Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Blacktiger Motorcycle Club | Chapter: Palomino Creek

Başlatan Fear, 06 Ağustos 2018, 04:49:30
Okunma sayısı 23484 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Edd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edd Forester Lv.11
Köken: Alman
Son giriş: 22 Mart 2022, 01:49
Toplam oynama: 32 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Blacktiger Motorcycle Club | Chapter: Palomino Creek
« Yanıtla #430 : 11 Aralık 2018, 23:32:18 »
gece yarısı canım taco çekti 
Hm, ben de acıktım. Nerede bulabiliriz ha?  :D

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mart 2019, 15:38
Toplam oynama: 38 gün, 11 saat
« Yanıtla #431 : 12 Aralık 2018, 00:02:55 »

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #432 : 12 Aralık 2018, 16:29:21 »
Bazıları hala akıllanmamış.

Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #433 : 12 Aralık 2018, 16:38:40 »

Spoiler:

Savaş olacaksa bile kalitelisi gerekli, Jacop birlikten atıldı, Oğuzhan ile Gunther durumunu konuştum, kendisi bana hastanede olduğunu ve ss atabileceğini söyledi, aynı şeyi Oğuzhana söyleyince tamam, sorun yok dedi kendisi.
Bizden böyle bir hata yapan, yaptıran olursa birlikten kalıcı olarak uzaklaştırılacak, dediğim gibi savaşın bile kalitelisi önemli, iki birlik olarakta bunu güzel bir şekilde sunacağımıza inanıyorum. İyi oyunlar.

Çevrimdışı icosahedron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Aralık 2018, 17:43
Toplam oynama: 19 gün, 22 saat
« Yanıtla #434 : 12 Aralık 2018, 16:40:55 »

Spoiler:

Şimdi burada kendi adıma konuşacağım. O rolde inip ateş etmeyi biz de bilirdik bir şeyler içme konusu açılınca silahlar bırakıldı. Onun dışında rolde /q atan arkadaşlar birlikten uzaklaştırıldı ve size bu kişiler hakkında şikayet oluşturabileceğini söyledik. Bu tarz görüntüler gayet kıştırıcı olmasına lakin saçma, sonuç olarak yapılan bir hata kişinin kendisine aittir bu SSleri paylaşıp durumu birlik tanıtımına çekmeniz çok daha saçma. Birlik olarak çok kısa bir zamanda onay ve yelek aldık sadece aşağılayıcı görüntüleri editlemeye devam. Uzun zamanlıdır tanıtımıza bakıyorum fakat her sayfada en fazla 1 SS görüyorum tamamen doldurulmasınız. Neyse DM olarak gayet güzel bir birlik DM atmak isteyen arkadaşları Black Tiger'a bekliyoruuuz. :-*

Çevrimdışı LAST Cadillac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ekim 2024, 23:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Morphy Hiner Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 14 Mayıs 2022, 22:52
Toplam oynama: 89 gün, 12 saat
« Yanıtla #435 : 12 Aralık 2018, 16:47:51 »
Tekrardan başarılar.

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #436 : 12 Aralık 2018, 17:03:19 »

Spoiler:

Şimdi burada kendi adıma konuşacağım. O rolde inip ateş etmeyi biz de bilirdik bir şeyler içme konusu açılınca silahlar bırakıldı. Onun dışında rolde /q atan arkadaşlar birlikten uzaklaştırıldı ve size bu kişiler hakkında şikayet oluşturabileceğini söyledik. Bu tarz görüntüler gayet kıştırıcı olmasına lakin saçma, sonuç olarak yapılan bir hata kişinin kendisine aittir bu SSleri paylaşıp durumu birlik tanıtımına çekmeniz çok daha saçma. Birlik olarak çok kısa bir zamanda onay ve yelek aldık sadece aşağılayıcı görüntüleri editlemeye devam. Uzun zamanlıdır tanıtımıza bakıyorum fakat her sayfada en fazla 1 SS görüyorum tamamen doldurulmasınız. Neyse DM olarak gayet güzel bir birlik DM atmak isteyen arkadaşları Black Tiger'a bekliyoruuuz. :-*

Uzun zamanlıdır tanıtımıza bakıyorum fakat her sayfada en fazla 1 SS görüyorum tamamen doldurulmasınız.
Bunu sayfa kasmak için tonlarca alıntı yapan birliğin üyesimi söylüyor? Kendi kafanıza göre rol yapıp atıyorsunuz sonra biz rol yaptık oluyor tebrik ederim, siz anca boş barı tarayın böyle devam.

Neyse DM olarak gayet güzel bir birlik DM atmak isteyen arkadaşları Black Tiger'a bekliyoruuuz.
Biraz araştırıp da yanıt verseydin, barımızı tarıyorsunuz biz bunu görüp sizi basınca da DM oluyor güleyim de boşa gitmesin. Black Tiger değil o Blacktiger.

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #437 : 12 Aralık 2018, 17:17:25 »

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #438 : 12 Aralık 2018, 17:21:18 »

Spoiler:

Uzun zamanlıdır tanıtımıza bakıyorum fakat her sayfada en fazla 1 SS görüyorum tamamen doldurulmasınız.
Bunu sayfa kasmak için tonlarca alıntı yapan birliğin üyesimi söylüyor? Kendi kafanıza göre rol yapıp atıyorsunuz sonra biz rol yaptık oluyor tebrik ederim, siz anca boş barı tarayın böyle devam.

Neyse DM olarak gayet güzel bir birlik DM atmak isteyen arkadaşları Black Tiger'a bekliyoruuuz.
Biraz araştırıp da yanıt verseydin, barımızı tarıyorsunuz biz bunu görüp sizi basınca da DM oluyor güleyim de boşa gitmesin. Black Tiger değil o Blacktiger.

Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum birkaç şey ekleyip ayrılacağım. Sayfalarınızı tek tek gezdim ve sadece capsler, videolar, şarkılar ve başarılar yanıtlarına cevaplar gördüm. Biraz araştırıp da yanıt verseydin demişsin fakat bir tek silahlı wallpaperlarını paylaşmışsınız, üzgünüm ki chatloglu toplasan 10 SSiniz var (başka yerlerde paylaşıyorsanız link atında bakayım yahu).
Spoiler:

chatloglu toplasan 10 SS'imiz mi var? :D 2. sayfaya baktın galiba biraz daha bakın.

Çevrimdışı BUR4K

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: