Ethan Roy
Firefighter Officer
Hayat hikayesi
Alaskalı bir göçmen olan Ethan Roy küçük bir kasabada hayata gelmiştir. Nüfusu az olan köy olduğu için arkadaşlık ilişkileri pek gelişememiş, hayvanları dostu olarak saymıştır. İzlediği filmler onun ata olan düşkünlüğünü arttırmış ve kendini hep kovboy olarak görmüştü.Yeni bir hayat kurmak için Los Santos'a gelmiştir. Geldiği süre boyunca avukat, kasiyer, otel personeli olarak çalışmış ve istediği sonucu alamadığı için Los Santos Fire Departmana başvuru yapmıştır. Şu anda Los Santos Fire Departmanda, Paramedic olarak görevine devam ediyor.
Devriye anıları (Eklenecek)
Ölümle burun buruna
East beach tarafında devriye gezerken bir ihbar çağrısına yöneldim. Olay yerine geldiğim zaman yolda yaralı biri vardı ve telsizimi vererek aşağıya doğru indim. Kişi yolun ortasında yaralı olduğu için kollarından tuttum ve yolun kenarına doğru çektim. Ardından adam ayaklandı ve beni ittirerek ambulansı almaya çalıştı. Bende onda doğru yaklaştığım an arkasına döndü ve bir yumruk attı. Seni öldürücem! Seni öldürücem! diye bağırarak kavgaya girdik. Kişi o kadar çok yumruk atıyordu ki kafam hep ileri geri gidiyordu. Geriye doğru çekildim ve açık bulduğum an kişinin çenesinin altına yumruk attım. Ardından sivillerin olaya müdahale etmesiyle polis olay yerine geldi ve kişiyi tutukladı.
Gizemli olay
Devriye partnerim ile operatörün çağrısına ilerledik. Bize verilen bilgiler iki yaşlı çiftin sürekli nefes problemleri olduğu yönündeydi. Ambulansı kapattık ve telsizden bildirip apartmanın kapısına doğru ilerledik. Kapıyı açtık ve eve doğru ilerlemeye başladık. Kapının ziline bastık ve üç adım geri çekilerek beklemeye başladık. Kapıyı iki yaşlı çift güler yüzle kapıyı bize açtı ve bizi salona doğru getirdi. Biz oturduk ve yaşlı çiftin evraklarını getirmesini beklerken etrafı gözetledik, evin içerisi havasız ve basıktı. Biz beklerken mutfaktan bir ses geldi ve fenerimizi alıp etrafı dikkatlice izlemeye başladık. Mutfağın kapısını açtım ve bardakların düştüğünü fark edince salona doğru ilerledik ve gördüğümüz şey karşısında şok olduk. Kapalı olan kapılar ve camların açık olduğunu gördük ve yaşlı çifte seslendik. Cevap gelmeyince kapıya doğru yöneldik ve kapıyı siyahi biri açtı ve bize bağırdı. Ne aradığımızı sordu ve bizde olayı detaylıca anlatınca adam şok oldu ve telefonuna uzandı. Facebook uygulamasını açtı ve telefonu bize doğru çevirdi. Bize bu iki çift mi diyince bizde evet dedik. Adam şaşırdı ve bize bu iki çiftin geçen hafta intihar ettiğini söyledi ve bizde şaşırdık. Adam ben burda daha fazla kalmak istemiyorum dedi ve dışarı çıktık.