Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARGE] "Yapılan Troller ve Low Roleplay"

Başlatan Safarmarixa, 17 Ağustos 2021, 14:45:17
Okunma sayısı 1690 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Ynt: [ARGE] "Yapılan Troller ve Low Roleplay"
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2021, 15:10:21 »
Rol böyle yapılır değil mi?

https://cdn.discordapp.com/attachments/868559666848886885/877158137742889000/unknown.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/868559666848886885/877158157082841128/unknown.png
Karakol önü soyan sensin. Biraz büyü sonra yorum yap lütfen. saygılar
Sicile ve OOC Sicile bak! Sayfa sığmıyor max küçülttüm ne işin var hayla bu sunucuuda? birde DM"den banlı 3000k :) https://www.hizliresim.com/9jww9y6

Hard rol yapıyorum diye bir iddiam yok ki sen çok hard rol yapıyomuşsun ki AR-GE açmışsın /do LSPD ÖNÜ + GBİ GASP
tamam dostum.

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2021, 16:16:19 »
Tek diyeceğim bu işin yaşla bir alakası olmadığı, farklı sebeplerdendir.
1

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2021, 17:26:45 »
Bunun için yapılacak bir şey yok. Oyun içerisinden destek atıp Oyun Görevlilerinin veya adminlerin ilgilenmesini bekleyeceksiniz, maalesef.
1

Çevrimdışı Cherry Pie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ekim 2021, 21:15
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2021, 17:26:53 »
Merhabalar, bana kalırsa AR-GE tamamen hatalı. Sunucuya isim yazan herkes giriş yapabiliyor ve sunucu medium roleplay üzerinden ilerleyen bir sunucu.

Sunucuya şu açıdan bakmak gerekiyor; Bir kişi SA-MP başlamak istiyor ve bunun için ilk başta bir sunucu seçmesi gerekiyor, bunun için elinde belirli sunucular var. Diğer sunuculara baktığımız zaman hepsi soru sistemi ile alıyor ve bu kişi rol bilmediği için bu soruları geçemiyor. Bu nedenle kişi soru sistemi olmayan, kolay bir şekilde giriş yapıp oynayabileceği bir sunucu istiyor. Bu nedenle kişi Rina Roleplay'i tercih ediyor ve kişi burada rol yaparak kendini geliştirmeye çalışıyor.

Şimdi sunucuda troll olan kitleye gelecek olursak forum üzerinden şikayet oluşturup kişilerden kaçabilirsiniz. Sunucuda birkaç gündür bulunuyorum ve ben bu şekilde yapıyorum. Troll gördüğüm zaman olay yerinden uzaklaşıyorum ve kişilere şikayet açıyorum, kişiler genellikle ceza işlemi uygulanıyor.
1

Çevrimdışı Safarmarixa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 15:11
Toplam oynama: 90 gün, 2 saat
Son giriş: 21 Eylül 2024, 14:16
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2021, 17:34:53 »
Merhabalar, bana kalırsa AR-GE tamamen hatalı. Sunucuya isim yazan herkes giriş yapabiliyor ve sunucu medium roleplay üzerinden ilerleyen bir sunucu.

Sunucuya şu açıdan bakmak gerekiyor; Bir kişi SA-MP başlamak istiyor ve bunun için ilk başta bir sunucu seçmesi gerekiyor, bunun için elinde belirli sunucular var. Diğer sunuculara baktığımız zaman hepsi soru sistemi ile alıyor ve bu kişi rol bilmediği için bu soruları geçemiyor. Bu nedenle kişi soru sistemi olmayan, kolay bir şekilde giriş yapıp oynayabileceği bir sunucu istiyor. Bu nedenle kişi Rina Roleplay'i tercih ediyor ve kişi burada rol yaparak kendini geliştirmeye çalışıyor.

Şimdi sunucuda troll olan kitleye gelecek olursak forum üzerinden şikayet oluşturup kişilerden kaçabilirsiniz. Sunucuda birkaç gündür bulunuyorum ve ben bu şekilde yapıyorum. Troll gördüğüm zaman olay yerinden uzaklaşıyorum ve kişilere şikayet açıyorum, kişiler genellikle ceza işlemi uygulanıyor.
Teşekkürler