Bu arge'yi oylansın ve benim düşüncemde olan oyuncular için yönetim sesimizi duysun diye açıyorum. Bence artık Medium rp anlayışı diye geçinip sv içinde easy rp olan bu roleplay kavramını Hard'a çekmenin zamanı geldi. Mesela herkesin malvarlığı sıfırlansın, karakter özgeçmişi(hikayesi) yazılsın , araba , şirket ve evlerin fiyatlarına ve ekonomiye düzenleme gelsin ve en iyiside ihlalciler barındırılmasın. Bu şekilde roleplay kavramını iliklerimize kadar hisseder, oyuncular sadece meslekten para kazanmak yerine rol paslarıyla da birbirlerine para vb. şeyler paslar ve daha güzel bir oyun ortamı görebiliriz. Çünkü ben dahil hemen hemen herkes sadece araba sürüyor ya da meslek yapıyor, rol yapmak isteyenlerde sadece pizza'da yapabiliyor ki orda da yapılamıyor bence, hatta bu durumun böyle olduğunu herkes biliyodur. Yani oyuncuların Hype'sini kaybettiğini düşünüyorum eğer böyle kapsamlı bir şey olursa kesinlikle güzel olur. Ya da ufak ufak bir yerlerden tutup bağzı sistemler düzeltilebilir. Arge bu kadardı hadi eyw iyi forumlar.