Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Muhbir rolü ve Mg kuralı düzenlenmeli

Başlatan OLMAZ, 30 Eylül 2021, 02:49:33
Okunma sayısı 1376 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 01:15
Toplam oynama: 10 gün, 12 saat
Birlik: ** ***NTZ
Muhbir rolü ve Mg kuralı düzenlenmeli
« : 30 Eylül 2021, 02:49:33 »
Selamlar. Oyunda bir kişinin yaklaşık 6 kere dm ve tonlarca başka ihlallere madara edildim şikayetlerimi açtım sorun değil ama kabul görmüyor bende bunun üzerine sonuçta rol silinmedi ve rol refuselemeyerek, yaşanmış bir şeyi sonuçta beni yaralayan adamı ihbar ettim olay pizzada yaşandı ve kişi pizzada maske taktığı için ben mg ihlalini işlemiş oldum ve Nearth'ın gazabına uğradım. Şimdi kişinin adını soyadını arabasını, plakasını, sesini ve kıyafetini biliyorum yani maske denilen şey realistik olarak saçma olsada sunucuda parayla satılan bir şey tamam bundada sorun yok ama maske kelimesini hepimiz biliyoruz sanırım kafaya geçirilen çaput. Yani biri maske takıyor diye onu başka hiç bir niteliğinden tanıyamıyormuyuz bu adam mapte yok mu oluyor? demek ki öyleymiş ve jail yedim, bunun düzenlenmesi gerek.
Bir diğer husus ise Muhbir rolleri şimdi ben bir birlikteyim ve bu birliğin illegal- legal bir rol düzeni çizilmemiş, herhangi bir tanıtım açılmamış, toplu bir icraat veya rolü bile yok. Ben bu birliğe girdimde /f den sohbet etmek için falandı şimdi aynı olaydan bu ihlalide işlemiş bulundum, neden? illegal bir karakter veya illegal bir karakter olduğumu kanıtlıyacak bir şey yok. Yani sözün özü bu politikalara düzenleme getirilmeli , muhbir rolleri tanıtımlı birlikler için geçerli kılınmalı , mg ise bu kadar kişiyi mapten silecek kadar boostlanmamalı. Umarım desteklersiniz ve bu arge düşünülür.
2

Çevrimdışı OLMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 01:15
Toplam oynama: 10 gün, 12 saat
Birlik: ** ***NTZ
Ynt: Muhbir rolü ve Mg kuralı düzenlenmeli
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2021, 20:04:48 »
2 kelam laf etmeden geçmeyin be mağduruz, ha? desteklenmeli bence

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2021, 23:33:18 »
Daha önce başıma gelmedi  maskenin bu kudretini bilmiyordum, almanın zamanı gelmiş. Argeye destek mantıklı ve haklı bir yorum.
1

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2022, 13:53:44 »
Aynı kıyafet, aynı araçlaysa maskeliyken de tanıyabilirsiniz. Bu politikada belirtilen bir şey diye biliyorum, belirtilmiyorsa belirteceğiz.