katliam derken?
Henüz maçın başlarında ilk pozisyonda sarı kart verilmesi,
Fenerbahçe üstünlük kurarken 22. dakika da faul olmamasına rağmen yine faul verilmesi + katliam başlangıcı için sarı kart,
+ Nwakaeme'nin fotoğrafta görünen tavrıyla itirazına rağmen hakemin sakin kalıp kart göstermemesi,
+ Edgar'ın faulleri itirazları vs. sarı kart görmemesi,
+ Edgar'ın Valencia'ya faul yapması ama her ikisinin de sarı kart görmesi
+ Vitor Pereira'ya haksız sarı kart
vs vs. 90 dakika boyunca bize verilmeyen fauller, onlara verilmemesi gereken fauller..
Katliam.
gösterdiğin 2. fotoğrafta doğrudan sarı kart verilmiyor pozisyon sonrasının fotoğrafı bu, gustavo hakemin üzerine doğru gidince hakem gitmesini işaret ediyor gitmeyip itiraza devam edince çağırıp sarı kart veriyor
hakemin nwakaeme'ye gitmesini söylediğinde nwakaeme'nin kalıpta itiraz ettiği bir anı hatırlamıyorum
edgar'ın faulleri ve sarı kart görmemesi derken büyük ihtimalle orta sahada samueli ya da valenciayı düşürdüğü pozisyondan bahsediyor olmalısın, bu pozisyona faul veriliyor sonrasında itiraz da ediyorlar hakem o an topun zaten taca gittiğini işaret ediyor herhangi bir atağı engellemiyor orada edgar
pereira'ya ne zaman kart gösterildi bilmiyorum
Söylediklerinle benim sunduğum argümanların bir bağlantısı yok. Maçın ilk kırılma anı Min-Jae'ye kırmızı kart gösterildiği an, devamında saçma sapan fauller, Fenerbahçe'yi manipüle etmesi, sarı kartlık pozisyonlarda Trabzonspor'u es geçmesi.
Yani sen Nwakaeme'nin kalıpta itiraz ettiği anı hatırlamıyorum diyorsun fakat en az 1'er dakika itiraz etti o pozisyonlarda tsli futbolcular.