Böyle ne amaçla açıldığı belli olmayan ARGE'ler açmayın, koy txd ve dff dosyalarını bunlar eklenebilir diye belirt, kabul görürse eklerler. Yönetimin işi gücü yok skin mi arayacak internette.
Bu benim görevim mi? yönetim kadrosu ne güne duruyor özel skin olup olmadığını nerden biliyim o skinin yada sunucuda ekli olmadığını?
Boş yorum yapma canım @Defrinex .
Sunucu da özel skin olup olmadığını bilmek yönetimin görevi sizin DFF ve TXD'leri koymak senin görevin. Açtığın ARGE ARGE değil çünkü. Yaptığın bir katkı yok. Sen şu şekilde ARGE açmaya devam et; 19827319873918371 tane skin yüklesin diye, skinler az diye. DFF ve TXD'leri koyarsın, yönetim uygun gördüklerini sunucuya ekler bu kadar basit, bunu anlamıyorsan başka sorunlar var demek. Böyle boş ARGE açarsan ciddiye alınmaz, cevap bile gelmez güler geçerler.
Böyle ne amaçla açıldığı belli olmayan ARGE'ler açmayın, koy txd ve dff dosyalarını bunlar eklenebilir diye belirt, kabul görürse eklerler. Yönetimin işi gücü yok skin mi arayacak internette.
Binco için nasıl aradılarsa arasınlar sanki bizim istediklerimizi ekliyecekler ileti kasmaya devam boş yorumcular.
Binco için tek yönetim aramadı oyuncularda gönderdi Ganjaman'a sende VIP için gönderebilirsin, şu an Ganjaman'ın yerine başkasına Ticket aç yardımcı olurlar, bu işle kim ilgileniyor diye.