Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

el corona, Boring City People #BCP

Başlatan Bruaj BD, 21 Eylül 2021, 01:35:46
Okunma sayısı 11561 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Ocak 2023, 01:12
Toplam oynama: 313 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« : 21 Eylül 2021, 01:35:46 »

#EC/#KA/#ECBCP

F.Traore, Los Santos Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu’ndaki özel eşyaları arasındaki günlüğünden çıkarılmış, dava açısından önemli bilgiler arz edecek belirli notlar ICBC Las Venturas Şubesi Soygunu Dava dosyasının ekinde mevcuttur:

Yargıç dava dosyasını incelerken, evrakların arasından ciltlenmiş bir defter görür. Defteri araladığında, gözüne birkaç karalama, birkaç şiir ve Traore'nin anılarının yazılı olduğu günlüğü olduğunu fark eder. Sayfaları aralayarak, içerisinde yazılı olan metinleri okudukça, olayları yavaş yavaş anlamaya/çözümlemeye başlar.

Tarih: 17/03/2016

“O gün karlar daha tam olarak erimemişti. Kellogs’a aracı fazla uzağa park etmemesini ve çıkışta üzerimizdeki yükle kayıp düşmememiz için biz gelene kadar yolu temizlemesini söylemiştim. İçerideki üç kişiden çelimsiz olan ve bir o kadar da savunmasız görüneni rehin aldık. Kellogs’a sürüşte güvensem de, Oyaji garanticiydi. Plan kusursuzdu, istediğimiz gibi. İçeriden çıktığımızda üzerimizde yaklaşık olarak yarım milyon vardı. Çocukların gözü parlıyordu, artık fatura için yan kesicilik yapmayacaktık. Yola çıktığımızda tipi başladı. O kadar şiddetli bir yağışı en son çocukluğumda görmüştüm herhalde, tanrı aşkına. Venturas’tan çıkarken bizi bekleyen ekiplere saptırma ateşi açtık, arkamız temizdi artık. Fort Carson Kasabası’nın girişinde aracımız kara saplanmıştı, Kellogs ve Oyaji silahına davranıp arkamızı kolluyordu. Ben de arabayı çıkartmaya çalışıyordum.”

Tarih: 18/03/2016

“Kellog's ve Oyaji emaneti aynasızlara yakalatmamak için mahallede kendilerini gizlemişlerdi. Benimse yapmam gereken birkaç iş vardı, bunları halletmeliydim. Rehin aldığımız cılızı Bayside Limanı’nın elli mil batısındaki otoyola bıraktım.”

Tarih: 19/03/2016

“Köşeye sıkışıyorduk, biliyorum... Kellog's Florida’da bir şeylerden bahsetti, yeni bir hayat kurmak gibi. Ben bunu yapamazdım oğlum, ben buraya aittim. Oyaji hurda için parça almaya gittiğinde bizim zuladaki nakitten bir şeyler aldı. O sokuk bu arabayı asla toplayamayacak.”

Tarih: 22/03/2016

“Bazen özgürlük için büyük fedakarlık gerekir, bunu fark ediyorum. Bunu görüyorum..”

Yargıç günlüğü inceledikten sonra kararını açıklar:
"F.Traore, Los Santos Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda ağırlaştırılmış müebbet hapise çarptırılmıştır. İlk üç yıl görüş yapamayacak ve bu üç yılını hücrede geçirecektir. Davranışları ve iyi hali olması durumunda yarı serbest ve koğuşa geçişi sağlanabilecektir. Yapacağı tek bir harekette, tekrar hücreye kapatılacaktır.

Olayda adı geçen diğer şahıslar adına takipsizlik, F.Traore kişileri açıklamadığı sürece devam edecektir.

F.Traore'nin cezasında, yardım ve muhbirlik yapması halinde iyi hal indirimi yapılmayacaktır."

Günümüz

Kollskegsson mahallesine geri döndüğünde Yoshikawa ile uzun bir gece sohbeti gerçekleştirdi, ondan olan biten her şeyi öğrendi. Yoshikawa ona çoğu kişinin arsalarını ve mülkerini o mahalleden çıkıp biraz olsun para kazanmak isteyen insanların, mahallenin topraklarına göz diken Katarina's Juice isimli bir hotel zincirinin mahallenin yarısını satın aldığını ve bütün mahalleye göz diktiğini söyledi. Bu duruma çare bulmak için mahallede yaşayan, beş kuruşsuz kalan sokak çocuklarını ve gençleri örgütleyen Yoshikawa ve Kollskegsson, El Corona bölgesini bir tür çeteleşmeye sürükledi. Bu çeteleşme mahalleyi ve mahallede yaşayan gençleri maddi açıdan kalkındıracak bir şeydi fakat her çeteleşmede olduğu gibi güç ve para hırsına yenik düşen sokak çocukları bir yandan uyuşturucu bağımlılığı ile de çelişiyordu. Yoshikawa ve Kollskegsson'un en çok güvendiği sokak çocukları mahallenin köşesinde sürekli olarak uyuşturucu ticareti çeviriyordu. Bununla birlikte şehirde bulunan diğer çeteler bölgelerini belirlemek için kısa sürede El Corona sosyetesiyle birlikte bir anlaşmaya vardı. Böylelikle çetenin işlerini yaptığı sınırlar belirlendi ve büyük bir problem yaşanmadan iki taraf da yoluna baktı. Bununla birlikte El Corona mahallesi, suç dünyasında ve polis departmanında bulunan memurlar tarafından dikkat edilecek düzeyde olduklarını kanıtlamış oldular.

El Corona mahallesinde sosyete çetecilik kavramını oluşturan ve mahallede çeteleşmeye yol açan, sürekli olarak sokakta uyuşturucu ile silah ticareti gerçekleştirilen El Corona mahallesine açılan soruşturmalar kapsamında yerel polis arka arkaya baskınlar düzenlendi. Olayların ve süregelen baskınların ardından kayıtlara şu şekilde eklendi, Yeraltından notlar:
Yoshikawa, hayatının tamamını neredeyse mahallede geçirmiş, son derecede agresif ve asabi bir kişilik.
Kollskegsson, idealleri için Florida'ya gidip bir memur oldu fakat sorunlarla başa çıkamayıp mahallesine geri döndü.

Çetenin güncel faaliyetleri devam ediyor...

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: el corona, Boring City People #BCP
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2021, 00:17:55 »
Burayı 1. ay tamamlandıktan sonra "Chapter I" eklemek için rezerve ediyorum.
2

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2021, 00:20:20 »
Burayı 2. ay tamamlandıktan sonra "Chapter II" eklemek için rezerve ediyorum.
1

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2021, 00:22:11 »
Burayı 3. ay tamamlandıktan sonra "Chapter III" eklemek için rezerve ediyorum.

Çevrimdışı Ahmet Athena

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:54
Toplam oynama: 152 gün, 5 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Mart 2024, 18:17
Toplam oynama: 2 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2021, 09:30:46 »
kolay gelsin

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2021, 10:02:37 »
Aroghettooooooo Başarılar. Rollerinizi beğeniyodum yine sizi buralarda görmek çok güzel, başarılar  :hugging-face_1f917:
1

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2021, 10:30:31 »
kolay gelsin

Eyvallah.

Aroghettooooooo Başarılar. Rollerinizi beğeniyodum yine sizi buralarda görmek çok güzel, başarılar  :hugging-face_1f917:

Sağol cınım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Eylül 2023, 14:56
Toplam oynama: 283 gün, 4 saat