Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vergi borcu ödenmeyen aracın içindeki silah ve eşyaların silinmesi

Başlatan ceSpa, 03 Ekim 2021, 00:43:30
Okunma sayısı 2126 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceSpa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Haziran 2023, 01:01
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba, biliyorsunuz ki bazı oyuncular başka nedenlerden ötürü oyuna ara verebiliyor ailevi mesele, askerlik, sınava hazırlık vb. Bende özel bi durumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım fakat sunucuya tekrardan başladığımda aracımın silinmesini şaşırmadım gayet normal aracımızın vergilerini ödememiz gerekiyor fakat silahların ve eşyaların aracın içinde olduğu için ve silah ve eşyaların vergi borcu olmadığı halde silindiği için bunu saçma buluyorum ve oyunda saatlerce oynayıp emekleri ile silahını alıp sonra aktifsizlikten dolayı araçlarımızla beraber gidiyor aracın içinde olduğu için. Buarada araçtaki silahlarımı yaya olarak bende durup sunucuyu bırakıp sonra tekrardan başlasam oyunda spawn olduğum zaman polis beni tesadüfen olsa görebilir. Mantıken ben polise silahlarım silinmesin diye aracıma değil bende bulunmasını istedim diyemem çünkü polis beni tutuklamak için rolünü uygulamak durumunda ve ben burada polise itirazda bulunamam. Tek kendimi düşünmüyorum diğer oyuncularda belki bu durum ile karşılaşmışlardır. Eğer uygun görürseniz benim ve diğer oyuncu arkadaşların bu gibi benzer olaylardan dolayı vergi borcu kapsamında olmayan silah ve eşyaların geri iade edilmesine uygun görüyorum. Eğer uygun görmeyecek arkadaşlar varsa tabi ki nedenini yazarlarsa çok mutlu olurum, Saygılar.
1

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Mantıkken silahlar aracında ve vergiden aracın senden alınca silinir zaten burası mantıklı zaten, oyuna ara vermeden önce silahları arkadaşına verebilirdin böylelikle kaybetmezdin desteklemiyorum.
1

Çevrimdışı ceSpa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mantıkken silahlar aracında ve vergiden aracın senden alınca silinir zaten burası mantıklı zaten, oyuna ara vermeden önce silahları arkadaşına verebilirdin böylelikle kaybetmezdin desteklemiyorum.
Ben kaç defa güvenip kazık yedim online oyunlarda bu yüzden kimseye güvenmediğimden veremezdim ve silahı başka birisine satacak zamanım bile yok ikincisi ise bunun neresi mantıklı?? vergi borcuna dahil edilmeyen birşey nasıl olurda siliniyor araçların içinde olduğundan dolayı??
1

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Ben kaç defa güvenip kazık yedim online oyunlarda bu yüzden kimseye güvenmediğimden veremezdim ve silahı başka birisine satacak zamanım bile yok ikincisi ise bunun neresi mantıklı?? vergi borcuna dahil edilmeyen birşey nasıl olurda siliniyor araçların içinde olduğundan dolayı??
Sonuç olarak aracının vergiden gidiyor aracın içinde ne eşya varsa oda gider eve koysan bile aynısı olur devlet arabanı el koyduğu gibi içindekilerini alır. :)

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Sonuç olarak aracının vergiden gidiyor aracın içinde ne eşya varsa oda gider eve koysan bile aynısı olur devlet arabanı el koyduğu gibi içindekilerini alır. :)
o zaman aranma durumu gibi seylerde eklenir, gerek yok. Bence silahlar veya aracın icindeki diger her sey üzerimize gelsin yine /bildirimlerde gözüksün oyuna girince, bekleyen iadelerimizden alalım. Böylelikle hem polis görmez, hem de silinmemiş olur.

Çevrimdışı ceSpa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Reis ama emeğe yazık değil mi? Saatlerce silah alabilmek için iş yapıyorsun ama basit bir şekilde silahın aracında olduğu için araç ile beraber gidiyor hadi ozaman senin dediğin mantıklı ee ozaman ben nasıl güvenli birşekilde saklayacağım silahı? bir kere üzerimdede bulunduramam silahı zamanım olsaydı elbette satacaktım özel nedenlerden dolayı aniden bırakmak zorunda kaldım keyfi bir nedenden değil ve tekrar diyorum araç vergili ama silahın bir vergi borcu yok ve silah bana ait gerçek hayatta bile evde olan her eşya haczedilmiyor ve silahımı araçtan çıkaramadığım için silahım boş yere çöpe gitti. Birde "oyuna ara vermeden önce arkadaşınıza verebilirdiniz" demeniz kolay. Diyelim başkası sunucuya ara vericek ve çok iyi tanıdığı ve güvendiği bir arkadaşına teslim edicek silahını ve oyuna tekrar başladığında arkadaşından rahatlıkla alabilecek ancak benim böyle bir imkanım yok bu haksızlık olmaz mı? Bir kere bu kul hakkı değil mi onca emek vererek aldığım silahımın bende kalması gerekirken haksız birşekilde araç ile beraber silinmesi?? ve bende bu durumdan mağdurum bence bu durum ile karşılaşsaydın böyle konuşmazdın sonuçta bunu demeniz kolay geliyor ama benim içim acıyor emeğimin çöp olmasına.

Çevrimdışı ceSpa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
o zaman aranma durumu gibi seylerde eklenir, gerek yok. Bence silahlar veya aracın icindeki diger her sey üzerimize gelsin yine /bildirimlerde gözüksün oyuna girince, bekleyen iadelerimizden alalım. Böylelikle hem polis görmez, hem de silinmemiş olur.
Haklısınız size katılıyorum. :dft009:

Çevrimdışı #VeNoM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:02
Toplam oynama: 11 gün, 1 saat
Eğer silahlarını satamazsan otomatik vergi alabilirsin her saat otomatik olarak evinin, aracının vergisini ödüyor.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
otomatik vergiyi boşuna ooc markete eklemediler değil mi? otomatik vergi alıp banka hesabına belli bir miktar para atardın ne aracın giderdi, ne de silahların.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Aracı alan adamların şöyle diyecek hali yok ya;"A-aa, arabanın içinde silahları, eşyaları kalmış dur bunları götüreyim." Desteklemiyorum, mantıksız.