Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maskenin kaldırılması

Başlatan Plaguebearer, 03 Ağustos 2018, 22:02:08
Okunma sayısı 699 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Plaguebearer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Temmuz 2019, 17:05
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Maskenin kaldırılması
« : 03 Ağustos 2018, 22:02:08 »
Çoğu şikayetlerde maskeli #32132 gibi kişileri görüyorum. Maske takmak birisine ooc kin olduğu için trolling, dm, non-rp,   gibi şeyleri serbest deyip yapıyorlar

Kimi zaman maske için  rolsel -soygun, infaz- olarak kullanıyorum diyenler de var. Onlara bir şey demiyorum zaten ama bunu rolsel olarak yapsa yani normal bir yazı olsa maskeli3453 gibi yazı gözükmese bir sıkıntı olmaz değil mi?

Ben maskenin kaldırımasını ve aksesuardan maske takıp rolsel olarak halledilmesini istiyorum. Peki ya siz?

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
Ynt: Maskenin kaldırılması
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2018, 22:20:39 »
Maskenin amacı zaten mgyi önlemek yani kullanan kişinin ismini gizlemek? Hiç mi düşünmüyorsun?

Çevrimdışı Plaguebearer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2018, 22:48:07 »
Maskenin amacı zaten mgyi önlemek yani kullanan kişinin ismini gizlemek? Hiç mi düşünmüyorsun?

:D

Evet, para vererek mg'yi önlüyoruz. O zaman maske için para vermesek, herkes maskeyi rahatlıkla taksa, metagame önlesek hani.

Burada para vererek Deathmach ve non-rp yapanlar var. Alooo Burada tek tek maskeli kullanan adamların kural ihali yaptıklarını ekran görüntüsü ile atmayacağım.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2018, 23:22:17 »

:D

Evet, para vererek mg'yi önlüyoruz. O zaman maske için para vermesek, herkes maskeyi rahatlıkla taksa, metagame önlesek hani.

Burada para vererek Deathmach ve non-rp yapanlar var. Alooo Burada tek tek maskeli kullanan adamların kural ihali yaptıklarını ekran görüntüsü ile atmayacağım.

Sunucunun bir yerden geliri olması gerekiyor ee maskeyi de herkes alacağı için mantıklı bir şey. Maske alan dm-non rp yapmıyor maske yi kullanan kişi dm-non rp atıyor burada olayı çarptırıp, maske kullanan bunları yapıyor demen çok yanlış.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2018, 23:30:30 »
Gereksiz, DM v.b yapıyorsa SS alıcaksın şikayetini açıcaksın. Maske takınca ceza almıyor mu sanıyorsun?

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2018, 23:35:57 »
Gereksiz, DM v.b yapıyorsa SS alıcaksın şikayetini açıcaksın. Maske takınca ceza almıyor mu sanıyorsun?

Çevrimdışı Plaguebearer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2018, 23:39:52 »

İyi de genç onu yapmasını ben de biliyorum. Ben sadece sürekli olmamasını istiyorum

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2018, 23:44:32 »

İyi de genç onu yapmasını ben de biliyorum. Ben sadece sürekli olmamasını istiyorum
Herif, gereksiz maske takma diye kural var PM uyarırsın senii ciddiye almıyorsa sen gidip gereksiz maske kullanımından şikayet açıcaksın.

Çevrimdışı Plaguebearer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2018, 23:45:39 »

Herif, gereksiz maske takma diye kural var PM uyarırsın senii ciddiye almıyorsa sen gidip gereksiz maske kullanımından şikayet açıcaksın.

Bunun bir çözüm olduğunu bilmiyorsun değil mi? Herif(!)

Nedense hep böyle aptalca laf atma çabaları geliyor. Sizinle böyle anlaşamacağız herhalde.