3 mermiye düşürüyo zaten adam daha ne kadar artsın?
3 mermiye nasıl düşüyor dalga mı geçiyosun 6 mermi atmak gerekiyo zırhlı birisine, 46 deaglenin hasarının arttırılmış hali değil default hali.
O hâlde DM sunucusunda oynarmışcasına değil, Roleplay yaparmışcasına çatışın. Siper alın öyle sıkın. Attığın videoları izledim de çatışmayı bile bilmiyorsun. Bunu "kolsuz" manasında söylemiyorum, reel de yapamayacağınız, yapmaya totonuzun yemeyeceği şeyleri burada da yapmayın.
pdler bir yere girerken amansızca rush atıyo ona bu kadar sesin çıkıyo mu? oyun işinize gelince medium rp, 2 saat bir yere pusup arkamdan bir birimin gelip beni düşürmesini mi beklememi istiyorsun? kendin çok çatışmasını biliyonda ondan mı q attın cigan seni, akıl verme destek ver

Açtığın argeye tepki gösteren herkese hakaret etmişsin, bu senin karakter zayıflığını zaten açık ara belli ediyor. Arge açıyorsan desteğe de, akıla da, yapıcı eleştiriye de açık olacaksın.
"Kendin çok çatışmasını biliyonda ondan mı q attın" sözüne ithafen de şunu belirtmek istiyorum ki ben pd rolünde /q ya da çatışma da q atmadım, sivil bir rolde (silahsız) q attığım için jail yedim.
"pdler bir yere girerken amansızca rush atıyo ona bu kadar sesin çıkıyo mu?" emin ol pdyi savunmuyorum sana, pdnin de eleştirilecek yanları var yok değil ancak şu an arge sana ait ve karşımda ki sensin, ayrıca deagle hasarının rush ile ne alakası var la?