Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSCH Gereksiz yerlere barikatlama yapması KİRLİLİK

Başlatan berkingo, 26 Ağustos 2021, 00:06:41
Okunma sayısı 2362 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: LSCH Gereksiz yerlere barikatlama yapması KİRLİLİK
« Yanıtla #30 : 27 Ağustos 2021, 12:12:07 »
@#Ruling saygısızlık yapan yok, kişi paragrafında daha LSCH hakkında bir şey bilmeden bilgisiz diyemez forumun bir kuralı varsa bu onun için de geçerli o laf sana değil. Christopher diye bir kişi birlikten atılalı çok uzun zaman oldu ancak yine de şikayet açın.
Barikat mantıklı ya da mantıksız olabilir bazen ben de görüyorum gereksiz olanları ancak obje silme yetkimiz yok ve obje koyma yetkisini kimlere vereceğimi düzenleyemiyorum CH sistemsel olarak eksik biraz da işin bu yönünden düşünün. Aynı zamanda bu konunun yeri AR&GE değil.
2

Çevrimdışı Aaron_Tayler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Losan Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 20:18
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Ağustos 2022, 21:06
Toplam oynama: 134 gün, 10 saat
« Yanıtla #31 : 27 Ağustos 2021, 12:17:10 »
Atılan yorumların bir kısmını okudum, LSCH birliği ve kişiler arasında süregelen tartışma oluyor.
Mevcut şöyle bir durum söz konusunu; AR-GE açtığımızda kişiler özgürce barikatlar hakkında ki görüşlerini yazabiliyor, şikayet oluşturmamızı söylüyorsunuz. Şikayet oluşturduğumuzda tek bir kişi şikayetçiymiş gibi gözüküyor, tabii bu böyle değil. Emimin ki serverda bulunan 700 kişiden 100-150 kişi barikatlardan şikayetçi.

Gereksiz düşündüğüm barikat lokasyon: Taşımacılık girişi, her geçen araç +%2-5 arası hasar almakta, geçebilmesi için 15-20 km/hz ile girmesi  gerekiyor.
Böyle düşünüyorsanız ticket da açabilirsiniz. Buradaki asıl problem açılan konuda hiçbir derde deva olacak çözüm bulunmaması, sadece LSCH tarafından  doğru/doğru olmayan şekilde konulan barikatlardan bahsedilmiş, başka bir şey yok.
Şimdi ARAŞTIRMA GELIŞTIRME bölümüne açılan bir konuda biz sadece dert görüyoruz, bunun neden olduğu ve nasıl çözüleceği hakkında bir fikir beyan edilmemiş. Bu durumda tam olarak ARGEnize nasıl destek almayı planlarsınız? Alamazsınız.

Aynı barikat problemini daha çözüm odaklı, daha pozitif şekilde karşımıza getiren farklı bir FD üyesi mevcut.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=170921 buradaki konu da barikatların hatalı kullanımı, ama yorumlara bakarsanız başta CH yönetimi olmak üzere herkes desteklemiş.
Burada önemli olan gerçekten bir şeyler için fikir üretmek mi yoksa "ARGE" adı altında nefret kusup birilerine saldırmak mı onun ayrımı. Yukarıdaki arge hariç diğer CH hakkında açılan argeler gerçekten iyi niyetli açılmıyor ve bu bariz belli. Adamları da bir noktada rahat bırakmanız gerekir.
Benim demek istediğimi sanırım anlamadınız, hatalı konulan barikatlardan bahsetmiyorum. Var olan barikatlar ve gelecek olan barikatların mantıklı bir şekilde değerlendirilmesi ve topluma bu konuda faydası olup-olmayacağını düşünerek konulması.
Doğru, barikat yetkisi belirli kişilere verilmeli.
1

Çevrimdışı #Ruling

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 27 Ağustos 2021, 12:21:12 »
@#Ruling saygısızlık yapan yok, kişi paragrafında daha LSCH hakkında bir şey bilmeden bilgisiz diyemez forumun bir kuralı varsa bu onun için de geçerli o laf sana değil. Christopher diye bir kişi birlikten atılalı çok uzun zaman oldu ancak yine de şikayet açın.
Barikat mantıklı ya da mantıksız olabilir bazen ben de görüyorum gereksiz olanları ancak obje silme yetkimiz yok ve obje koyma yetkisini kimlere vereceğimi düzenleyemiyorum CH sistemsel olarak eksik biraz da işin bu yönünden düşünün. Aynı zamanda bu konunun yeri AR&GE değil.
Obje yetkisi verbilicek kişileri seçme yetkisi getirilmeli, FD'de en düşük rütbe bile koyabiliyordu sanırım. CH de çok fazla bulunan kişi var bunun için AR-GE açarsanız desteklerim.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #33 : 27 Ağustos 2021, 13:56:03 »
Ben tam olarak doğru anladım ve doğru şeye yanıt verdim. Okumadığınız kısımları okuyabilirsiniz.
Atılan yorumların bir kısmını okudum, LSCH birliği ve kişiler arasında süregelen tartışma oluyor.
Mevcut şöyle bir durum söz konusunu; AR-GE açtığımızda kişiler özgürce barikatlar hakkında ki görüşlerini yazabiliyor, şikayet oluşturmamızı söylüyorsunuz. Şikayet oluşturduğumuzda tek bir kişi şikayetçiymiş gibi gözüküyor, tabii bu böyle değil. Emimin ki serverda bulunan 700 kişiden 100-150 kişi barikatlardan şikayetçi.

Gereksiz düşündüğüm barikat lokasyon: Taşımacılık girişi, her geçen araç +%2-5 arası hasar almakta, geçebilmesi için 15-20 km/hz ile girmesi  gerekiyor.
Böyle düşünüyorsanız ticket da açabilirsiniz. Buradaki asıl problem açılan konuda hiçbir derde deva olacak çözüm bulunmaması, sadece LSCH tarafından  doğru/doğru olmayan şekilde konulan barikatlardan bahsedilmiş, başka bir şey yok.
Şimdi ARAŞTIRMA GELIŞTIRME bölümüne açılan bir konuda biz sadece dert görüyoruz, bunun neden olduğu ve nasıl çözüleceği hakkında bir fikir beyan edilmemiş. Bu durumda tam olarak ARGEnize nasıl destek almayı planlarsınız? Alamazsınız.

Aynı barikat problemini daha çözüm odaklı, daha pozitif şekilde karşımıza getiren farklı bir FD üyesi mevcut.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=170921 buradaki konu da barikatların hatalı kullanımı, ama yorumlara bakarsanız başta CH yönetimi olmak üzere herkes desteklemiş.
Burada önemli olan gerçekten bir şeyler için fikir üretmek mi yoksa "ARGE" adı altında nefret kusup birilerine saldırmak mı onun ayrımı. Yukarıdaki arge hariç diğer CH hakkında açılan argeler gerçekten iyi niyetli açılmıyor ve bu bariz belli. Adamları da bir noktada rahat bırakmanız gerekir.
Benim demek istediğimi sanırım anlamadınız, hatalı konulan barikatlardan bahsetmiyorum. Var olan barikatlar ve gelecek olan barikatların mantıklı bir şekilde değerlendirilmesi ve topluma bu konuda faydası olup-olmayacağını düşünerek konulması.
1

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
« Yanıtla #34 : 27 Ağustos 2021, 14:22:27 »

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #35 : 27 Ağustos 2021, 16:21:44 »
@Defrinex @#Ruling

Daha City Hall'u araştırmadan yorum yapıp bilgisiz vb. şeyler demeniz saçma. Yok şehir meclisinden karar alınır yok ihale alınır aynen aynen bunun gerçek hayat olmadığının biraz farkına varın. CH'ın kontenjanı bile bile 30 kişi. Birlik kasasına bile erişimim yok yönetim olarak siz CH'dan gerçek hayat talep ediyorsunuz.

Ancak ve ancak, yine de sizin dediklerinize yakın şeyler yapılıyor.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=167404.0
Halkla ilişkiler buradan rapor verir. Bu raporlar sonucunda belediye başkanı görevlendirmeler gerçekleştirir.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=169713.0

Bu LSCH özelde daha ayrıntılı yapılıyor, o kısmı göremiyorsunuz. Sadece objekoy yetkisi olan bir birlik elinden gelenin fazlasını yapıp 1 ayda 60 sayfaya ulaşabilecek roller yapıyor ve sıfırdan oyuncuların dikkatini çekebilecek, kendi hater kitlesini yaratabilecek bir duruma geliyor.

Siz de asılsız konuşmalarınızla, bir birliği yönetemeyecek kadar ütopik ve bir roleplay sunucusu için realist olmayan hayalperest fikirlerinizle tanımadığınız kişilere bilgisiz demeye devam edin.

Tekrar not düşeyim, şu güne kadar City Hall'da sadece bir personel ooc ceza aldı kişisel bir olaydan . City Hall'un ihlal yaptığı şu güne kadar kanıtlanmadı.

@#Ruling sen de balıkçıda ne yaşandıysa at ssini bana, işlem uygulamazsam da herkesin önünde yaz uygulamadı diye. Kimsenin hakkına girme.
Sadece güldüm. Sadece açıp diğer sunucularını araştırsan dediklerimin hiçbirinin ütopik olmadığı şeyler olduğu aşikar. Hangisi ütopikmiş? Tane tane yazayım. Senin yaptığın rollerinin bin kat detaylarını kaç kere yapıldı, bizzat bende yaptım. Bana burada masal anlatma.

1-) Saha araştırması bunun raporu içeri de eminim detaylı tutuluyordur. Saha araştırması raporu attığın kaynakların hepsi yetersiz bir kanıt değil. Saha araştırması nasıl yapılır, SAMP'da kısaca anlatayım. Personelin tespit ettiği ya da halkın sesini dinlediğiniz bölgeden kulağına gelen şikayet üstüne detaylı bir şekilde rapor tutulur. https://imgbb.com/ZH5xDNC bu kanıt için konuşacak olursam, burası için LSFMD mi adı her neyse, ilgi alanımda değil. Bu ihtiyaç neden kaynaklandı, oradakiler neden istedi soracaksın. Sonra gerçekten gerekli mi ona bakacaksınız. Bunlara bakmak çok zor değil. Bölgedeki sıkıntıları kamera rollerini yapıp isteyeceksin.(Eğer sıkıntı varsa LSFMD personelinde SS vardır, göndersinler) Ondan sonra güzel bir raporunu tutacaksın belediye başkanlığına vereceksin. ARGE'yi açan LSFMD üyesi olduğunu düşünürsek saha araştırma göreviniz sınıfta kaldı.

2-) Belediye başkanlığı raporu aldıktan sonra değerlendirecek. Gerekli olup olmadığına kendisi karar verecek. Bundan sonra normalde haftalık&günlük&aylık şekilde şehir meclisi düzenlenir, sunucuda pasif olduğu geçiyoruz. Ee pasif diye bu maddeyi atlayacak mıyız? Hayır. Sunucu şehir meclisi pasif olsa da Yönetim'e diyeceksin, raporu vereceksin. Bak Hera böyle bir şey var, böyle çalışma yapacağız, onaylıyor musun diye. Şehir meclisi yönetim olacak yani.

3-) Yönetimden onayı aldın, normalde şehir meclisi olsa başka şekilde ilerler de neyse. Sonra ihaleye çıkacaksın, malzeme alımı için bırakta legal birliklere rol fırsatı ver ama olmayınca olmuyor. Nakliye şirketi falan tutabilirdin. Lojistikler boşa değil, rol amaçlı onlar, her şeyi sisteme dökme. Rol mantığında düşün.

4-) Neyse ihaleye çıktın, bütçe falan Hera ayarladı zaten. O şekilde kurgulanır, şehir meclisi olmayan sunucularda. Sonra kamuoyuna duyuru paylaşacaksın. 27.08.2021 00:00 - 28.08.2021 12:00 arası LSFMD'in merdiven girişinde XXX nedeninle dolayı çalışma yapacaktır bla bla şeklinde.

5-) Ee kamuoyu duyurumuz da oldu, artık rollerimize başlayabiliriz. Nakliye şirketi barikatlarını getirir, belediye personeli ya da ihale usulü çalıştıracağınız şirketler(kişiler) yerleştirmeye başlar.

6-) Çalışmalar bittiğinde tekrar kamuoyu duyurusu geçilir ve çalışma bittiği haber verilir. Eğer yeni bir projeyse halka anket falan açabilirsiniz, tercih meselesi.

Siz hangisini yaptınız? Bu maddelerden hangisi yapıldı? Ütopikmişmiş. Her sunucuda yapılan şey Rina'da mı ütopik oldu? Zaten bu tarz şeyleri düzgünce yapsanız bu tarz ARGE'ler açılmaz, dışarı da gereksiz objeler bulunmaz. Kendin bile demişsin gereksiz obje bazen görüyorum diye, demek ki kendi içinizde doğru düzgün kontrol ve aksiyon planınız yeterli değil. Daha lisanslama kısmında işletme sahibinin adını bile tutmuyorsunuz. İşletme sahibi değişse o lisans değişmez mi? Adam NC atarsa o lisansı yeniletmesi gerekmez mi? Niye tutmuyorsunuz? Yaptığınız işlerde yüzlerce eksik sayarım. Bilginiz yok hadi anlarım geçerim, başka sunuculardaki örneklere niye bakmıyorsunuz? Kendi kafanıza göre çok bilmiş moduna giriyorsunuz? Tek Dünya'da LSCH olan sunucu burası değil. Gidip baksan bile anlarsın. Beni de gereksiz yere boş argümanların için etiketleme, konuşacaksan delillerle mantıklı kanıtlarla gel karşıma. Dediklerim yapılamaz şeyler değil, her sunucuda böyle işleyen şeyler.

İşletme Numarası - İşletme Adı - Adres - Telefon Numarası - Durum-> Şablonunuz bu işletmenin sahibi yazılır, lisanslar ömür boyu geçerli değildir, belirli bir süresi bulunuyor o yazılır.(1 aysa 1 ay şeklinde) İç sisteminizde de umarım en son ne zaman denetime gittiğiniz, işletme sicil sisteminiz falanda bulunuyordur. İşletmelerin denetimleri LSCH tarafından sorulur. İşletme lisansı verirken binanın deprem&yangın yönetmeliklerine uygun olduğuna dair belgeyi LSFD'den alınması gerekir, umarım yapıyorsunudur. Ya da denetimlere LSFD ile gidiyorsunuzdur umarım. İlkyardım kısmına da değinmiyorum.

Bende üst yönetim olsam LSCH'in kasasını vermem. Çünkü belediye başkanı istediğine göre kasadan para çekme yetkisi yok. Her şeyin tutanakları olur. Sen neden gerektiğini Hera'ya yazsan sana o kadar parayı sistemsel verecektir zaten. Ama raporlama sıfır, neden sıfır. Kafaya göre para istersen tabii verilmez. Kasa anahtarı olması, olmaması hiçbir şeyi değiştirmiyor. LSCH birliğinin aktif olarak yönetimle içli dişli olması gereken bir birlik. LSFMD, LSPD, LSSD gibi birlikler değil. Çünkü LSCH rol alanı çok geniş, uçsuz bucaksız yapılacak şeyleri var. Uçsuz bucaksız kontrolü Yönetim sağlamayacağı için yapacağınız uzun vadeli her hedefte şehir meclisi yoksa Yönetimi bilgilendirmek zorundasınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
« Yanıtla #36 : 27 Ağustos 2021, 17:04:10 »
@Defrinex @#Ruling

Daha City Hall'u araştırmadan yorum yapıp bilgisiz vb. şeyler demeniz saçma. Yok şehir meclisinden karar alınır yok ihale alınır aynen aynen bunun gerçek hayat olmadığının biraz farkına varın. CH'ın kontenjanı bile bile 30 kişi. Birlik kasasına bile erişimim yok yönetim olarak siz CH'dan gerçek hayat talep ediyorsunuz.

Ancak ve ancak, yine de sizin dediklerinize yakın şeyler yapılıyor.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=167404.0
Halkla ilişkiler buradan rapor verir. Bu raporlar sonucunda belediye başkanı görevlendirmeler gerçekleştirir.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=169713.0

Bu LSCH özelde daha ayrıntılı yapılıyor, o kısmı göremiyorsunuz. Sadece objekoy yetkisi olan bir birlik elinden gelenin fazlasını yapıp 1 ayda 60 sayfaya ulaşabilecek roller yapıyor ve sıfırdan oyuncuların dikkatini çekebilecek, kendi hater kitlesini yaratabilecek bir duruma geliyor.

Siz de asılsız konuşmalarınızla, bir birliği yönetemeyecek kadar ütopik ve bir roleplay sunucusu için realist olmayan hayalperest fikirlerinizle tanımadığınız kişilere bilgisiz demeye devam edin.

Tekrar not düşeyim, şu güne kadar City Hall'da sadece bir personel ooc ceza aldı kişisel bir olaydan . City Hall'un ihlal yaptığı şu güne kadar kanıtlanmadı.

@#Ruling sen de balıkçıda ne yaşandıysa at ssini bana, işlem uygulamazsam da herkesin önünde yaz uygulamadı diye. Kimsenin hakkına girme.
Sadece güldüm. Sadece açıp diğer sunucularını araştırsan dediklerimin hiçbirinin ütopik olmadığı şeyler olduğu aşikar. Hangisi ütopikmiş? Tane tane yazayım. Senin yaptığın rollerinin bin kat detaylarını kaç kere yapıldı, bizzat bende yaptım. Bana burada masal anlatma.

1-) Saha araştırması bunun raporu içeri de eminim detaylı tutuluyordur. Saha araştırması raporu attığın kaynakların hepsi yetersiz bir kanıt değil. Saha araştırması nasıl yapılır, SAMP'da kısaca anlatayım. Personelin tespit ettiği ya da halkın sesini dinlediğiniz bölgeden kulağına gelen şikayet üstüne detaylı bir şekilde rapor tutulur. https://imgbb.com/ZH5xDNC bu kanıt için konuşacak olursam, burası için LSFMD mi adı her neyse, ilgi alanımda değil. Bu ihtiyaç neden kaynaklandı, oradakiler neden istedi soracaksın. Sonra gerçekten gerekli mi ona bakacaksınız. Bunlara bakmak çok zor değil. Bölgedeki sıkıntıları kamera rollerini yapıp isteyeceksin.(Eğer sıkıntı varsa LSFMD personelinde SS vardır, göndersinler) Ondan sonra güzel bir raporunu tutacaksın belediye başkanlığına vereceksin. ARGE'yi açan LSFMD üyesi olduğunu düşünürsek saha araştırma göreviniz sınıfta kaldı.

2-) Belediye başkanlığı raporu aldıktan sonra değerlendirecek. Gerekli olup olmadığına kendisi karar verecek. Bundan sonra normalde haftalık&günlük&aylık şekilde şehir meclisi düzenlenir, sunucuda pasif olduğu geçiyoruz. Ee pasif diye bu maddeyi atlayacak mıyız? Hayır. Sunucu şehir meclisi pasif olsa da Yönetim'e diyeceksin, raporu vereceksin. Bak Hera böyle bir şey var, böyle çalışma yapacağız, onaylıyor musun diye. Şehir meclisi yönetim olacak yani.

3-) Yönetimden onayı aldın, normalde şehir meclisi olsa başka şekilde ilerler de neyse. Sonra ihaleye çıkacaksın, malzeme alımı için bırakta legal birliklere rol fırsatı ver ama olmayınca olmuyor. Nakliye şirketi falan tutabilirdin. Lojistikler boşa değil, rol amaçlı onlar, her şeyi sisteme dökme. Rol mantığında düşün.

4-) Neyse ihaleye çıktın, bütçe falan Hera ayarladı zaten. O şekilde kurgulanır, şehir meclisi olmayan sunucularda. Sonra kamuoyuna duyuru paylaşacaksın. 27.08.2021 00:00 - 28.08.2021 12:00 arası LSFMD'in merdiven girişinde XXX nedeninle dolayı çalışma yapacaktır bla bla şeklinde.

5-) Ee kamuoyu duyurumuz da oldu, artık rollerimize başlayabiliriz. Nakliye şirketi barikatlarını getirir, belediye personeli ya da ihale usulü çalıştıracağınız şirketler(kişiler) yerleştirmeye başlar.

6-) Çalışmalar bittiğinde tekrar kamuoyu duyurusu geçilir ve çalışma bittiği haber verilir. Eğer yeni bir projeyse halka anket falan açabilirsiniz, tercih meselesi.

Siz hangisini yaptınız? Bu maddelerden hangisi yapıldı? Ütopikmişmiş. Her sunucuda yapılan şey Rina'da mı ütopik oldu? Daha lisanslama kısmında işletme sahibinin adını bile tutmuyorsunuz. İşletme sahibi değişse o lisans değişmez mi? Adam NC atarsa o lisansı yeniletmesi gerekmez mi? Niye tutmuyorsunuz? Yaptığınız işlerde yüzlerce eksik sayarım. Bilginiz yok hadi anlarım geçerim, başka sunuculardaki örneklere niye bakmıyorsunuz? Kendi kafanıza göre çok bilmiş moduna giriyorsunuz? Tek Dünya'da LSCH olan sunucu burası değil. Gidip baksan bile anlarsın. Beni de gereksiz yere boş argümanların için etiketleme, konuşacaksan delillerle mantıklı kanıtlarla gel karşıma. Dediklerim yapılamaz şeyler değil, her sunucuda böyle işleyen şeyler.

İşletme Numarası - İşletme Adı - Adres - Telefon Numarası - Durum-> Şablonunuz bu işletmenin sahibi yazılır, lisanslar ömür boyu geçerli değildir, belirli bir süresi bulunuyor o yazılır.(1 aysa 1 ay şeklinde) İç sisteminizde de umarım en son ne zaman denetime gittiğiniz, işletme sicil sisteminiz falanda bulunuyordur. İşletmelerin denetimleri LSCH tarafından sorulur. İşletme lisansı verirken binanın deprem&yangın yönetmeliklerine uygun olduğuna dair belgeyi LSFD'den alınması gerekir, umarım yapıyorsunudur. Ya da denetimlere LSFD ile gidiyorsunuzdur umarım. İlkyardım kısmına da değinmiyorum.

Bende üst yönetim olsam LSCH'in kasasını vermem. Çünkü belediye başkanı istediğine göre kasadan para çekme yetkisi yok. Her şeyin tutanakları olur. Sen neden gerektiğini Hera'ya yazsan sana o kadar parayı sistemsel verecektir zaten. Ama raporlama sıfır, neden sıfır. Kafaya göre para istersen tabii verilmez. Kasa anahtarı olması, olmaması hiçbir şeyi değiştirmiyor. LSCH birliğinin aktif olarak yönetimle içli dişli olması gereken bir birlik. LSFMD, LSPD, LSSD gibi birlikler değil. Çünkü LSCH rol alanı çok geniş, uçsuz bucaksız yapılacak şeyleri var. Uçsuz bucaksız kontrolü Yönetim sağlamayacağı için yapacağınız uzun vadeli her hedefte şehir meclisi yoksa Yönetimi bilgilendirmek zorundasınız.
1-  Bölge raporlarından tut sıçtığımız bokun bile raporlarını tutuyoruz. Story olsa bile bölgeleri inceleyip rapor yazıyoruz, Belediye Başkanı onayı halinde bunların rollerini yapıp City Hall tanıtımına atıyoruz.

2- Belediye Başkan attığım raporları onaylıyor ve planlı çalışmalar bölümüne yazıyor, ayrıca hiçbir şekilde yetkimiz yokken nasıl rol yapmamızı bekliyorsun Defrinex? Toxicliğini bir kenara bırak, senin ne kadar toxic bir insan olduğunu biliyorum. Yönetim bizi dikkate almıyor, dikkate alsa bütün yetkilerimiz şimdiye kadar verilmişti. Bu yetkiler için dört ar-ge ve iki tane de ticket açtık. Bir ar-ge sonuçlandı fakat ortada hala hiçbir şey yok.

3- City Hall'ın rollerini takip etseydin Ocean Docks Limanı ile anlaşma yapıp Los Santos'a malzeme ithal ettiğimiz bilirdin. Biz Avukat birliklerinden tut Ajans birliklerine bile rol teklif ettik fakat hiçbir legal birlik bize geri dönüş sağlamadı. Bu durumda yapabileceğimiz bir şey kalmıyor.

4- Dediğin duyuru olayı City Hall'ın Planlı Çalışmalar bölümünden duyuruluyor zaten.

5- Nakliyat rolleri ne yazık ki Story-rp şeklinde ilerliyor, hiçbir legal birlik bu tarz rollere sıcak bakmıyor.

6- Çalışma bittiğinde Şehrin Sesi konusundan duyuruluyor, bu dediklerini zaten yapıyoruz.

Bunların hiçbir yetkimizin olmamasına rağmen yapıyoruz, City Hall'ı bilip bilmeden eleştiremezsin. Lisans bilgileri City Hall'ın özel bölümünde tutuluyor zaten, bunları çoktan düşündük bile. LSFMD birliği rol yapmaktan yana olmadığı için bu rolleri yapamıyoruz, bunu biz de değil de LSFMD'de ara. Otopsi rolü için iki gündür bekliyorum, hala bir dönüş yok.

Sence bütün yetkilerimiz olsa bu tarz ar-ge'ler açılır mı? Toxicliği bir kenara bırakıp yazdıklarımı okusan iyi olur.
@Defrinex

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Birlik:
« Yanıtla #37 : 27 Ağustos 2021, 18:11:32 »
@Defrinex

Sizi çürütmem için delillere veya uzun uzun liste liste paragraflara ihtiyacım yok. Bahsettiğiniz rollerin yapıldığı sunucuda belediye başkanı yalnız kaldığı için tek başına işletme mühürlüyordu, işletme lisansına bakıyordu. Ayrıca tekrar söylüyorum bahsettiğiniz sunucuda sıkılıp bıraktılar. Siz daha önceden o rolleri yaptım demiştiniz, şuan bu sunucudasınız ve City Hall'da değilsiniz. Demek ki yaptıklarınız bir işe yaramamış, yapamamışsınız; becerememişsiniz. Yapabilenlere bırakın.

Ayrıca işletme lisanslarının bu kadar detaylı olmamasının sebebi üst yönetimin isteği. Etiketlenmek istemiyorsan da cevap verme. Ütopik fikirlerini de alıp daha önceden yönetmeyi başaramadığınız oluşumu yönetmeyi başarabilenleri taşlayın. Bu üslupta konuşmaya devam edersen, aynı üslupta cevap alacaksın.