ben nathea arkadaslar 2018de basladım sunucuya basladıgımda 8. sınıftaydım suan yksye hazirlaniyorum rinayla buyudum 2020ye kadar rol yapmaya calıstım fg oldum sonra birisi bana mal dedigi icin dm atınca atıldım fglikten sonra catısma ortamlarını gordum candywishe girdim hai kankam soktu oraya beni arkadas edindim rolcuydum herkes dm atiyo diye ben de atmaya basladim en baslarda kimseyi vuramiyodum sonra aimim cok gelisti yenen yok oldum cw dagildi suan rina oynayan hic bi eski arkadasım kalmadı tekrardan rol yapmak icin probation talebi actım beklemedeyim
03.02.2022
probationda 2 tane kopek besleyip fidan dikmemi soyledi noro bende yok la olmaz dedim ugrasamam hemen ma hesap buldum kendime sonra bi baktım helper alımları acılmıs varmıdır ulan fgo lmam dedim dmyi bıraktım catısmaya basladım artık dm atmıyorum catısıyorum rollu olarak ihlal yememeye ozen gosteriyorum suan helper1 yetkisindeyim ama insAllah forum gorevlisi kıdem'ine ulasacagım
05.02.2022
baba h2 oldu artik catismayi birakamadigmi farkettim surekli catismak istiyorum ama jail yememek icin pd sd sikiyorum tek problem sd sikarken cok fazla sniper cekiyolar ama bi caresine bakicaz
07.02.2022
dayi bugun bi pd vurmusuz anlatamam illegalle devlet bir olamaz diyenlere hak vermeye basladim bas edemiyolar :smiley:
mbb'yi cok seviyorum

karakter tanitimima yorum atmak farz
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=185965.10