Vefalı öğrenci bulmak zor, daha önce asistanlarım vardı. En fazla 2 ay dayanabildiler

Öncelikle kelime psikolog. Piskolok değil. Yani yapmak istediğin rolleri iyi araştırmalısın. Bu konularla ilgili çeşitli araştırmalar yapmalısın. İnternet kullanmanı tavsiye ederim. Freud, Foucault gibi yazarlar okuyabilirsin. İnsan analizlerini, jest mimik kullanımlarını, duygu ve düşünce biçimlerini, insanların neye nasıl tepki verdiğini idrak etmelisin. Emoteleri ve diyalogları çok iyi okumalısın. Burçlara hakim olmalısın, analiz edeceğin karakterlerin skinlerine kadar, kişiliklerine kadar, ailelerine kadar nasıl şekillendiğini iyi gözlemlemeli ve onlardan bütüncül açıklamalar getirmelisin. Ancak bunlar rollerde yaşanıldığında daha anlam kazanılan şeyler. Sunucuya yeni başlayan insanlara psikolog rolleri önermiyorum. Sunucunun rol gidişatını ve insanını tanımanı öneririm. Bunu yapmadan bu rollere kalkışırsan DMcilerle karşılaşıp sıkılır rolü de düşük seviyede sergilemiş olursun. Bunlar sadece rolle yapılan şeyler değil ooc araştırmaya dayanan ve icde rol yapan insanları tanıyıp edinebileceğin birikimler. Eğer araştırırsan tabii ki olabilir. Aslında her rolün iyi yapılması belli bir araştırmanın sonucudur. Spor Hocası ve Yoga öğretmeni gibi roller yapmak istiyorsan yine aynı şekilde araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.
Eğer ben araştırmayla uğraşamam bu bir oyun diyorsan yapabileceğin en iyi rol, saydıkların arasından Falcı rolüdür. İnsanlara gerçek olmayan kahin bilgileri verip onları şaşırtabilirsin. Hem eğlenceli olabilir ya da insanları gizlice tanıyıp sonra onları kahine sevk ettirip sonra onları bu rolle eğlendirebilir ve eğlenebilirsin.
Özetle öğretici bir rol yapmak istiyorsan öğrenmen gerekli.