Özel mekanlar kaldırılsın. Roleplay sunusunda oynuyoruz ama adam etrafına çit çekip, bölgenin dört bir yanına kule dikiyor :d
Mesela örnek veriyorum Dharma binası. Glen Park da Dharma binası var ve özel mekanın içi tamamen DM atmak için tasarlanmış. Allah aşkına bir yetkili ya da herhangi birisi bile Dharma mekanının içini görmüyor mu? Adamlar PD'ye sıkmak için önüne engeller koyup, açılır ve kapanır gateler koymuşlar. Gateyi açınca ne hikmetse alttan sarı bir bariyer geliyor. PD'ler geçmesin diye değildir herhalde. Yani benim anlayamadığım şu ki, yetkililer ya da herhangi birisi bu durumun hiç mi farkında değil? Şöyle saçma sapan mekanlar kaldırılsın. East Beach de bunun gibi milyon tane kale var.
Şimdi Hera yazmadan ben yazıyorum, lütfen bunlar aylık 500TL olsa bile kaldırılsın. Sunucunun kalitesini bozduğunu düşünüyorum. Adamlar oraya zaten ayda 100TL veriyor gibi şeyler lütfen yazmayın, rica ediyorum. 1000TL bile verse sunucunun zevkini kaçırdığını düşünüyorum, gerçekliğini bozduğunu düşünüyorum. Her şey sunucunun iyi olması için değil mi zaten?