Madencilik sistemi : Sunucuda bulunan madencilik mesleği pek fazla kullanılmamaktadır, bunun üzerinde farklı şeyler uygulanabilir. Madencilik sistemi için her hangi bir arabaya gerek kalmadan orada çalışabilicek ve orada bir npc olucak, kazdığımız madenleri orada satabileceğiz, nasıl tırcılık ve taşımacılıkta seviye varsa madenciliktede öyle olucak ve kazancı gittikçe yükselicek.
-----------------------------------
Yeni birlikler gelebilir, örnek vericek olursak;
Rent A Car & Araç Kiralama Firması
Tamirhane Firması
Nasıl gerçek hayatta Devlet Hastaneleri var ise, özel hastanelerde olmalı. Mesela belirli bir ücret karşılığında Jefferson'un yakınındaki Hastaneyi bir kişiye satışı yapılır ve orada Özel Hastane rolü olur.
Aracımıza modifiye yaptırmak aşırı kolay şuan ki sistemle ve bunun için bu sistem inaktif edilip anlatacağım şekilde bir modifiye sistemi gelmelidir. Yarış veya Tamirhane rolleri yapan bir birlik veya şahıs belirli ücret karşılığın da bu sistemden yararlanacak ve rollere dökecek efendim ve daha çok tamirhane rolleri artacağını düşünüyorum.
Soygun Sistemi: Her hangi bir evi soyabilelim ve hırsızlık rolleri sadece Araç çapında olmayacaktır, eve girince farklı komutlar ile eşyaları çalabilelim. Bu sistem hakkında böyle ayrıntılı şeyler düşünmedim hoşunuza giderse detaylandırırsınız.