Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İşyeri Güvenli Mod

Başlatan Rosenzwei, 15 Ekim 2021, 01:16:34
Okunma sayısı 1526 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: İşyeri Güvenli Mod
« Yanıtla #10 : 15 Ekim 2021, 17:28:17 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 16 Ekim 2021, 01:19:54 »
Güvenli mod kesinlikle kaldırılsın işyerlerinde. hiiçç bir şey deniyicem sadece.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #12 : 16 Ekim 2021, 01:55:23 »
Gerek yok. İşyerini açmak için o kadar özen göstermiş, işyerinin dizaynı konsepti, müziği planıyla uğraşmış. Birinin gelip her şeyi alt üst etmesine seyirci kalmak mı? Hayır tabii ki. Brawl rolüne girmek isteyenler için sunucuda işyerleri dışında da oldukça yer var. Legal rol yapmak isteyenlerin tercihini kısıtlamak zaten iyice nadirleşen sosyal rollerin iyice azalmasını sağlar. Benim işyerimde de aynı teklif geldi örneğin bende illegalim ama hood onayı var. O yüzden fear rp ihlali yapmamaları için güvenli modda tutuyorum. Fakat yasal rol yapanlar, işyeri için emek veren insanlar için rahatsız edici bir ortam doğuruyor. Bir iki kişi yüzünden içerde 40 kişi varsa hepsi gidiyor herkesin rolü ölmüş oluyor. Bütüncül bakmak lazım. Herkes kavga sevmeyebilir. İnsanlar belki özel rollerini paylaşacaklar orada. Role katkısı olmayan bir arge.

Canı adam dövmek istiyorsa birinin sunucuda dayağı hak eden insan mı yok? Sokağa çıksa zaten beş dakika gezinse rahatlıkla bulabilir. Sevgiler.

Çevrimdışı DAYI..

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2023, 11:25
Toplam oynama: 52 gün, 8 saat
Son giriş: 09 Aralık 2023, 11:25
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #13 : 16 Ekim 2021, 02:13:38 »
Destekliyorum, mantıklı geldi.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #14 : 16 Ekim 2021, 02:51:18 »
Gerek yok. İşyerini açmak için o kadar özen göstermiş, işyerinin dizaynı konsepti, müziği planıyla uğraşmış. Birinin gelip her şeyi alt üst etmesine seyirci kalmak mı? Hayır tabii ki. Brawl rolüne girmek isteyenler için sunucuda işyerleri dışında da oldukça yer var. Legal rol yapmak isteyenlerin tercihini kısıtlamak zaten iyice nadirleşen sosyal rollerin iyice azalmasını sağlar. Benim işyerimde de aynı teklif geldi örneğin bende illegalim ama hood onayı var. O yüzden fear rp ihlali yapmamaları için güvenli modda tutuyorum. Fakat yasal rol yapanlar, işyeri için emek veren insanlar için rahatsız edici bir ortam doğuruyor. Bir iki kişi yüzünden içerde 40 kişi varsa hepsi gidiyor herkesin rolü ölmüş oluyor. Bütüncül bakmak lazım. Herkes kavga sevmeyebilir. İnsanlar belki özel rollerini paylaşacaklar orada. Role katkısı olmayan bir arge.

Canı adam dövmek istiyorsa birinin sunucuda dayağı hak eden insan mı yok? Sokağa çıksa zaten beş dakika gezinse rahatlıkla bulabilir. Sevgiler.
Bu sunucuda brawl rollerine o kadar çok alışmışsınızki bir ihlal gözüyle bakıyorsunuz. Brawl olabilicek şeyler, o da bir rol. İşyeri bu, bar olur pavyon olur. İnsanlar alkol alıyor, sarhoş oluyorlar ve bunu rolüne yansıtıyorlar. IC olarak iki kişi tartışabilir, kavga rolüne girebilir bu olabilicek şeyler. İşyeri içerisinde kavga edilebilmesi gerekiyor. Gerçekçilik açısındanda bakmak lazım, işyeri içerisinde kim legal kim illegal bilemezsin. Gerçekte olduğu gibi bar kavgaları olur, oradaki insanlar katılır veya geri çekilir, güvenlik görevlileri el atar duruma. En kötü bir filmde görmüşsünüzdür veya haber olarak görebiliceğiniz olaylar. İşyeri içerisinde kavga etmek gayet doğal bir durum özellikle akol alınan bir işyerinde. Güvenlik Görevlisi NPC'si eklemek zor değil, kavga çıksın istemiyorsanız 2-3 tane NPC olarak eklersiniz rolünüze devam edersiniz. İşyeri içerisinde güvenlik yoksa benim kavgamı ayırabilicek kimse de yok. 40 kişi varsa 40 kişi katılır, kavga rolü bu, gayet normal şeyler. Yani brawl rollerine bir ihlal gözüyle bakmayın alışmışsınız bu düşünce yapısına.
1

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 16 Ekim 2021, 02:54:56 »
"Role katkısı olmayan bir arge."

Buna çok güldüm. Bu zaten sizin brawl rollerini bir ihlal olarak algılamanızı kanıtlar nitelikte. Bu konunun birisinin canı adam dövmek isteyip istememesi ile alakalı değil, IC olarak her şey olabilir, iki kişi gerçekte olduğu gibi tartışabilir veya kavga edebilir. Aynı işyerlerinde olduğu gibi. İşyeri NPC'leri boşuna mı eklendi? Kavga istemiyorsanız iki tane güvenlik npcsi koymak zor değil, en azından rolünüz mantıklı olur.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 16 Ekim 2021, 08:28:03 »

Bu sunucuda brawl rollerine o kadar çok alışmışsınızki bir ihlal gözüyle bakıyorsunuz. Brawl olabilicek şeyler, o da bir rol. İşyeri bu, bar olur pavyon olur. İnsanlar alkol alıyor, sarhoş oluyorlar ve bunu rolüne yansıtıyorlar. IC olarak iki kişi tartışabilir, kavga rolüne girebilir bu olabilicek şeyler. İşyeri içerisinde kavga edilebilmesi gerekiyor. Gerçekçilik açısındanda bakmak lazım, işyeri içerisinde kim legal kim illegal bilemezsin. Gerçekte olduğu gibi bar kavgaları olur, oradaki insanlar katılır veya geri çekilir, güvenlik görevlileri el atar duruma. En kötü bir filmde görmüşsünüzdür veya haber olarak görebiliceğiniz olaylar. İşyeri içerisinde kavga etmek gayet doğal bir durum özellikle akol alınan bir işyerinde. Güvenlik Görevlisi NPC'si eklemek zor değil, kavga çıksın istemiyorsanız 2-3 tane NPC olarak eklersiniz rolünüze devam edersiniz. İşyeri içerisinde güvenlik yoksa benim kavgamı ayırabilicek kimse de yok. 40 kişi varsa 40 kişi katılır, kavga rolü bu, gayet normal şeyler. Yani brawl rollerine bir ihlal gözüyle bakmayın alışmışsınız bu düşünce yapısına.
Filmlerde insanlarda Barda kavga edince ölebilir, kavga ölümlü kavga da çok oluyor? Bizde CK izni olmadan bardaki insanları CK edebilecek miyiz?

Çevrimdışı Metaxa

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2024, 09:40
Toplam oynama: 206 gün, 22 saat
Son giriş: 20 Şubat 2022, 19:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2021, 08:38:26 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #18 : 16 Ekim 2021, 11:46:31 »
Brawl rolünü ihlal olarak görmüyorum fakat bu izin verilse ortalık bir anda karışacağı için güvenliğin olması da bir şeyi değiştirmez. Çok bar açıp kapattım bir kavga olduğunda orada bir tane bile müşteri kalmadığını hemen hemen her bar sahibi bilir. Geçmişte de barımda brawl da oluyordu. Madem brawl yapmak istiyorsunuz dışarıda yapın bu rolü. Ayrıca hala saçma geliyor. Sunucuda doğru dürüst işyeri bile sürekli açılmıyorken şu sürede insanlar harıl harıl rol ararken ve role açken bunu talep etmek ekstra bir yoksunluğun giderilmesi gibi gelmedi. Sunucuda talep ettiğin şey yok değil etmediğin şey yok. O yüzden desteklemiyorum brawlın ne olduğunu bilmediğimden değil.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 16 Ekim 2021, 12:11:34 »
Brawl rolünü ihlal olarak görmüyorum fakat bu izin verilse ortalık bir anda karışacağı için güvenliğin olması da bir şeyi değiştirmez. Çok bar açıp kapattım bir kavga olduğunda orada bir tane bile müşteri kalmadığını hemen hemen her bar sahibi bilir. Geçmişte de barımda brawl da oluyordu. Madem brawl yapmak istiyorsunuz dışarıda yapın bu rolü. Ayrıca hala saçma geliyor. Sunucuda doğru dürüst işyeri bile sürekli açılmıyorken şu sürede insanlar harıl harıl rol ararken ve role açken bunu talep etmek ekstra bir yoksunluğun giderilmesi gibi gelmedi. Sunucuda talep ettiğin şey yok değil etmediğin şey yok. O yüzden desteklemiyorum brawlın ne olduğunu bilmediğimden değil.
Sunucuda doğru düzrüst işyeri açılmıyor mu? Sen kendi barından başka bara gitmediğinden dolayı bilmiyorsun sanırım. Sunucuda sürekli olarak bar açıldığını görüyorum genel olarak akşamdan akşama en az bir tane bile olsa işyeri açılıyor. Yazdıklarımı iyi okumuyorsun. Güvenlik olması nasıl bir şeyi değiştirmez güvenlik olursa brawl döndüremezsin zaten, diyorum ki npc olduğu zamanlar güvenli mod açılabilsin, onun dışında açılamasın. Mantıken olması gereken bu. Brawl rolleri normal roller, hala ihlal gözüyle bakıyorsun. Bir kavga olduğunda işyerinde insan kalmaması gayet normal o süreci sizin yönetmeniz gerekiyor eğer yönetemiyorsanız işyerinizi bir ton güvenlikle doldurmanız gerekecek. İnsanlar niye rol arıyor niye role açlar anlamadım, sunucu içerisinde gayet iyi rol döndürülebiliyor şahsen ben bulduğum kişilerle bir sürü rol çeviriyorum. Ayrıca ne yani insanlar rol bulamıyor diye, doğru düzgün işyeri açılmıyor diye brawl rolleri dönmesin mi? Nasıl bir mantık bu.