Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İşyeri Güvenli Mod

Başlatan Rosenzwei, 15 Ekim 2021, 01:16:34
Okunma sayısı 1523 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: İşyeri Güvenli Mod
« Yanıtla #20 : 16 Ekim 2021, 12:17:48 »
Brawl rolünü ihlal olarak görmüyorum fakat bu izin verilse ortalık bir anda karışacağı için güvenliğin olması da bir şeyi değiştirmez. Çok bar açıp kapattım bir kavga olduğunda orada bir tane bile müşteri kalmadığını hemen hemen her bar sahibi bilir. Geçmişte de barımda brawl da oluyordu. Madem brawl yapmak istiyorsunuz dışarıda yapın bu rolü. Ayrıca hala saçma geliyor. Sunucuda doğru dürüst işyeri bile sürekli açılmıyorken şu sürede insanlar harıl harıl rol ararken ve role açken bunu talep etmek ekstra bir yoksunluğun giderilmesi gibi gelmedi. Sunucuda talep ettiğin şey yok değil etmediğin şey yok. O yüzden desteklemiyorum brawlın ne olduğunu bilmediğimden değil.
Sunucuda doğru düzrüst işyeri açılmıyor mu? Sen kendi barından başka bara gitmediğinden dolayı bilmiyorsun sanırım. Sunucuda sürekli olarak bar açıldığını görüyorum genel olarak akşamdan akşama en az bir tane bile olsa işyeri açılıyor. Yazdıklarımı iyi okumuyorsun. Güvenlik olması nasıl bir şeyi değiştirmez güvenlik olursa brawl döndüremezsin zaten, diyorum ki npc olduğu zamanlar güvenli mod açılabilsin, onun dışında açılamasın. Mantıken olması gereken bu. Brawl rolleri normal roller, hala ihlal gözüyle bakıyorsun. Bir kavga olduğunda işyerinde insan kalmaması gayet normal o süreci sizin yönetmeniz gerekiyor eğer yönetemiyorsanız işyerinizi bir ton güvenlikle doldurmanız gerekecek. İnsanlar niye rol arıyor niye role açlar anlamadım, sunucu içerisinde gayet iyi rol döndürülebiliyor şahsen ben bulduğum kişilerle bir sürü rol çeviriyorum. Ayrıca ne yani insanlar rol bulamıyor diye, doğru düzgün işyeri açılmıyor diye brawl rolleri dönmesin mi? Nasıl bir mantık bu.

Her şeyin IC de birebir yürütülebileceğini düşünmek anlamsız. Misal veriyorum barı açtın birini dövdün anında herkes oraya üşüşüyor. Barın programı varsa bitiyor sonra dayak atan ve yiyen tarafın sayısı artıyor ve sonra çıkışa gel gibi düşmanlıklar başlıyor bir kısmı gidiyor diğer kısmı da merakından bardan çıkıyor ve bar rolleri sona eriyor. Ayrıca barda tehlike arz edildiği için araya kaynayan insanlar da rahatsız olabiliyor. Benimle polemik yapmak için yanıt vermezsen sevinirim hala şöyle görüyosun böyle görüyorsun şunu yapıyosun bunu yapıyosun. Fikrime cevap ver lütfen beni yargılama.

Diyelimki npc oldu ya zaten güvenli modda ekibim içerideyken bile yumruk atmaya çalışanlar var ne npcsinden söz ediyorsun. Orada ihlal yapılmış olsa bile insanları ooc olarak soğutan bir durum ben şikayetimi açarım açmasına da insanlar yerimize rol yapmayı tercih etmedikten sonra ha o arkadaşlara 500 dk attırmışım ha başka bir şey. Büyük düşünün lütfen mouseun sol tıkıyla alacağınız zevkten ibaret değil. 20 kişinin rolü zedelendiği yerde iki üç kişinin brawl zevki engellenmesi gayet doğru bir politika.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 16 Ekim 2021, 15:03:13 »
Brawl rolünü ihlal olarak görmüyorum fakat bu izin verilse ortalık bir anda karışacağı için güvenliğin olması da bir şeyi değiştirmez. Çok bar açıp kapattım bir kavga olduğunda orada bir tane bile müşteri kalmadığını hemen hemen her bar sahibi bilir. Geçmişte de barımda brawl da oluyordu. Madem brawl yapmak istiyorsunuz dışarıda yapın bu rolü. Ayrıca hala saçma geliyor. Sunucuda doğru dürüst işyeri bile sürekli açılmıyorken şu sürede insanlar harıl harıl rol ararken ve role açken bunu talep etmek ekstra bir yoksunluğun giderilmesi gibi gelmedi. Sunucuda talep ettiğin şey yok değil etmediğin şey yok. O yüzden desteklemiyorum brawlın ne olduğunu bilmediğimden değil.
Sunucuda doğru düzrüst işyeri açılmıyor mu? Sen kendi barından başka bara gitmediğinden dolayı bilmiyorsun sanırım. Sunucuda sürekli olarak bar açıldığını görüyorum genel olarak akşamdan akşama en az bir tane bile olsa işyeri açılıyor. Yazdıklarımı iyi okumuyorsun. Güvenlik olması nasıl bir şeyi değiştirmez güvenlik olursa brawl döndüremezsin zaten, diyorum ki npc olduğu zamanlar güvenli mod açılabilsin, onun dışında açılamasın. Mantıken olması gereken bu. Brawl rolleri normal roller, hala ihlal gözüyle bakıyorsun. Bir kavga olduğunda işyerinde insan kalmaması gayet normal o süreci sizin yönetmeniz gerekiyor eğer yönetemiyorsanız işyerinizi bir ton güvenlikle doldurmanız gerekecek. İnsanlar niye rol arıyor niye role açlar anlamadım, sunucu içerisinde gayet iyi rol döndürülebiliyor şahsen ben bulduğum kişilerle bir sürü rol çeviriyorum. Ayrıca ne yani insanlar rol bulamıyor diye, doğru düzgün işyeri açılmıyor diye brawl rolleri dönmesin mi? Nasıl bir mantık bu.

Her şeyin IC de birebir yürütülebileceğini düşünmek anlamsız. Misal veriyorum barı açtın birini dövdün anında herkes oraya üşüşüyor. Barın programı varsa bitiyor sonra dayak atan ve yiyen tarafın sayısı artıyor ve sonra çıkışa gel gibi düşmanlıklar başlıyor bir kısmı gidiyor diğer kısmı da merakından bardan çıkıyor ve bar rolleri sona eriyor. Ayrıca barda tehlike arz edildiği için araya kaynayan insanlar da rahatsız olabiliyor. Benimle polemik yapmak için yanıt vermezsen sevinirim hala şöyle görüyosun böyle görüyorsun şunu yapıyosun bunu yapıyosun. Fikrime cevap ver lütfen beni yargılama.

Diyelimki npc oldu ya zaten güvenli modda ekibim içerideyken bile yumruk atmaya çalışanlar var ne npcsinden söz ediyorsun. Orada ihlal yapılmış olsa bile insanları ooc olarak soğutan bir durum ben şikayetimi açarım açmasına da insanlar yerimize rol yapmayı tercih etmedikten sonra ha o arkadaşlara 500 dk attırmışım ha başka bir şey. Büyük düşünün lütfen mouseun sol tıkıyla alacağınız zevkten ibaret değil. 20 kişinin rolü zedelendiği yerde iki üç kişinin brawl zevki engellenmesi gayet doğru bir politika.
Yahu anlamıyor musun? Bunun sol tıkla alacağımız zevkle alakası yok, brawlda bir rol diyorum sana. Senin mantığınla bakacak olursak brawl bir ihlal. Brawl rolü döndü diye niye 20 kişinin rolü zedelensin? Brawl rol değil mi? Kavga rolleri olması gayet normal bir şey. Bu sunucudan farklı bir sunucuda oynamadığın için bilmiyorsun, üstte yazdıkların bu sunucuda olabilicek şeyler ve hepsinin çözümü basit. Farklı sunucularda bu tarz roller dönüyor, ki farklı sunucularda ne NPC ekleme sistemi var, ne de işyerini güvenli moda alma sistemi var. İkisi yok ona rağmen insanlar rol çevirebiliyor, kavga rollerine giriyor, düşmanlık başlatmadan rolüne devam edebiliyor. O süreç işyeri yetkililerine kalıyor. Kavga rolünde herkesin oraya üşüşmesi normal sonuçta bir kavga dönmüş kimisi çıkar, kimisi kenara çekilir, kimisi olaya girer. Alkol alınan bir ortam unutmayın. Bar açmak çok çok zor bir şeymiş gibi yazmana gerek yok, bar rolleri sona eriyorsa ertesi gün tekrar aç, gece tekrar aç. Düşmanlıklar başlıyor diyorsunda kaç defa barında kavga edip dışarıda düşman olan birini gördün? Ben bu sunucuda hiç görmedim, farklı sunucularda da görmedim. Seni yargıladığım yok atılan iletileri dikkatli okumaya başlarsan eğer zaten yazdıklarına cevap verdiğimi anlayabilirsin.

Yıllardır bu sunucuda oynadığınız için genel olarak herkes bu duruma alışmış. Brawl rollerine karşı herkesin bir ön yargısı var. Ben bu sunucuda nereden baksan 4-5 ay önce başlamışımdır, oynadığım süre ise AFK'ları saymazsak 10 gün felan. Bu brawl rollerine karşı olan ön yargınızı cidden anlamış değilim, geçmişte ne gördünüzde brawl rollerine ihlal gözüyle bakıyorsunuz? Bu abartı neden? Milletle bilerek brawl girip, ego tatmin etmek veya sol tıka basıp milleti düşürerek dalga geçmek için felan istediğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz, böyle bir şey istesem emin olun brawlla uğraşmam direkt olarak DM atarım. Brawl rollerine olan ön yargınızdan kurtulun. Alkol alınan bir işyerinde kavga çıkması normal bir durum.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 16 Ekim 2021, 16:06:14 »
Gerek yok.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #23 : 16 Ekim 2021, 16:27:59 »
Hala yok brawl ihlal diye düşünüyorum yok bu sunucudan farklı bir sunucuda oynamadığın için bilmiyorsun gibi beni tanıdığını düşünen yorumlar. İnsan eleştiri yapmak istiyor fakat desteklememekle yetineceğim. Ben bu şartlar altında tartışamam çünkü.

Geçmişte bizim barımızda brawl çok oldu diyorum görmemişsin diyorsun. Verecek cevabım yok. Gelmesin.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #24 : 16 Ekim 2021, 18:51:40 »
Hala yok brawl ihlal diye düşünüyorum yok bu sunucudan farklı bir sunucuda oynamadığın için bilmiyorsun gibi beni tanıdığını düşünen yorumlar. İnsan eleştiri yapmak istiyor fakat desteklememekle yetineceğim. Ben bu şartlar altında tartışamam çünkü.

Geçmişte bizim barımızda brawl çok oldu diyorum görmemişsin diyorsun. Verecek cevabım yok. Gelmesin.
Tartışmazsan tartışma. Ben sana o kadar yazı yazdım hala anlamıyorsan bu benim değil senin sorunun. 7/24 işyerini güvenli modda tutuyorsun, aynı zamanda geçmişte barımda brawl rolü çok döndü diyorsun. Anladım. Pekala.

Çevrimdışı Nooz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hugo Espiga Lv.33
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:24
Toplam oynama: 258 gün, 14 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:50
Toplam oynama: 21 gün, 22 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #25 : 17 Ekim 2021, 15:52:11 »

Çevrimdışı Mosi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Haziran 2024, 22:43
Toplam oynama: 157 gün, 1 saat
Son giriş: 09 Haziran 2024, 23:03
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 17 Ekim 2021, 21:38:39 »

Çevrimdışı Kaza

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 13:53
Toplam oynama: 412 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 22:11
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #27 : 17 Ekim 2021, 22:15:24 »
Zaten sınırlı npc veriliyor çoğunu güvenlik olarak atamanın pek bi' anlamı yok bence ama güvenli mod açıp kapanabilir belki...

Çevrimdışı Heineken

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2024, 15:43