Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Okulların fazla olması, çoğu okulun bahçesi olmaması

Başlatan Zweisamkeit, 15 Eylül 2021, 17:43:03
Okunma sayısı 3752 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Okulların fazla olması, çoğu okulun bahçesi olmaması
« Yanıtla #20 : 16 Eylül 2021, 16:38:40 »
iki parça şey biliyorsun onu da okulda öğreniyorsun zaten, ne zamana kadar pc başında beynini çürüteceksin
uzaktan eğitimle yks girip düşük puan alınca mebe yalvaracaksın yok baraj düşsün v.s v.s,
elinden geldiğince tedbirini al git okuluna, tenefüste cam önünde tek başına açarsın maskeni 2 dk
Bi an telefonunu çıkar diyeceksin sandım. Biz ne kadar ayrı kalmaya çalışsakta sınıfta en az 30 kişi var ve alan küçük. Metroya, otobüse bin hepsi tıklım tıklım kaynıyor. Bi su almaya gideyim dedim az kalsın aids kapıcaktım. Önlemleri sıkı şekilde aldık diyip bahçede tören alanında bekletmeleride var.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #21 : 16 Eylül 2021, 16:43:33 »
iki parça şey biliyorsun onu da okulda öğreniyorsun zaten, ne zamana kadar pc başında beynini çürüteceksin
uzaktan eğitimle yks girip düşük puan alınca mebe yalvaracaksın yok baraj düşsün v.s v.s,
elinden geldiğince tedbirini al git okuluna, tenefüste cam önünde tek başına açarsın maskeni 2 dk
okulda öğrendiğin biyolojiyi nerede kullanıyorsun? Ne kadar işine yarıyor, üniversite kazanıp ne olacaksın, açıkta kalıp bim'de kasiyerlik yapacaksın, mobilyacı dükkanlarında hamal olarak çalışacaksın, şimdiden kendinizi alıştırın, hiç değilse zorlanmazsınız, erkenden işe atılın. Ayrıca okulda aldığın bir bilgi senin sağlığından önemli mi? Benim çoğu arkadaşımın kronik rahatsızlığı var ama yok yazılmamak için geliyorlar, madem okulu açıyorlar eğlence yerlerini kapatsınlar, okuldan bir çıkıyorum yürüyecek yer yok, otobüse biniyorum adım atacak yer yok, otobüse maskesiz binen, sokakta yere tüküren, sınıfta yan yana oturan, uzun eşek oynayan bir sürü aptal var. Madem okulları açacaksınız kademeli açın, bir sınıfta 40 kişiyiz.

okulda öğrendiğin en ufak bilgi bile ileride senin karşına çıkar işine yarar, biyoloji olsun kimya olsun çıktığı zaman ben bunu biliyordum dersin. üniversite bizim ülkede boş, 2 veyahut 4 yılın karşılığını zor alırsın lakin ileride bu diploma yine işine yarayacak. hani en kötü yetiştirilmek üzere düşük maaşla bir işe girersin kendini geliştirirsin maaşını arttırırsın.
kronik rahatsızlığı olan öğrenciler dilerse uzaktan eğitimle devam edebiliyor, yok yazılmıyorlar. kendi tercihleri ile okula geliyorlarsa gerekli tedbirini alıp öyle gelecek. kronik rahatsızlığı olan öğrenciler ellerinde uzaktan eğitim imkanı varken okula gelip ben k.rahatsızım falan şikayet etmeyecek.

yere tükürene maskesiz binene uzun eşek oynayana ne diyeyim, kendi seçimleri.
otobüste bende yer bulamıyorum, çoğu kişi yer bulamıyor. sabah bulamıyorsan hesabını yaparsın 10-15 dk erken çıkarsın yetişirsin. Geçen sene benim lise sondu sınıfın 15 i sabah, 15 i öğlen geliyordu şimdi nasıl bilemem, anca velilerden ses çıkarsa bi düzeltme yaparlar
GNKANGKLAGNKLASGKLNASGKLNAKGAK

8 saat boyunca maske zorunlu, sosyal mesafe ayağına insanlar birbirinin kucağına oturuyor. 200 sınıf karantinaya alındı, bunu milli eğitim bakanı söylerken hala önleminizi alın, ayrı durun diyorsunuz. Türkiye'de birinin amcası, dayısı değilsen yerleştirilme olasılığın çok düşük. En kalitesiz okulun sayıları 2000 felan çıkıyor. Bu şartlarda önlem alsak ne yazar.

Çevrimdışı Fairlop

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Haziran 2022, 15:47
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Birlik: *JNG
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Haziran 2022, 23:18
Toplam oynama: 79 gün, 6 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #22 : 16 Eylül 2021, 16:44:40 »
okulda öğrendiğin biyolojiyi nerede kullanıyorsun? Ne kadar işine yarıyor, üniversite kazanıp ne olacaksın, açıkta kalıp bim'de kasiyerlik yapacaksın, mobilyacı dükkanlarında hamal olarak çalışacaksın, şimdiden kendinizi alıştırın, hiç değilse zorlanmazsınız, erkenden işe atılın. Ayrıca okulda aldığın bir bilgi senin sağlığından önemli mi? Benim çoğu arkadaşımın kronik rahatsızlığı var ama yok yazılmamak için geliyorlar, madem okulu açıyorlar eğlence yerlerini kapatsınlar, okuldan bir çıkıyorum yürüyecek yer yok, otobüse biniyorum adım atacak yer yok, otobüse maskesiz binen, sokakta yere tüküren, sınıfta yan yana oturan, uzun eşek oynayan bir sürü aptal var. Madem okulları açacaksınız kademeli açın, bir sınıfta 40 kişiyiz.

okulda öğrendiğin en ufak bilgi bile ileride senin karşına çıkar işine yarar, biyoloji olsun kimya olsun çıktığı zaman ben bunu biliyordum dersin. üniversite bizim ülkede boş, 2 veyahut 4 yılın karşılığını zor alırsın lakin ileride bu diploma yine işine yarayacak. hani en kötü yetiştirilmek üzere düşük maaşla bir işe girersin kendini geliştirirsin maaşını arttırırsın.
kronik rahatsızlığı olan öğrenciler dilerse uzaktan eğitimle devam edebiliyor, yok yazılmıyorlar. kendi tercihleri ile okula geliyorlarsa gerekli tedbirini alıp öyle gelecek. kronik rahatsızlığı olan öğrenciler ellerinde uzaktan eğitim imkanı varken okula gelip ben k.rahatsızım falan şikayet etmeyecek.

yere tükürene maskesiz binene uzun eşek oynayana ne diyeyim, kendi seçimleri.
otobüste bende yer bulamıyorum, çoğu kişi yer bulamıyor. sabah bulamıyorsan hesabını yaparsın 10-15 dk erken çıkarsın yetişirsin. Geçen sene benim lise sondu sınıfın 15 i sabah, 15 i öğlen geliyordu şimdi nasıl bilemem, anca velilerden ses çıkarsa bi düzeltme yaparlar
okulda öğrendiğin bir bilgi okul dışında hiçbir yerde karşına çıkmaz, bundan emin ol, insanlar toplulukta oturup biyoloji kimya konuşmuyor, üniversite diploması hiçbir boka yaramıyor, kurye olup kendini nasıl geliştireceksin? Bir günde 10 teslimat yapıyorsan 100'e mi çıkartacaksın, 16 yıl okul okuyup maaşımı artırmak için eve ölü bir şekilde mi döneceğim?

Sınıflar on beş kişi falan değil, bütün sınıf aynı saat geliyor, aynı saat çıkıyor, tüm gün okul var, velilerin sesini çıkartmasıyla olacak bir iş değil bu, beş saat eğitimi yetersiz buluyorlar. Bu söylediğim tüm okullar da geçerli, hiçbir okul yarı sabahçı yarı öğlenci değil. Okul saat 8'de başlıyor, 6:30'da toplu taşımalar dibine kadar dolu oluyor, gece kalkıp otobüs mü bekleyeyim?

Sabah gidiyoruz müdür hepimizi sıraya diziyor, sosyal mesafeyi koruyalım diyor, okul 800 kişilik, küçücük bahçesi var. Herkes okula aynı anda giriyor, koridorlar dolu oluyor, birbirlerini ittirenler, kavga edenler, ibnelik olsun diye arkadaşına tüküren çok var, sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz, herkes lisenin nasıl olduğunu biliyor, sadece lise için değil ortaokul için de bu geçerli. Servise yazılalım diyoruz okul bir tane servis tutmuş, bir koltuk boş, bir koltuk dolu alıyor, bize yer kalmıyor, en fazla 15 kişi servise yazılabiliyor.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38
Toplam oynama: 187 gün, 23 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Nisan 2022, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 16 Eylül 2021, 17:37:43 »
1 senin sorunun
2 ailenin sorunu
ayrıca burası dert anlatma yeri değil sorunlarınızı kendinize saklayın

?

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #24 : 16 Eylül 2021, 17:39:42 »

hocam şimdi pandemi döneminde 40 kişilik sınıfta isen
1 senin sorunun
2 ailenin sorunu
ayrıca burası dert anlatma yeri değil sorunlarınızı kendinize saklayın yapacak bişey yok kardeşim türkiyede yaşıyorsun
yanına it i de oturur kopuğu da oturur
MASGSAMLŞGASMLŞGSAMLŞGASLMŞGASLMŞGLAMŞSGLŞMASGLŞASLŞGASMLŞGASLŞMGASLŞGASLM,
Allahım yarabbim, klasik yurdumun insanı ya. HGASMNKGLKMAŞSGKLASGLKMASGKLAS şaka matik basıyosun şaka veriyor. Sanamı sorucam bilader hangi konuyu açıcağımı.

Çevrimdışı allahinaskeri

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2021, 20:07
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #25 : 16 Eylül 2021, 18:07:41 »
 :flood:okul cok kötü bi sey maaleserf

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #26 : 16 Eylül 2021, 18:09:21 »
tek sigarayı 50 kişi dönen
tuvalet lavabolarına ağzını dayayıp su içen
grip olup arkadaşlarının yüzüne öksüren hapşıran
anasını kaybetmiş eşek sıpası gibi dağ bayır kafe avm gezen
tek kullanımlık maskeyi aylarca kullanan adamlar okulda sağlık derdine düşmüş
okulların bir şekilde açılması gerekiyor daha ne kadar kapalı kalabilir?
sende kafa yok
söyleyeyim

? :d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 22 Kasım 2021, 16:42
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 16 Eylül 2021, 18:18:41 »
amına koyduğum şu konuda tuvalet lavabosuna ağzını dayayan, grip olup arkadaşların yüzüne öksüren, anasını kaybedip dağ bayır kafe gezen ve tek kullanımlık maskeyi aylarca kullanan yok
ne sikko sikko konuşuyon amk
anlattığın kişi sayısı tüm trde yüz bini geçmez amk
kafan yok

Boşu sal

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #28 : 16 Eylül 2021, 18:19:06 »
amına koyduğum şu konuda tuvalet lavabosuna ağzını dayayan, grip olup arkadaşların yüzüne öksüren, anasını kaybedip dağ bayır kafe gezen ve tek kullanımlık maskeyi aylarca kullanan yok
kafan yok

.d yazık kafana

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #29 : 16 Eylül 2021, 18:22:14 »
kafan yok

.d yazık kafana
Trax hakikati anlatıyor dinleyin