S/S Compton Varrio Tokers, Güney
Compton, California'da bulunan bir Hispanik Sureños sokak çetesidir. Çete çok uzun süredir ortalıkta yok ama iyi bilinen bir Sureños çetesi.
Ramon Tenorio ve
Insider üyelerle birlikte tekrar aktifleşen bir çete, öncesinde Domingo
"Joker" gibi karakterlerin aktifleştirdiği
Compton seti. Aşşağıya bırakacağım olaylar Ramon Tenorio ve ekibi ile başından geçen olaylar, çetenin yeniden yükselişini rol paylaşımlarıyla anlatan bir bölüm, ilerledikçe geliştikçe büyüteceğim. Sadece önemli olan olayları ayırıp attım, birliğe girmeyi düşünüyorsanız veya sonradan katıldıysanız okuyarak bilgi edinebilirsiniz.
Katılım için ileti atabilirsiniz.
Güney'e yapılan graffiti saldırılarından sonra, doğuya çıkıp Black P.Stone çetesine tag atılması.Çetenin esrara aroma vererek piyasaya sürmesi, çeteye para akışı sağlanması.Shotcaller Cuchillo'nun içeriden çıkması, eMe ile bağlantının ilk adımları.S. Cuchillo sayesinde Eroin temin ediliyor, Bandidos MC President ile görüşme sağlanıp temin edildi.Bölge savaşına giriyoruz, L***X 13 çetesinin faliyetleri durduruluyor.Arka sokakta bulunan Blood çetesinden tax alıyoruz.Bölgemize tekrar yapılan graffitileri temizleyip kendi sanatımızı sergiliyoruz, yeni bir savaş için yapılan olay.Niguel karakteri için "Jump In" töreni düzenleniyor, çeteye dahil oluyor.888 çetesi bölgemizi boyuyor, oraya gittiğimizde gerçekleri öğreniyoruz.Çete üyeleri Eroin satışı için Rascal'dan uyuşturucu alıyor.242 çetesi bölgemizi boyuyor, olayı öğrenmek için gidiyoruz.
Olaylara karşılık verip duvarlarını boyuyoruz.Olay savaşa dönüyor, çatışmalar başlıyor. Savaştan kayıp vermeden kurtuluyoruz.Çete liderlerini kaçırıyoruz, olayları bilmediğini anlatıyor.Insider Norman Peters, polislerle görülüyor. ''on the wall''Düşman çete üyesi kaçırılıyor, aşşağılanıyor. Dans ettiriliyor, dağda bırakılıyor.Uyuşturucuyu aracı kullanmak için bir bağlantılı dükkan bulunuyor, uyuşturucu trafiğine bir yer daha ekleniyor.Çeteye son darbe vuruluyor, bundan sonra bir daha görülmüyor. Kendi yazdıkları graffitileri kendi elleriyle siliyor.Norman Peters karakteri öldürüldükten sonra polislerin sokağa baskısı artıyor.El Chuey ve Jovani karakterine sponsor bulunuyor, şarkı projeleri oluşuyor.Okulda LANE DRIVE HOMIES 14 çetesi tarafından rahatsız edilen Ruben ve diğer Local karakterler şikayet ediyor.Stüdyoda çekimlere başlanıyor.Roscue Scout, Norman Peters'in cinayetini temizlemek için görevlendirilmişti, iki hafta ortalıktan kaybolup işi halletti. Geldiğinde tüm işler değişti, herşeyi devralmayı planlıyordu.
SMASH oluşumu ile yakınlaşmaya devam ediyoruz, devam eden uyuşturucu ticaretimiz büyüyor. Sokağa gelip bağlantı halinde kalınmaya devam ediliyor.Uzun süredir hapishanede duran çete üyeleri eMe'ye çalışıyor, farklı bloklara alınarak güçsüz duruma düşüyor.El Chuey ve Jovani'nin partisi için hazırlık yapılıyor. Jovani cinayetin etkisinden çıkamadığı için katılmıyor, yanlızlaşıyor.S. Cuchillo sayesinde Meksika Mafyası "eMe" ile irtibata geçilerek Compton bölgesi için ana set seçiliyor ve üretim ve dağıtım bu set üzerinden yapılacağına karar veriliyor. Rugiero karakteri kimyager olarak geliyor, üretim başlıyor.