Polisler birbirine çok yakın ve kendilerinin atış hattın dalar, ben ordan bi kaçsam adam kendi amirini vuracak. Sistemin rahatlığı, adam beanbag atıp direk üstüme koşuyor. İnsan bir bakar adamın silahı var mı? Beanbag işe yaradı mı? Üstünde sivil halkı tehlikeye atacak madde var mı? Sherifflerin 30 tanesi neredeyse beni öpecek konumdalar, geriye dönüp ateş ettiğim zaman o sheriff vurulmayacak mı? Direk beanbag atıp (/me herifi çekiştirir.) yazarak araca atıyor. Kelepçeyi çıkardım diyelim, ben belimden silah çıkartıp kafana sıkarsam ne yapa bilirsin? Miranda haklarını mı okuyacak. . Devriye atıp olaylara giden polisler üstündeki zırhı bozuka mermisi durduracak kadar güçlü sanıyor. Aslında o zırhlar sadece deagle gibi silahların mermisini durduracak güçte. Adam silahla çatışırken zırhına güvenerek 80 tane ak mermisi yemeyi göze alıyor.
Benim önerim kişiye fazla yaklaşılmamalı, kişinin arkasında memur olmamalı, araca atmadan önce üstü aranmalı, devriye polislerinin zırhı düşürülmeli.
öncelikle merhaba ben bir lspd üyesiyim ve zırlharın düşürülmesi konusu bence saçma çünki avantajlı olan taraf hep sizsiniz bunu biliyorsunuz birkez polis düşürdükten sonra 2ye sıkmanın bir anlamı yok her gün ak m4 alıp sultan binip polis sıkıyorsanız zaten sunucunun rol düzenine aykırı bir davranış yapıyorsunuz demektir bunu belirteyim onlar gibimisin bilmiyorum. ikinci olarak biz beanbag atınca 15 saniyelik bir süre zarfında kişiye kelepçe takabiliyoruz 15 saniye sonra kalkınca kişi kaçabiliyor daha bügün yaşadık ki biliyoruz yaralı kural ihlali yapabilir silah kaybetmemek için. Olası silahlı durumlarda ise polis kalkanı aksesuarımız var onu takıp yaklaşıyoruz metropolitan personelleri kuıllanıyor bunu yoksa zaten silahlı yaklaşıyorlar bunuda son toplantıda lspd yönetimi söyledi lssd hakkında bir fikrim bulunmuyor iyi forumlar eleştiriye açığım dalga geçmiyecekseniz eğer.
Olay tam olarak bu zaten. Siz beanbag sıkınca sistemin rahatlığı ile direk adamın üstüne koşarak /beanbag, /me herifi çekiştirir ve araca atar. Gibi emote vererek karşı tarafın rol zevkini kaybetmiş oluyorsunuz. İnsanları gözünde size söylenen "sanal köle" gibi sözlere marus kalırsınız. Çatışma ortamına rushlayan polis görmek çok olası bir şey. Biz bunun hakkında konuşuyoruz., Çatışmada üstünlük tabii kide polisler yönünde oluyor, bunu kimse aksini kanıtlayamaz zaten. Hafif bir yakalamaya bile 30 polis aracı, bi helikopter, 2 adet metro aracı ile gelirseniz üstünlük tabii onların yönünde olacak.