Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sıfırdan, temiz, yep yeni bir sayfa!

Başlatan Bishere, 06 Ağustos 2018, 00:43:03
Okunma sayısı 260 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Sıfırdan, temiz, yep yeni bir sayfa!
« : 06 Ağustos 2018, 00:43:03 »
Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.

Bildiğiniz üzere uzun zamandır bu platform içerisindeyim, bu platform içerisinde yeri geldi güldüm, yeri geldim eğlendim, yeri geldi de tartıştım ve sinirlendim. Fakat, anladım ki artık bazı arkadaşların kalbini kırmaya başladım. Bundan dolayıyla artık yeni bir şeye kara verdim.

Yeni bir karakterle, bu forum hesabım üzerinden bu ileti bir başlangıç olmak üzere yep yeni bir sayfa açıcağım. Elimden geldiğince arkadaş edinmeye / rol yapmaya / kimsenin kalbini kırmamaya çalışacağım ki bu konuda ciddiyim. Artık yeni oluşturacağım karakterimle yep yeni bir sayfa açıcağım, karakterimi birebir şekillendirip rollerimi ona göre yapıcağım ve karakterimi yaşıyacağım. Amacım tek rollerime odaklanmak olucak.

Bu süreçten önce, kalbini kırdığım ve üzdüğüm / tartıştığım veya istemsizce incilttiğim bütün herkesten özür diliyorum. Elbette beni sevenlerin yanında sevmeyenler de var ve mutlaka olucaktır, bu sürece gelene kadar kimi her ne sebepten ötürü incilttiysem ve kırdıysam şimdiden beni affetmesini isteyeceğim. Zamanında bu platformda yanlış adımlar attım, gerek oyun içi gerek de forumda. Bu yanlış adımlarla da yanlış yollara doğru yöneldim, fakat artık bu hatamı anladım ve her şeye temiz bir sayfa açmaya karar verdim. Bu günden itibaren, artık beni sevmeyen veya benden nefret eden her kim olursa olsun ona bir perde çekiceğim ve barışma imkanı tanıyacağım. Ben bu adımımı atıyorum ki gerisi de onun elinde olucak. Onun dışında beni destekleyen ve yanımda olan dostlarım hala yanımda olmaya devam edicek, bunda bir sorun olmayacak.

06.08.2018 - Bu tarihten itibaren artık bana eski "Berkay57 - Mark Forester" gibi değil de yep yeni birisi olarak davranmanızı istiyorum. Yeni birisinden kastım, size yaptığım ve hatırlattığım bütün negatif durumlara artık bir perde çekmenizi ve görmemenizi istiyorum. Biliyorum, her ne kadar bir olay veya bir durum yaşamış olsak da bu bunu yapmanıza bir engel olmayacaktır. Çünkü artık her kime / ne hata yaptıysam bu hatalarımın farkına geldim.

İşin özü, bu noktaya gelmemde bana yardımcı olan arkadaşlarıma ve beni destekleyen / desteklemeyen, eleştiren / eleştirmeyen bütün arkadaşlarıma, dostlarıma ve kardeşlerime tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Artık karşınızda empati kuran ve sizi hoş görüyle karşılayan bir kişilik bekliyor olucak, bundan emin olabilirsiniz.

Bahsetmek istediğim konuyu size elimden geldiğince özetlemeye çalıştım, umarım artık beni anlayışla karşılar ve bunu göz önünde bulunarak tutum sergilersiniz. Hepinize içtenlikle iyi geceler, keyifli oyunlar diliyorum.

- Berkay57