ğ?
lonnely kuzum benim hayır neden diğer adminler gibi böyle cümleler kurup direkt banlıyorsunuz onu anlamış değilim forumdan banlasan ne olabilir ki? gizli sekmeden başka bir hesap ile gelinebilir oyundan yasaklıyorsunuz kaç ay istiyorsun? yapamazsın sokamazsın gelemezsin, bir daha giremiyeceksin gibi gibi cümlelerinizden bıkmadınız mı? bunları dediğiniz adamlar hafta içinde toplamda 5 ila 10'un üstünde ban yiyip gelen insanlar ve şu tavırlarınızdan vazgeçin bu tavırlar sizi yüceltmez allahta yapmaz.
Dostum benlik problem yok. Zaman hayattaki en değerli şeylerden birisidir, ben zamanımı herhangi bir oyun sunucusuna girip 5-10 dakika hile açıp sonra banlanmak için harcamazdım. Üstüne üstlük bunu yaparken Allah kitap ana bacı küfürler ediyorlar bunu yapanlar. Bunu yapan herkes 15-16 yaşında, arıyoruz ya annesi çıkıyor ya babası ya da kendisi çıkıyor. Kendisi çıkarsa doğru düzgün konuşamıyor zaten. Yani bizlik problem yok banlayıp geçiyoruz ama olan bu elemanların zamanına oluyor, ha bu forumdan küfür edenler bir gün birimizin tersine gelecek ondan sonra bir ton sıkıntı gelecek başına hukuksal olarak. Burada hile açmak için harcanılacak vakte bir sürü şey yapılabilir, ders veya kitabı geçtim en basitinden bir dizi veya film izleyebilir insan ama yapmıyorlar zamanlarını boşa harcıyorlar. Bizlik bir şey yok, bunu yapanlar bu aptallıklarıyla övünüyorlarsa övünmeye devam etsinler. Bundan 4-5 yıl sonra ne aptalmışız, ne malmışız falan diye gezerler artık. Ek olarak da bu yaşıma birileri bana kuzum diye hitap etsin diye gelmedim, üslubunu korumalısın.