Merhabalar. İllegallere kesinlikle bir kaç tane meslek çeşitliliği getirilmeli çünkü bir çete lideri veya diyelim ki zenci bir oyuncunun gidip balık kasması, tır kasması kadar saçma bir şey yok mesela ben sanatçı rolü yapmak istiyorum bunun için ticket olarak başvuru talebinde bulunup aynı şirket saati dolunca benimde saatim dolunca bir şarkı gibi bir şey çıkarmam hem rolsel olarak çeşitlilik sağlar, popülerlik gibi bir şey de eklense bunun yanında işyerleri için roller çıkar çünkü gidip zenci ve mc rolü yaparken balık kasmak saçma geliyor ve çete liderlerinin, üyelerinin de bunu yapması aynı şekilde benim bunun için düşündüğüm bir tane fikir var mesela oyunun şehir dışına bir kaç npc eklenmeli bunların arasındaki mesafe fazla olmalı, çete liderleri veya çete lideri, insider, solider gibi rütbedeki oyunculara rol paslamasına olanak sağlar ve rütbelerin anlamını pekiştirir, her günde bir belirli bir kaçak sigara üretmeli ve gidip o npc lere bunları satmalı ve her sattığında şeriflere bildirim gitmeli bu şekilde hem şeriflere rol çıkar hemde illegal karakterler illegal olduğunu hissederler bu sadece 1 dakikada düşündüğüm fikir , kodlama olarak kolay olacağına eminim, finansal olarakta fazla ahım şahım bir fiyat vermese işler gibi fazlada illegaller boostlanmamış olur. yani bu kaçak sigara değilde ne bileyim uyuşturucu veya başka bir şey olur gibi çünkü illegallerin gbi de ya da sokakta her biri gördüğünde toz satılır, silah satılır diye bağırması realistik olarak saçma geliyor ve uyuşturucu satımında dm ciler ve çatışma rolleri yapan oyuncular alıyor sadece zırh için. mesela bir kişi müptezel uyuşturu bağımlısı rolü mü yapıcak, uyuşturucunun etkisi düzenlenmeli sadece zırh vermemeli bunu zenci çeteler konsept olarak yapabilir ne bileyim bağımlılık falan yapmalı belirli bir süre kullanılmadığında can düşmeli bu şekilde bu bağırıp çağırmanın önüne geçilir millet kendisi almaya gider. yani bağırmak her gördüğüne bunu yazmaları roleplay ortamında görülmemesi gereken şeyler, şikayetle de çözülecek bir şey değil herkes yapıyor bunu oyun mu oynuyalım şikayetmatik mi olalım. Yani sözün özü meslek çeşitliliği ve illegal-legal oyunculara rol ve maddi yönden destekleyecek sistem getirilmeli, meslek yaparken bile rol yapalım kafasındayım balıkta köle gibi pc başında her 2 saatte 20 k kazanmayalım istiyorum. oyuncuyuz anlıyon mu saati bak parlıyomu respect khontkar lorduma burdan. yanisi kafa patlatmak istemiyorum eğer sizin fikriniz varsa yazın desteklemek için pusuda bekliyorum. Role susadım hırr. Khontkar, bleedat, moritanya.