Merhaba, şimdi LSPD Hakkında biraz konuşmak istedim, hemen konuya gireyim. Şimdi LSPD Genelde Sadece Devriye atıyor ve DM'ci Kovalıyor, Benim söylemek istediğim şey şöyle, anlatmak gerekirse. LSPD Amerikada nasıl Sert ve Birazda acımasız olduğu için burdada Biraz Sert olabilir. Mesela bir mahallede şüpheli gördüğü kişiyi arıyabilir ve Zorluk çıkarırsa biraz darp edebilir. Aşırıya kaçamak suretiyle. Birde Şüpheli olan aracı durdurup arıyabilir. Amerikada hep oluyor, çete üyelerini darp edip hapse atıyorlar, bence buradaki sistemde biraz öyle olabilir. Mesela bir mahallede 3 Tane zenci sohbet ederken Lspd onları arıyabilir. Bazı kişiler var mesela Üzerinde silah var polisle konuşuyor, sohbet ediyor bu biraz saçma, maskeli arac kullanıyoruz Polisler hiçbirşey yapmıyorlar. Belki Banka soycaz, belki terör saldırısı yapcaz. Maskeli birini arıyabilsin, gerçi LSPD Nerde rol yapmaya kalksa DM yiyor. Yani benim istediğim daha sıkı bir disiplin olsun, her Legal oluşum için geçerli bu. Adam polisin yanında gidip Hakaret ediyor ve bilerek kovalasın diye önlerini kesiyorlar çok saçma şımarıklık başka birşey değil. Rinaya başladığımdan beri DM Atmadım ve Polislere sıkmadım, üzerimdeki Skini bile değişmedim...

DipNot: Polislerle sohbet ederken yol kenarlarında, Sürekli DM atan ve Polise hakaret edip sırf kovalasınlar diye elinizden gelenleri yapıyorsunuz. Sizi buradan alalım Mta'da Askeri Freeroam gönderelim sabah akşam DM atın