Autotune birazcık daha artırılabilir.
dostum şarkıda 3 farklı adam var
sadece başlangıcındaki autotune olan yeri dinleyip eleştirdin sanırım
geriye kalan çıplak ses ve yankıdan ibaret de 
Aslında bakarsan amacım yıkıcı bir eleştiri yapmak değildi, bunun için üzgünüm. Hatta ve hatta yorumu yaparken amacım parçayı eleştirmek de değildi. Şu anda tam mânâsı ile kendi fikirlerimi yansıtacak şekilde "yapıcı" eleştiri yapmaya gayret göstereceğim. Açıkçası TRAP ya da mumble tarzı parçalara pek sıcakkanlı yaklaşan bir herif değilim, olmak istesem de bunu başaramadım. Yabancı dil düzeyim yeterli olmadığı için translate aracılığıyla sözleri çevirmeye ve bir anlam türetmeye çalıştım. Her ne kadar çoğu translate sitesi fazlasıyla yetersiz de olsa elimden geldiğince sözlerden bir anlam türetmeye çalıştım. Anladığım kadarıyla parçanın konusu kadınlar, uyuşturucu ve para tarzı şeyler ve bu da klasik mumble rapperların vazgeçilmezi. Benim için bir rap parçasını önemli kılan şey parçadaki akıcılık yani bir diğer deyişle flow ve şarkının sözlerinin anlamı, vermek istediği mesajdır. Anladığım kadarıyla sizin yaptığınız müzik benim müzik zevkimle tam olarak çelişiyor ve bu sebeple de ben parçayı dinlediğimde o havaya giremedim. Yine de yaptığınız müziğe saygı duyuyorum, beğenen birçok insan var ve şu anda bu tarzda yazılan parçaların daha çok dinlenmesi dahi doğru yolda olduğunuzun kanıtıdır, bana da başarılarınızın devamını dilemek düşer.