Sana şöyle bir örnek vereyim o halde, 2 gün önce adamın teki biz güvenli bölgedeyken dışarıdan bize ateş açtı, ee malum düşüremedi. Adam bize ateş açtığı anda azıcık ileri gittik, sıktık fakat hala güvenli bölgede olduğumuzu savundu bir ton salladı, etti. Hepiniz hilesiniz falan filan muhabbetleri. Çözüm böyle AR-GE'ler değil, çözüm sizsiniz. Güvenli bölgede bulunan PD/SD'ye ateş açmayın. Hiçbir şey elde edemezsiniz, adam çıkıp çıkmadığını fark edemez anlık bir çatışma dönüyor sonuçta. Orada amacı vurulmadan sizi almak, 7/24 güvenli bölgeden çıktım mı diye düşünmek değil. Çözüm PD/SD değil, sizsiniz.
Çatışma dönüyor diyorsun. Güvenli bölge de tek taraflı çatışma olur, diğeri ölümsüz gibi takılır orada. Yani ortada çatışma olmaz. Bir oyuncu GB'de nasıl silah sıkamıyorsa PD ve SD'de sıkamaz. Güvenli bölgenin güvenli olmasını sağlayan şeylerden biri de orada kalabalık bir sivil akışı olduğu varsayılır. Öyle bir durumda güvenli bölge de polis dahi ateş açamaz. Sivilin canına kast edebilir. Bunları size PD ve SD yönetimi öğretiyordu eskiden ama artık öğretmiyorlar demek ki bunu savunduğuna göre.
Güzel kardeşim benim, iyi okumuyorsun herhalde? Biz güvenli bölgedeyken bize sıkarsanız hiiiiiiiiçbir şey beklemeyin. Beklemen hata. Sen memura ateş edeceksin, memur sana sivil yoğunluğu var diye karşılık vermeyecek, güzel fikir.
Aynen kardeşim sen sana Hydra verelim, Idlewood'u da bombala sen. Memura sıktılar diye.
Bunu diyen kişi Güvenli Bölgede PD'lere sıkılsın kafasında, neyse senle muhattaba giresim yok, taşa anlatmaya çalışsam daha kolay anlar. "PD SD GÜÇLÜ MORUQ ÖLMÜYOLAR YHAA HERADA BUNLARI KORUYO ÖFFF İLLEGALLER ÖLÜYO" kafasından çıkın artık, PD/SD güçlü olmak zorunda ve gücü yerinde. Bu PD/SD gücünü konuşacağına devlete savaş ilan eden, Clash Of Clans kalesi yapıp iki saat oradan PD/SD tarayan adamları konuş, konuşamazsın çünkü sende onlardan biri olma yolundasın, belki de onlardansın.
En son ne zaman birliğe girmişim bir bak bakalım. Yıllardır beri kendi kurduğum birliğimdeyim, tanıtım bile açmadım. Çünkü gereksiz rol amaçlı bir birlik değil, birlik özelliklerinden faydalanmak, ev&gate şifrelerini duyurulara atmak için kullandığım kendi aramızda rol çevirdiğimiz bir birlik. PD ve SD'ye girenlerin %90'i rol yapmıyor, ne anlatıyorsun? Yalandan emote vermek ile rol yapılmaz. Ben PD'de supervisörün bile rol yapmadığını kanıtladım daha yeni adam uniforma yasağı aldı. Bana PD ve SD gelip rol yapıyor demiyeceksin, rol yaptığını kanıtlarsan bakarız, inceleriz. Forum rolcülerini dahil etmiyorum, onlar adı üstünde forum rolcüsü. IC sicilime bakarsan PD ve SD'ye sıktığım sicilim bile yok. Ki karakter 2020 Ağustostan beri aynı isimle(Belki hayatın boyunca yaptığın rol süresinden fazla aynı isimle karakteri yönetiyorumdur.). Bana burada boş boş argümanları geç. Clash of Clans gibi kale yapan insanlara laf söylemem. Onları ekleyen yönetime söylerim. Yönetim onları onaylanıyorsa niye kişilere laf söyleyeyim? PD ve SD güçlü olmak zorunda ama ölümsüzlüğü ilan ederek değil. Sunucuda denge tuturulmadığı için sunucuda her gün polise sıkalım kafasında insanlar var. Polislerin amacı DM aramak olduğu için sürekli çatışma çıkıyor, başka sunucularda nedense bu kadar kod-0 yaşanmıyor, nedenini hiç araştırdın mı yok, çünkü oradaki PD ve SD'ler rol yapıyor. İllegal de onlara karşılık rol yapıyor. İki tarafta win win yani. Önce yönetim kontrolündeki birlikler düzelecek ki illegal birlikler düzelecek. Bu kadar basit. ARGE'nin amacından saptırmaya çalışma. ARGE'in konusu PD çok güçlü değil. Güvenli bölge de ne halt yedikleri belirsiz iş yapmanız. Konuyu değiştirerek kendini haklı çıkartman komik.