Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kelepçe sistemi.

Başlatan #Ruling, 12 Eylül 2021, 22:04:52
Okunma sayısı 827 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Ruling

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kelepçe sistemi.
« : 12 Eylül 2021, 22:04:52 »
Herkesin bildiği üzere kelepçeli bir kişi yürüyemiyor, gerçek hayatta kelepçeli kişi hareket edebilir.
Aklımdaki fikir kelepçeli kişilerin yürüyebilmesi araçlara binebilmesi (Yan koltuk), polisler bazı durumlarda başka bir olayla meşgul olurken kişi kaçabilir durumda olsa bile kaçamıyor. Polis gelene kadar orada duruyor ya da birinin gelip araca atması gerekiyor.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: Kelepçe sistemi.
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2021, 22:20:35 »
Herkesin bildiği üzere kelepçeli bir kişi yürüyemiyor, gerçek hayatta kelepçeli kişi hareket edebilir.
Aklımdaki fikir kelepçeli kişilerin yürüyebilmesi araçlara binebilmesi (Yan koltuk), polisler bazı durumlarda başka bir olayla meşgul olurken kişi kaçabilir durumda olsa bile kaçamıyor. Polis gelene kadar orada duruyor ya da birinin gelip araca atması gerekiyor.
Mesela ben seni kelepçeledim, arkadaşını çağırıp aracı yanaştırıp 'G' basıp kaçıcaksın ve üstündeki silahı kurtarıcan, böyle ihlaller çok olur, Desteklemiyorum...

Çevrimdışı HD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 14:16
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
Elias Moses Lv.32
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 244 gün, 7 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:59
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Emma Moses Lv.32
Köken: Alman
Son giriş: 08 Haziran 2024, 14:18
Toplam oynama: 79 gün, 14 saat
Maddox Gold Lv.32
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:57
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2021, 22:24:59 »
Hareket edilebilirse, ihlaller olabilir.. Bilemedim.
1

Çevrimdışı #Ruling

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2021, 22:28:37 »
Mesela ben seni kelepçeledim, Pm'den arkadaşını çağırıp aracı yanaştırıp 'G' basıp kaçıcaksın ve üstündeki silahı kurtarıcan, güzelmiş.
Kastim bundan değil, belli bir bekleme süresi olabilir. Araç hırsızlığında olduğu gibi... 30-40k için ihlalleri göze alacak değilim :)

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 12 Eylül 2021, 22:30:41 »
Mesela ben seni kelepçeledim, Pm'den arkadaşını çağırıp aracı yanaştırıp 'G' basıp kaçıcaksın ve üstündeki silahı kurtarıcan, güzelmiş.
Kastim bundan değil, belli bir bekleme süresi olabilir. Araç hırsızlığında olduğu gibi... 30-40k için ihlalleri göze alacak değilim :)
Yanlış anmala, böyle olursa ihlaller çok olur.

Çevrimdışı #Ruling

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2021, 22:34:55 »
Durumu bak şu şekilde anlatayım başımdan geçen bir olay; Kelepçeliydim ve gecenin saat 5'inde bulunduğum bölgedeki 2 sd memurunu vurdular 1 saat boyunca orada sabit bir şekilde bekledim... Kimse gelip kelepçemi çözmedi ya da birisi gelip beni polise teslim etmedi. Admin yardımı istemek zorunda kaldım, kelepçeliyken telefona erişim sağlıyamıyorum. Bu gibi durumlar elbette olmakta, hilenin birisi gelip beni hastahanelik etti ban yedi zaten ihbar atıldığında başka bir memur kelepçemi çözdü. Olay toplamda 1-2 saat sürdü anlayacağın.

Çevrimdışı #VeNoM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:02
Toplam oynama: 11 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 12 Eylül 2021, 22:53:12 »
Çok troll olur.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 12 Eylül 2021, 23:17:44 »
Durumu bak şu şekilde anlatayım başımdan geçen bir olay; Kelepçeliydim ve gecenin saat 5'inde bulunduğum bölgedeki 2 sd memurunu vurdular 1 saat boyunca orada sabit bir şekilde bekledim... Kimse gelip kelepçemi çözmedi ya da birisi gelip beni polise teslim etmedi. Admin yardımı istemek zorunda kaldım, kelepçeliyken telefona erişim sağlıyamıyorum. Bu gibi durumlar elbette olmakta, hilenin birisi gelip beni hastahanelik etti ban yedi zaten ihbar atıldığında başka bir memur kelepçemi çözdü. Olay toplamda 1-2 saat sürdü anlayacağın.
Oyuna başladığım ilk zamanlar beni kelepçeliyen polisleri vurdular, sonra beni köprü altında sakladılar 1 saat bekledim orda, haklısın ama ihlal eden çok olur.

Çevrimdışı UFG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 28 Ocak 2025, 04:58
Toplam oynama: 195 gün, 22 saat
Yui Ryuichi Lv.30
Köken: Japon
Son giriş: 21 Haziran 2022, 13:25
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2021, 02:13:06 »
Zaten kelepçe kaçmaması için vardır yoksa biz emote ile tutarız veya surukle ile tutarız onu sistemsel ve rolsel adam kaçamaz aynı şeye denk gelir pek tavsiye etmiyorum ama desteklenebilir sonuçta roleplay sistemleri gerçeğe yakın olması gerekiyor.  :helal:

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2021, 09:02:15 »
Zaten sürükle komutu uygulandığında kişi kaçamıyor, PD araçlarının arkasına binince de araçtan inememe eklenirse kelepçeliyle koşma(Yavaş koşma) fonksiyonu olmayacak şekilde hareket etme gelebilir.