Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

B bölme ihlal bile olmasın olacaksa cezası minumuma indirilsin

Başlatan Üslup Hocası, 17 Ekim 2021, 00:55:04
Okunma sayısı 2858 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Bu b bölme olayı neden böyle politikalarda aktif rol ortamında b bölemezsiniz yazıyor mesela biri bana nob dm attı bıçakla müdafaa ettim beni tutukladı onları tutuklamadı b den dm attılar falan yazıyorum rolsel olarak beni tutukladın onu niye tutuklamadın diyorum yine adminin biri geliyor rol olmayan bir ortamda bunu yazdık diye "B bölĞme yazıp" tamam bölmem diye karşılık versen bile banı koyuyor ve cezası çok fazla dm ile eşit neredeyse ben böyle saçmalık görmedim aşırı fazla derecede de sergilemedim yani sözün özü bu b bölme olayı ihlal bile olmaması gerek bence aşırı derecede işlenmiyorsa Hard rp değiliz sonuçta medium rp'yiz bunu bende söylemiyorum sunucunun sahibi söylüyor millet ister rol yapar ister tır sürer anladınız umarım olayı 500 dakika jail bekliyorum yazdığım 2 satır şey için

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Hiç bir şekilde B bölmeyip rolde olan yanlışlıkları teker teker şikayet açın, sonrasında iade için ticket açın. En kısa sürede kişiler ceza alır, siz de iadenizi alırsınız. Yapacağınız işlemler bu, süre düşürülmesi taraftarı veya ihlal olmaması taraftarı değilim. Her yer karışır. @FT S0ciety

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Adama silah çekildi ama korku rolü yapmıyor. Do kanalından belirtirsek NONRP b kanalından belirtirsek RPFBL kapsamında işlem göreceğiz. Hee işte demek ki belirtme yapmadan biz her şeye rağmen role devam edip şikayet açacağız. Bu konu o kadar kapalı ki tartışmaya bence.

Diğer konu DM yedim haksız yere polisler geldi diyelim ki. Önce bir güzel tutuklanıyoruz, rolümüzü bölmeden devam ediyoruz. 3 gün tır sürerek aldığımız deagle ya da AK'mize de el koyuluyor. IC hapise giriyoruz ve rol bitiyor. Hemen hızlıca şikayet açıyoruz ve maximum 3 gün içinde sonuçlanmasını bekliyoruz (Evet beklemek can sıkıcı haklısınız). Kişi DM'den hapis yer yemez bir ticket açıyoruz ve haksız yere silahımızın gittiğini belirtiyoruz ve şikayet linkini atıyoruz. Ticket yetkilileri şikayete bakıyor ve haksızlığa uğradığımızı tespit ediyor(bunu kötüye kullanayım demeyin de banla falan uğraşmayın.) Sonra oyuna giriyoruz ve iadeler kısmından sıfır model silahımızı alıyoruz.
Bu, bu kadar basit, zorlaştıran yine sizsiniz unutmayın.

Isminden bile anlayabiliriz kuralın, roleplay first, bitch later. Ben demiş gibi olmayayım ama kibarca çevirmek istersem önce rolünü yap sonra ağlarsın diyor.
Üzgünüm yukarıdaki açıklamalarıma dayanarak böyle bir ARGEyi destekleyemem

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hiç bir şekilde B bölmeyip rolde olan yanlışlıkları teker teker şikayet açın, sonrasında iade için ticket açın. En kısa sürede kişiler ceza alır, siz de iadenizi alırsınız. Yapacağınız işlemler bu, süre düşürülmesi taraftarı veya ihlal olmaması taraftarı değilim. Her yer karışır. @FT S0ciety
Ya şikayetler minumum 3 gün içerisinde sonuçlanıyor bu bir kaide artık daha erken sonuçlananı görmedim. Şimdi ben suçsuzum diyorum bunu burda söylemem bir şey etkilemiyor cezamı sildirmiyor değil mi yani suçsuzum adama diyorum ki nob dm atıyorlar vs vs. gelip beni hapise atıyor ben şimdi neden 500 dakika bekliyeyim boş yere onu geçtim şikayet sonuçlanana kadar oyuna mı girmiyeyim? Bu ar ge'yide işte böyle mağduriyet durumlarında ortamda rol olmasa bile gelip herhalde ban atmaktan keyif alan bir kaç adminin bunu yapmaması için açtım ha pm'den yazmışım ha b den hiç bir farkı yok b ile daha hızlı yazılıyor diye b yi kullandım

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Rol anında b kanalından yazmanın bir mantığı yok, rolde bir hata varsa rol sonu şikayetini oluşturur kaybın varsa geri alırsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abiler ortada rol yok ,cidden yok. kimse sözel bir şey yapmıyor rol olarak, en çokda bundan ban yemek koyuyor zaten adama . Dm atsam daha çok eğlenirdim yine aynı dakkayı yerdim saçmalık ama 480 dakika nedir b den yazdığım için

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rol anında b kanalından yazmanın bir mantığı yok, rolde bir hata varsa rol sonu şikayetini oluşturur kaybın varsa geri alırsın.
Kaybım 8 saat ve bu saat içinde-xp-maaş belki kasacağım bilmem kaç bin ıc para, bunlar yönetim ekibine kayıp gibi gelmese gerek ki sadece jail yediğim için bıçak iadesini veriyorlar.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Kaybım 8 saat ve bu saat içinde-xp-maaş belki kasacağım bilmem kaç bin ıc para, bunlar yönetim ekibine kayıp gibi gelmese gerek ki sadece jail yediğim için bıçak iadesini veriyorlar.
O zaman bunların iade edilmesini sağlamak için ar-ge açabilirsin.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
sadece rpfbl nin 480 dk olmasının imkanı yok ıc jail sürene rpfbl eklenmiş
ooc ihlal yaptın diye ıc jailden kaçabileceğini mi sanıyorsun?

şikayet kısmınıda açıklamışlar birde ben açıklamakla uğraşmayayım

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28