Merhaba, biliyorsunuz ki bazı oyuncular başka nedenlerden ötürü oyuna ara verebiliyor ailevi mesele, askerlik, sınava hazırlık vb. Bende özel bi durumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım fakat sunucuya tekrardan başladığımda aracımın silinmesini şaşırmadım gayet normal aracımızın vergilerini ödememiz gerekiyor fakat silahların ve eşyaların aracın içinde olduğu için ve silah ve eşyaların vergi borcu olmadığı halde silindiği için bunu saçma buluyorum ve oyunda saatlerce oynayıp emekleri ile silahını alıp sonra aktifsizlikten dolayı araçlarımızla beraber gidiyor aracın içinde olduğu için. Buarada araçtaki silahlarımı yaya olarak bende durup sunucuyu bırakıp sonra tekrardan başlasam oyunda spawn olduğum zaman polis beni tesadüfen olsa görebilir. Mantıken ben polise silahlarım silinmesin diye aracıma değil bende bulunmasını istedim diyemem çünkü polis beni tutuklamak için rolünü uygulamak durumunda ve ben burada polise itirazda bulunamam. Tek kendimi düşünmüyorum diğer oyuncularda belki bu durum ile karşılaşmışlardır. Eğer uygun görürseniz benim ve diğer oyuncu arkadaşların bu gibi benzer olaylardan dolayı vergi borcu kapsamında olmayan silah ve eşyaların geri iade edilmesine uygun görüyorum. Eğer uygun görmeyecek arkadaşlar varsa tabi ki nedenini yazarlarsa çok mutlu olurum, Saygılar.