunucu medium olunca sen medium rol yapmış olmuyorsun veya hard olunca sen hard rolcü olmuyorsun bu senin elinde olan bir şey. Helena Rascalova'yı örnek vermemin sebebi onunda Rusya doğumlu bir karakter olması, Rusya doğumlu bir karakter yaratıp ismini Azer Bülbül yapsam komik olurdu büyük ihtimalle.

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 23:13
Toplam oynama: 186 gün, 0 saat
« Yanıtla #79 : 19 Ekim 2021, 21:16:40 »
Sorun yok Elif, o yorumu senin yazdırmadığını biliyorum. Sanırım ikimizin arasını açmak için çabalıyor bazıları. Dediğin gibi ikimizin rolleri farklı. Sen illegalsin ve o alanda iyi rol yapıyorsun. Ben ise mimarlık, emlakçılık ve bar işletmeciliği alanlarında iyi rollerimi sergiliyorum. Burada herkes aynı rolü yapacak diye birşey yok, kim hangi alanda iyi ise o rolü yapar. Yine de herkesin yorumuna saygı duyuyorum, herkesin kendi fikri. Teşekkürler.
Aynen kanka, işim gücüm yok nasıl zehrayla elifin arasını açarım diye uğraşıyordum tüm planımı alt üst ettin.
1