Zamanında bu birlikteydim evet bunu hiçbir yerde inkâr etmiyorum, hatta bu birlik için çok fazla şeyle karşılamış birisiyim fakat her zaman şunu söylediğimi çok iyi hatırlıyorum.
Birlik içerisine IC alım yapılması konusunda 2 gün sokakta durdu diye herkesin birliğe alınması mantıklı değil diye çok fazla bunu herkese bildirmiştim fakat ne kadar farklı bir durumda olsa hiç dinlenilmedi.
Çünkü bu 2 günde hiçbir vasıf göstermeden sizin gözünüzü boyayarak birliğe girmeyi başaran kişilerin yaptığı hatalardan da siz sorumlusunuz. Sonrasında niye benim başım yanıyor diye konuşmayın.
Elli kere söylediğimizi de çok iyi hatırlıyorum herkesin 2 günde birliğe alınmamasını, affedersiniz ama siz bu adamları sistemsel 1 günde birliğe alırsanız bende her türlü tavrımı koyarım.
Birlik içerisindeki kişilerin hiçbiri bu birlik için bir eylemde bulunmadı, ne hood onayı alırken ne de uyuşturucu onayı varken şu anki birlik üyelerinden hiçbiri bir emek göstermedi.
Emek gösteren kişiler kendini zaten biliyor, kimseye genel bir lafım yok. Saygımı her zaman korurum fakat tarafıma karşı yapılan hakaret ve alay edici kelimeler oldukça da hakkımı her zaman ararım bunu en iyi bilen kişi ve hâlâ saygı duyduğum
@Emircan dır.
Şunu da eklemek isterim ki, emek gösteren kişilere yanında durduğunuz kişiler, farklı platform üzerinden sallarken bizde hakkımızı geri çektiğimiz zaman farklı düşünceler yaratacağımızı biliyorduk fakat bunu sadece bizde aramayın kendinizde de arayın.
Başta söylediğim gibi, umarım şu anki sistemsel birlikte olan oyuncularınız PD'ye sıkmayı bırakıp veya sıktıktan sonra /s üzerinden "bir ölür bin diriliriz kardeş" demeyi bırakırlar da rol editlerine özen gösterip rol attıklarını görürüz ve bu sayede cidden birileri emek harcamışta bize salladığında haklı diyebilelim.
İyi roller iyi forumlar arkadaşlar, umarım hak ettiğiniz en güzel yerlere gelirsiniz.