Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yaralanan polisler.

Başlatan Judgess, 15 Ağustos 2021, 21:05:44
Okunma sayısı 1964 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Judgess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Haziran 2023, 04:10
Toplam oynama: 62 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Haziran 2023, 05:20
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Yaralanan polisler.
« : 15 Ağustos 2021, 21:05:44 »
Dün polislerle bir çatışmaya girdik fakat çatışmada yaralanan kadın beş dakika sonra biz yakalandığımızda yanımıza gelip gülüyorum halinize diyerek kahkaha atmıştı, ben realistik açıdan bakarsak gerçek hayatta Ak-47 mermisiyle yaralanım 5 dakikada iyileşerek yanımıza gelip kahkaha atabileceğini düşünmüyorum, en azından olay yerindeki ilkyardımdan sonra tamamen iyileşmesinler, bir köşede sakince beklemeleri daha doğru olur. Adamı ağır silahlarla yaralıyorlar, ilkyardım sonrası yanımıza gelip yakalanmamızla dalga geçiyorlar. Lütfen bu duruma bir el atın.
1

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Ynt: Yaralanan polisler.
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2021, 21:22:08 »
Olay bölgesinde ilkyardım yapılmıyor, hastaneye götürülüyor eğer ki aktif emt yok ise Fast geçiliyor. İçeri bakıp aktif emt olup olmadıklarına bakmak zorunlu diye biliyorum, eğer ki yoksa zorunlu olarak Fast geçilip olay bölgesine gidiliyor.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2021, 21:33:35 »
Olay bölgesinde ilkyardım yapılmıyor, hastaneye götürülüyor eğer ki aktif emt yok ise Fast geçiliyor. İçeri bakıp aktif emt olup olmadıklarına bakmak zorunlu diye biliyorum, eğer ki yoksa zorunlu olarak Fast geçilip olay bölgesine gidiliyor.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 15 Ağustos 2021, 23:05:09 »
Sahanın boş kalmaması, olaylara daha etkili müdahale edilmesi için böyle yapılıyor. Eğerki memura silahlı saldırır ve terörizm çağrılara haftada veya ayda bir kez planlı rol paslama amacıyla yapılmaya başlanırsa bu tekrar gündeme gelebilir. Şuanda çok mümkün değil. (Zaten ekstrem durumlar haricinde genelde 10 polis 5-6 şerif aktif oluyor. Siz 4-5 kişi sıksanız hepsini düşürüyorsunuz yani. Sonra adamlar hastaneye gidip bir daha müdahale edemeyecek mi?)
1

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2021, 13:10:40 »
İlkyardım rolünü zorunlu tutmayan yönetimin PD'yi sadece anti DM team olarak görmesinden ibaret olan bir şey. İhbarlara bakmayan PD, çavuş takımın PD rolünü anlayamamış olması, polislerin konuşma yeteneğinin olmaması sadece sistemsel komutları kullanması ve PD yönetiminin buna hiçbir şey yokmuş gibi kabul etmesi. Temel sorun bu. PD araçlarında BLS kiti bulunur, yaralı sivil, polis, çatışan kişiye dahil PD ilkyardım uygulamak zorundadır. Ancak sunucuda yaralı adamı hiç yaralanma olmamış gibi kelepçe hastaneye araca bindir, hastaneye götür. İlkyardım yapma bu PD rolü değil. RK olanlarda son 30 dakikayı hatırlamaz, oda RK ihlali polisler RK olup bölgeye gelebilir ama yeni polis kuvveti şeklinde gelip 30 dakikayı hatırlamaz. Yaralı polisin/sivilin de hastaneye düşmemişse ilkyardım rolü yapılması şarttır. Bunu desteklemeyen herkes sunucuda rol yapılmasını istemeyen insandır zaten.
1

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2021, 14:10:21 »
Buna nasıl bi' çözüm üretilebilir ki? Kişisel olarak rp olduğunu unutup, dm atmaca olmadığının farkına varıldığında bu sorun yaşanmaz. Böyle olmadığı sürece bir çözüm üretilebileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2021, 14:12:00 »
Sahanın boş kalmaması, olaylara daha etkili müdahale edilmesi için böyle yapılıyor. Eğerki memura silahlı saldırır ve terörizm çağrılara haftada veya ayda bir kez planlı rol paslama amacıyla yapılmaya başlanırsa bu tekrar gündeme gelebilir. Şuanda çok mümkün değil. (Zaten ekstrem durumlar haricinde genelde 10 polis 5-6 şerif aktif oluyor. Siz 4-5 kişi sıksanız hepsini düşürüyorsunuz yani. Sonra adamlar hastaneye gidip bir daha müdahale edemeyecek mi?)

Çevrimdışı #Ronaldinho

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Eylül 2021, 18:39
Toplam oynama: 10 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2021, 19:12:18 »
Bir örneği de bende var,motorla geziyordum yaralı PD'lere rastladım çaktırmadan takipledim dedim dur bakayım ne yapacaklar.
Araçta 2 memur vardı biri yaralı,takipledim bunları bir de baktım sarı hastanenin pasif olduğunu bildikleri halde oraya geldiler ve bir de ne göreyim;

/do ... fast rp?(Tam olarak ne yazdılar hatırlamıyorum ama sanırım Aktif EMT yok falandır.)

/ado 120 Tedavilerim yapıldı.

Bence iyi bir ayar çekilmesi şart.

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2021, 19:51:12 »
Bir örneği de bende var,motorla geziyordum yaralı PD'lere rastladım çaktırmadan takipledim dedim dur bakayım ne yapacaklar.
Araçta 2 memur vardı biri yaralı,takipledim bunları bir de baktım sarı hastanenin pasif olduğunu bildikleri halde oraya geldiler ve bir de ne göreyim;

/do ... fast rp?(Tam olarak ne yazdılar hatırlamıyorum ama sanırım Aktif EMT yok falandır.)

/ado 120 Tedavilerim yapıldı.

Bence iyi bir ayar çekilmesi şart.
Olay bölgesine en yakın hastaneye gidilir, sen Montgomery'de düştüysen neden ASGH'a gidersin ki?

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2021, 00:10:42 »