Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OOC cezalar ve kural ihlalleri ile alakalı Arge.

Başlatan ZELJKO RAZNOTOVİC, 06 Ekim 2021, 16:17:30
Okunma sayısı 3877 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Likyα

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 01:36
Toplam oynama: 13 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 7 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ocak 2025, 01:46
Toplam oynama: 9 gün, 15 saat
Ynt: OOC cezalar ve kural ihlalleri ile alakalı Arge.
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2021, 19:44:18 »
hiç bir zaman mükemmel diye bir şey olamaz elbette kural ihlali olacak fakat azaltılabilir bir türlü ve bu argeyi desteklemiyorum insanlar bilmeden bir hata yaptıklarında minimum 60dk jail yerse 60dk boyunca pc başında oturup kod ekranı gelmesini bekleyemez

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2021, 19:58:32 »
Tartışmaya ve kışkırtmaya yönelik olan tüm yorumlar silindi, arada normal yorumlar da silinmiş olabilir.
ARGE konusunun sahibi ve ARGEye yanıt yollayan herkes saygı çerçevesinde yorum göndermelidir. Tartışmaya yönelik olan tüm yanıtlar silinecek ve iletiyi yollayan kişiye ileti yasağı verilecek. Bu sefer uyarıldınız.
1

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2021, 20:08:23 »
desteklemiyorum,  şu anki sistem gayet iyi.

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2021, 20:19:13 »
Ben insan gibi rolümü yapıyorum ve kural ihlali yaparsam bu cezaların benim içinde geçerli olacağını biliyorum. Ama benim için problem yok neden? çünkü kurallara uyuyorum kanıtım olmadan her hangi birine düşmanlık etmiyorum. Rol yapan bir oyuncuya gidip DM atmıyorum meslek yapan bir oyuncuya  CR atmıyorum. sırf sinirlendiğim için dini hakaretler etmiyorum. Aktif rolde silahımı kaybetme korkusuyla /q atmıyorum. Buradaki amaç kural ihlallerini azaltmak ve tamamen orta'dan kaldırmak.
Daha 5 level oyuncusun yani Rina Roleplay adlı sunucunun daha işleyişinin nasıl olduğunu bilmeden böyle AR&GE açman saçma ve gereksiz olmuş.

Bir kişi kanıt almadan haksız yere örenk veriyorum Rolde /q (CRASH) sebebi ile 800dk hapis yedi diyelim ve kanıtı olmadığı için hapsi bekletmek zorunda şimdi bu oyuncu hatalı olmamasına rağmen sırf bir kod için 800 dk boyunca bilgisayar başında oturacak. Sence bu biraz saçma değil mi? o hapis yatan arkadaşın OOC bir hayatı yok mu? Günlük yapması gereken dersleri vs. yok mu? :embarrassed: :kiss:

DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2021, 20:24:41 »
desteklemiyorum, onlarda insan bu şekilde yapmak hoş olmaz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2022, 21:09
Toplam oynama: 12 gün, 7 saat
« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2021, 20:59:45 »
Kurallara uymuyorsanız uydururuz agalalar hiç problem değil yeter ki arge kabul edilsin.
Bu gün attığınız DM'yi başka bir gün atamayacaksınız bir kodla kural ihlallerini rahatlıkla bastırabilmek işte bu kadar kolay. DM'den aldığınız 1440 dakika  size 10 gün gibi gelecek. ve tekrar DM atmak istemeyecekseniz atarsanız bile kendiniz kaybedeceksiniz. 200 dakika alıyorsun ve 10 dakika'da bir kod yazıyorsun gerçekten can sıkıcı bir durum bu 200 dakika size  500 dakika almışsınız hissiyatı bile verebilir. ama bir çözümü var yakalanmamak.

1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #26 : 06 Ekim 2021, 21:37:48 »
Kurallara uymuyorsanız uydururuz agalalar hiç problem değil yeter ki arge kabul edilsin.
Bu gün attığınız DM'yi başka bir gün atamayacaksınız bir kodla kural ihlallerini rahatlıkla bastırabilmek işte bu kadar kolay. DM'den aldığınız 1440 dakika  size 10 gün gibi gelecek. ve tekrar DM atmak istemeyecekseniz atarsanız bile kendiniz kaybedeceksiniz. 200 dakika alıyorsun ve 10 dakika'da bir kod yazıyorsun gerçekten can sıkıcı bir durum bu 200 dakika size  500 dakika almışsınız hissiyatı bile verebilir. ama bir çözümü var yakalanmamak.

işte sorun o, her ihlal kasıtlı bir şekilde yapılmıyor insanlar farkında olmadan ihlal yapıyor veya biri birine kinli oluyor açık arıyor en ufak hatasında şikayet açıyor. bu durum için saçma olur, herkes hata yapabilir :like:

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #27 : 06 Ekim 2021, 22:45:06 »
Çok eziyet edilmiş olunur o zaman oyunculara maalesef desteklemiyorum.

Çevrimdışı Opit80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2025, 02:08
Toplam oynama: 689 gün, 7 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:56
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:34
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Son giriş: 04 Mart 2025, 01:43
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: *** ****LIE
Son giriş: 06 Mart 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2021, 07:30:18 »
öneri. 30 günlük ceza sürecinde belirlenmiş olan ceza dakikasını aşan oyuncular ardında yiyeceği cezalar için daha ağırlaştırılmış dakikalar yiyebilir.

Mesela 500 dakikayı aşan oyuncular için 500dakikayı aştıktan sonraki her ceza için x1.5 çarpan süresinde ceza yiyebilir. 1000 dakikada x2 çarpan, katman katman şeklinde yapılabilir. Bu sayede rolcü adamın veya öğrenen adamın yanlışıkla yaptığı cezalar için bu kadar ağır bir zorunlulukta ortadan kalkmış olur

Not: Mesela adam 1 dmden 1260dakika yedi, bu 2520dakika yiyeceği anlamına gelmiyor. 1000dakikayı geçtikten *sonraki*, geçtiği cezayı gerektirdiği ceza çarpanı ile çarpılmayacak. Bu sayede adam bir hata yaptı atıyorum faction abuse ve 3000dakika yedi, belirlenmiş 1000 ve üstü ceza çarpanı katmanına girdiği için sonraki yiyeceği her ceza katman çarpanı ile çarpılmalı, katmana girdiği ceza ile başta çarpılmayıp sonrasında extra işlenen ihlal(ler) çarpılmalı  ki eğer adam hata yaptıysa devamını getirmesin. 30 günde birde aylık ceza süresi sıfırlanır işte öyle bir sistem yapılır iyi olur.
1

Çevrimdışı #Apricot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 02:03
Toplam oynama: 79 gün, 15 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #29 : 07 Ekim 2021, 09:49:18 »
Desteklenmiyor;
Altı üstü bir oyun gereken işlemleri zaten yöneticiler ayarlıyor zaten dm-/q-hile atacak adam sunucuda illegal olan hesap satımı-alımına da bulaşır yine atar ve bazı olaylar olur düşük ihtimal de olsa pd kovalamacada int kesilir- elektirik gider - acil bir işi v.b çıkar pc çöker rolden kaçma /q dan kişi 1440dk jail yer adam oynamak istediği sunucuda böyle saçma sapan kod olayı olursa bırakır gider biz de insanız robot değil 5 dk de bir kod kimse yazamaz kimse de jailde 24 saat aktif bekleyemez. Zaten kötü bir bilgisayara sahipse birşey oynayamaz arkada rina jail beklerken adamlar da akşam afk ya bırakıyor vds olayı flan kalktı zaten saçma bir Arge