Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ride-Along 1.Program [KAPALI]

Başlatan Los Santos Sheriff Department, 05 Eylül 2021, 02:57:24
Okunma sayısı 1306 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ride-Along 1.Program [KAPALI]
« : 05 Eylül 2021, 02:57:24 »

LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT - PUBLIC COMMUNICATIONS
RIDE ALONG / BAŞVURU FORMU

A. Kişi Bilgileri;

A01. Adı Soyadı: *Cevabınız Buraya*
A02. Cinsiyet: *Cevabınız Buraya*
A03. Doğum Tarihi: *Cevabınız Buraya*

A04. Vatandaşlık: *Cevabınız Buraya*
A05. Köken: *Cevabınız Buraya*

A06. Boy: *Cevabınız Buraya*
A07. Kilo: *Cevabınız Buraya*
A08. Saç Rengi: *Cevabınız Buraya*
A09. Göz Rengi: *Cevabınız Buraya*

A10. Telefon Numarası: *Cevabınız Buraya*
A11. Ev Adresi: *Cevabınız Buraya*
A12. E-Mail: *Cevabınız Buraya*

B. Talep Bilgileri;

B01. Ride Along programına neden katılmak istiyorsunuz? (En az 40 kelime): *Cevabınız Buraya*

B02. Müsait olduğunuz zaman aralığı: *Cevabınız Buraya*

C. Onay;
  • Benim bu programa katılabilmek için akıl ve fiziksel sağlığımın yerinde olduğunun garantisini veriyorum ve Fire Department tarafından aksini gösterecek hiçbir belge almadım. Eğer Ride-Along'a kabul edilirsem, bana karşı oluşabilecek risklerin farkındayım ve bunu göze alarak bu başvuruyu göndermekteyim. Ride-Along sırasında kendi eşyalarıma gelen zarardan departman sorumlu değildir, eğer bir olay sonucunda değerli bir eşyam zarar görürse bu departman tarafından karşılanmayacaktır. Ride-Along sırasında memurun hayatını direkt olarak riske atacak davranışlar göstermemeliyim.
  • Ride-along sırasında yanında bulunacağım ilgili memurun talimatları dışında bireysel hareket etmeyeceğim ve onun talimatlarını dinleyeceğim. Bireysel aldığım bağımsız kararlar sonucunda başıma gelecek tüm olumsuz durumlar karşısında Şerif Departmanını sorumlu tutmamam gerekiyor. Herhangi yasal bir iznim olmadan ses kaydı, video kaydı almamam gerektiğinin farkındayım. Eğer ride-along sırasında şerif aracına bindirilen herhangi bir suçlu ile göz teması kurmamam ve diyaloğa girmemem gerektiğinin farkındayım. Ayrıca onları hareket veya mimiklerimle tahrik etmemem gerektiğinide biliyorum. Şerif aracı içerisinde herhangi elektronik ya da donanımsal araçları kullanmayacağımın garantisini veriyorum.
C01. İmza: *Cevabınız Buraya*
C02. Tarih: 05.09.2021

Kod: (BBCODE) [Seç]
[box][center][img]https://i.imgur.com/fXfxRWc.png[/img]
[font=Tahoma]
[color=navy][size=12pt][b] LOS SANTOS COUNTY SHERIFF DEPARTMENT - PUBLIC COMMUNICATIONS [/b][/size][/color]
[size=10pt][b] RIDE ALONG / BAŞVURU FORMU [/b][/size][/center][hr]

[box]
  [size=11pt][b]A. Kişi Bilgileri;[/b][/size]

[b][color=#8b6914]A01.[/color] Adı Soyadı:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A02.[/color] Cinsiyet:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A03.[/color] Doğum Tarihi:[/b] *Cevabınız Buraya*

[b][color=#8b6914]A04.[/color] Vatandaşlık:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A05.[/color] Köken:[/b] *Cevabınız Buraya*

[b][color=#8b6914]A06.[/color] Boy:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A07.[/color] Kilo:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A08.[/color] Saç Rengi:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A09.[/color] Göz Rengi:[/b] *Cevabınız Buraya*

[b][color=#8b6914]A10.[/color] Telefon Numarası:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A11.[/color] Ev Adresi:[/b] *Cevabınız Buraya*
[b][color=#8b6914]A12.[/color] E-Mail:[/b] *Cevabınız Buraya*
[hr]
  [size=11pt][b]B. Talep Bilgileri;[/b][/size]

[b][color=#8b6914]B01.[/color] Ride Along programına neden katılmak istiyorsunuz? (En az 40 kelime):[/b] *Cevabınız Buraya*

[b][color=#8b6914]B02.[/color] Müsait olduğunuz zaman aralığı:[/b] *Cevabınız Buraya*
[hr]
  [size=11pt][b]C. Onay;[/b][/size]
[list]
[li][b]Benim bu programa katılabilmek için akıl ve fiziksel sağlığımın yerinde olduğunun garantisini veriyorum ve Fire Department tarafından aksini gösterecek hiçbir belge almadım. Eğer Ride-Along'a kabul edilirsem, bana karşı oluşabilecek risklerin farkındayım ve bunu göze alarak bu başvuruyu göndermekteyim. Ride-Along sırasında kendi eşyalarıma gelen zarardan departman sorumlu değildir, eğer bir olay sonucunda değerli bir eşyam zarar görürse bu departman tarafından karşılanmayacaktır. Ride-Along sırasında memurun hayatını direkt olarak riske atacak davranışlar göstermemeliyim.[/b][/li]
[/list]
[list]
[li][b]Ride-along sırasında yanında bulunacağım ilgili memurun talimatları dışında bireysel hareket etmeyeceğim ve onun talimatlarını dinleyeceğim. Bireysel aldığım bağımsız kararlar sonucunda başıma gelecek tüm olumsuz durumlar karşısında Şerif Departmanını sorumlu tutmamam gerekiyor. Herhangi yasal bir iznim olmadan ses kaydı, video kaydı almamam gerektiğinin farkındayım. Eğer ride-along sırasında şerif aracına bindirilen herhangi bir suçlu ile göz teması kurmamam ve diyaloğa girmemem gerektiğinin farkındayım. Ayrıca onları hareket veya mimiklerimle tahrik etmemem gerektiğinide biliyorum. Şerif aracı içerisinde herhangi elektronik ya da donanımsal araçları kullanmayacağımın garantisini veriyorum.[/b][/li]
[/list]
[b][color=#8b6914]C01.[/color] İmza: [u] *Cevabınız Buraya* [/u][/b]
[b][color=#8b6914]C02.[/color] Tarih: 05.09.2021[/b]
[/box]

[/box]