1- Grafiti silme yetkisi
Los Santos City Hall olarak çevre temizliğinde grafiti temizleme rolleri yapıyoruz, sistemsel olarak yapılmış grafitileri yüksek rütbeli kişiler /grafitisil komutunu uygulayabilsin. Roller daha gerçekçi gözükecektir.
2- Mahkeme rolleri
Los Santos City Hall açıldığına göre bir mahkeme odası Interioru eklenir, Davacı olan kişiler forum üzerinden şablon aracılığıyla şikayet oluşturur. Biz de gün ve saat verip dava için avukat ayarlarız, City Hall gözetimi altında bu roller gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
3- Valilik sistemi
Belediye Binası içindeki NPC'ye oy verme sistemi eklenir, aday olan kişiler güvenli bir alanda miting rolleri yapabilir. Bu şekilde de siyasi partiler ortaya çıkar, 10 seviye ve üstü oyuncular oy sistemini kullanıp istedikleri kişiye oy verebilir.
4- Siyasi Parti birlikleri
Birlikler seçeneğine siyasi parti seçeneği eklenirse parti başkanları Vali adayı olabilir diye düşünüyorum, City Hall oldukça aktif bir birlik haline geldi.
Bu sistemler gelirse rol olanağı oldukça fazla artar. Destekleyip desteklemediğinizi neden yazarak belirtirseniz saygı çerçevesinde konuşabiliriz diye düşünüyorum.