Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[卄乇ㄥㄥ'丂 丂ㄒ尺乇乇ㄒ ᘜ卂尺卂ᘜ乇]

Başlatan ErebusTheDarkness, 16 Ağustos 2021, 17:45:08
Okunma sayısı 97280 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat
Yarış tipleri kısmında level gereksinimini bir tık saçma olmuş neden levele göre yarış yapıyorsunuz ki? Birde 30.000$ gibi miktarlar abartı olmuş gibi. + Tanıtımı geliştirmeniz gerek en azından anlayan birisine yaptırmalısınız bana göre.

Siz yine başladınız mı abicim ya, konseptim kültürüm bu yapamadığınızı yapmışım yazma gözünü sevem ya
5

Çevrimdışı dieforyou

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Haziran 2024, 00:57
Toplam oynama: 93 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 17 Nisan 2024, 00:16
Toplam oynama: 1 gün, 19 saat
Ne bu tantana? Yarış kültürü içerisinde dönen paralar dudak uçuklatacak kadar bu bir oyun olduğu için 30.000$ çok uygun. Yapamadığınızı yaptılar  ise saygı duyun.

SUNUCUMDA M.A İLE YAPILAN METALARI İSTEMİYORUM!
(Hemen herkes üstüne alınmasın bu bir goygoydur)

Çevrimdışı MChivas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 21:46
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Japon
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 14:46
Toplam oynama: 37 gün, 18 saat

Çevrimdışı T DOG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2024, 01:06
Toplam oynama: 92 gün, 22 saat
En iyisiyiz demedim sizden iyiyiz dedim tanıtım kısa bir süreliğine kilitlendi yorumlar silinene kadar. Mantıklı yorum atan arkadaşlara teşekkür ederim fakat birliğimizi en başından beri takip etmedikleri için hüüüüü JDM araç hüüüü diyen yarışçılarla bizi ayırt edemiyorsunuz. Tekrardan her seferinde sunduğum gibi, daha iyisini yapabileceğini düşünen insanlar gelsinler yapsınlar bizde doğrusun görelim. Ayrıca herhangi bir admin ile hiçbir ilişiğim yoktur. Hiçbir adminden bir torpil aldığımı konuşmadım. Böyle bir durum söz konusu olsa çoktan ortaya çıkardı. Sunucu yönetiminin başta @Hera olmak üzere böyle saçma birşeye göz yummayacağını adınız gibi biliyorsunuz.

Tanıtım toxic yorumlar ve eleştiri adı altında eziklemeler silinene kadar kilit.
1

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Yanıtları silmeyeceğim ancak yanıt yazan arkadaşlara ithafen;

Sunucuda herkes yaptığı rolün en iyisini yapacak veya yapabilecek diye bir şey yok. Beğenirsiniz beğenmezsiniz olur biter ancak bu sunucuda rol yapan insanları hevesini kırmayın. Rol veya konsept ölçen bir alet yok, hadi olsa bile bunun bir eğlence odaklı oyun olduğunu unutmayın. 3 gram fazla kültür veya tarih bilginiz olunca size büyük bir şeyler katmayacak. Sözlerim yanlış anlaşılmasın, bu arkadaşlardan daha bilgilisiniz demiyorum. Siz öyle olduğuzu iddaa ettiniz bende bu böyle olsa bile kimsenin umurunda değil demek istiyorum. Bizim gözümüzde bir birliğin sürekliliği ve etliye sütlüye karışmadan rolüne bakıp, toksik ve içten pazarlıktan uzak olması daha önemli. O yüzden konu sahibine bu iletileri aldırmadan rolleri konusunda daha fazla keyif alabilmelerini ve başarılarının devamını dilerim.

Uygunsuz yanıtlar olursa cevap vermek, kilitlemek yerine moderatöre rapor edin veya ticket oluşturun.
12

Çevrimdışı #Root

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2024, 20:44
Toplam oynama: 408 gün, 7 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Sunucuda herkes yaptığı rolün en iyisini yapacak veya yapabilecek diye bir şey yok. Beğenirsiniz beğenmezsiniz olur biter ancak bu sunucuda rol yapan insanları hevesini kırmayın. Rol veya konsept ölçen bir alet yok, hadi olsa bile bunun bir eğlence odaklı oyun olduğunu unutmayın. 3 gram fazla kültür veya tarih bilginiz olunca size büyük bir şeyler katmayacak. Sözlerim yanlış anlaşılmasın, bu arkadaşlardan daha bilgilisiniz demiyorum. Siz öyle olduğuzu iddaa ettiniz bende bu böyle olsa bile kimsenin umurunda değil demek istiyorum. Bizim gözümüzde bir birliğin sürekliliği ve etliye sütlüye karışmadan rolüne bakıp, toksik ve içten pazarlıktan uzak olması daha önemli. O yüzden konu sahibine bu iletileri aldırmadan rolleri konusunda daha fazla keyif alabilmelerini ve başarılarının devamını dilerim.

Uygunsuz yanıtlar olursa cevap vermek, kilitlemek yerine moderatöre rapor edin veya ticket oluşturun.

Teşşekürederiz... :like:
2

Çevrimdışı Elo

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 01:27
Toplam oynama: 88 gün, 4 saat
Son giriş: 04 Haziran 2022, 09:31
Toplam oynama: 3 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Haziran 2022, 07:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Oyun bu, ne sinirlenmeye nede birine küfür etmeye değer. Rollerinizi yapıp keyfinizi çıkarın yeterli  :onay:
2

Çevrimdışı CaspianRoe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2022, 11:19
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: *****NOS

Teşekkür ederiz... Uzun zaman oldu, 100 den fazla insan tanıdık bu birliğin içinde. Her gelene zevk alınması gereken şeyin rol yapmak olduğunu titizlikle anlattık, rol ve rol ss yapmayı öğrettik... Bizim ortamımızı görmeyen bu kişiler çok rahat bir şekilde foruma girip acımasızca eleştiri yazabiliyorlar... Yine de bir şey demek istemiyorum, umarım bir gün aramıza uğrayıp ne demek istediğimi anlarlar.  :rina:

Çevrimdışı #Electus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Şubat 2024, 19:18
Toplam oynama: 242 gün, 15 saat
Diana Brown Lv.31
Son giriş: 27 Şubat 2024, 10:26
Toplam oynama: 30 gün, 18 saat
Son giriş: 27 Şubat 2024, 10:27
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Kötü yorumları kafaya takmadan devam kanksss  8)

Çevrimdışı oz$n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2023, 16:38