@noro İyi rol yapıyorsanız ağır cezalar da almayın
İnsanların rol yapmasını engellediğinizin farkında mısınız? Kimse rahat hareket edemez, bu sizin belirlediğiniz kurallar ve politikalar yüzünden!
- Polisler neden TeamSpeak kullanıyor? Ne gerek var? Bize gelince mix onlara gelince normal!
- Dünyada devletten daha güçlü çeteler ve mafyalar var, bu nadir değil, burada anlatmak istediğim il-legal hareket edemedikleri için sunucuyu freeroam olarak kullanıyorlar.
- Polislere dokunulmazlık, hepsini cevabı şu devletten güçlü birlik yoktur. (mantıksız) İl-legal'in ne olduğunu bilmiyorlar zaten onlara diyecek birşeyim yok (Yıllardır bulunamayan yasadışı faaliyet sürdüren mafyalar'ı kos koca devlet bulamıyor ne hikayesi anlatıyorsunuz)
- Birliklere verilemeyen onaylar; Pardonda HARD-RP konsepti değil, ayrıca neden herkesi bu kadar süründürmeniz ayrıca anlamıyorum.
Rina-RP ismi artık herkes tarafından RolePlay olarak değil, DM sunucusu olarak biliniyor! (Kanka Rina-DM oynayak mı?)
---
Şimdi bunu öğrenmiş ve keşfeden biri olarak söylüyorum; Oyuna yeni başlayan bir kişi Rina'yı çok sever ve bir süre sonra rol yapamadığı için egosu tatmin olmayan oyuncular tarafından şikayet edilir ve sizlerde bunlara yüz vererek cezalandırırsınız...
---
Bu oyuncu boğucu politikalarınız nedeniyle oyundan nefret eder
3.parti yazılımlar yetmiyor
DeathMatch (DM) oda yetmiyor
oyuncuların her hatası için şikayet açmaya yine yetmiyor ve
ban alıyor ama aldığı bandan kurtulur onu öğrenir ve aynı şeyler takılmış CD gibi devam eder. Bunları youtube'da hepsini görüyoruz hepimizde. (Videoları üşenmeden buraya hepsini tek tek yayınlarım ama oynadığım oyuna saygısızlığa gerek yok)
Yine de bu rina yönetim ekibi bunu anlayamadı!
(Belki de farkındasınız ama bizi sırf cezalarınız ile bizleri süründürmekten zevk aldığınızı düşünmeye başladım artık!)