Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İŞ YERİ BAŞVURU ŞABLONU [BAŞVURU: AÇIK]

Başlatan RN-RP, 30 Eylül 2021, 23:08:19
Okunma sayısı 4439 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
İŞ YERİ BAŞVURU ŞABLONU [BAŞVURU: AÇIK]
« : 30 Eylül 2021, 23:08:19 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU
BAŞVURU DURUMU: AÇIK

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Cevabınız Buraya]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Cevabınız Buraya]
İş yeri koordinatları(/pos)(metin olarak yazın): [Cevabınız Buraya]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[Cevabınız Buraya]
İş yeri adı: [Cevabınız Buraya]
İş yeri tipi(Bar, Restoran/Fastfood, Diğer/Ofis): [Cevabınız Buraya]
İş yeri interioru: [Cevabınız Buraya]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Cevabınız Buraya]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Cevabınız Buraya]
İş yeriniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Cevabınız Buraya]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
Kod: (BAŞVURU ŞABLONU) [Seç]
[box][center][size=10pt][b]RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU[/b][/size][/center]

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
[hr]

[size=18pt][b][font=andale mono]Genel Bilgiler[/font][/b][/size]

[b][/b][b]Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?:[/b] [Cevabınız Buraya]
[hr]
[size=18pt][b][font=andale mono]İş yeri Bilgileri[/font][/b][/size]

[b]İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır):[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın)[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):[/b]
[spoiler=Cevabınız Buraya] [Cevabınız Buraya] [/spoiler]
[b]İş yeri adı:[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer):[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yeri interioru:[/b] [Cevabınız Buraya]
[hr]
[size=18pt][b][font=andale mono]Kişisel Bilgiler[/font][/b][/size]

[b]İş yerinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın:[/b] [Cevabınız Buraya]
[b]İş yeriniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?:[/b] [Cevabınız Buraya]
[hr]
[quote=Beyanname:]Ben, [i]"Forum Adınızı Yazın"[/i]; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.[/box]