Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSCH için eklenti

Başlatan Ecelimbe, 11 Ağustos 2021, 16:56:37
Okunma sayısı 3022 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: LSCH için eklenti
« Yanıtla #10 : 11 Ağustos 2021, 22:55:30 »
City Hall'ın ceza yetkisi var arkadaşlar sadece komutu yok. LSPD çağırıp onlara işletiyoruz aynı şey olacak sadece iş yükünden kurtulacağız.

Çevrimdışı berkingo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Nisan 2025, 15:12
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 22:32
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 11 Ağustos 2021, 23:14:52 »
City Hall'ın ceza yetkisi var arkadaşlar sadece komutu yok. LSPD çağırıp onlara işletiyoruz aynı şey olacak sadece iş yükünden kurtulacağız.
ceza yetkiniz var fakat pdye yazdırtıyorsunuz. Biraz saçma gibi yani bunu demen CH nin ceza yazma yetkisinin olmadığını anlatıyor ben varken sadece sözlü cezai işlem uygulanır deniyordu hiç ceza yazıldığına rastlamadım " kurum da aktif biri olarak yorumum" :)

Çevrimdışı captainboard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Mayıs 2023, 16:51
Toplam oynama: 91 gün, 2 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2021, 02:47:14 »
ceza yetkiniz var fakat pdye yazdırtıyorsunuz. Biraz saçma gibi yani bunu demen CH nin ceza yazma yetkisinin olmadığını anlatıyor ben varken sadece sözlü cezai işlem uygulanır deniyordu hiç ceza yazıldığına rastlamadım " kurum da aktif biri olarak yorumum" :)

Selam, bir işletmenin ceza alıp almayacağına karar veriyoruz yani ceza yetkimiz var fakat ceza yazma komutumuz yok; çünkü bir güncelleme daha geçmesi gerekiyor. Siz varken State of San Andreas yasalarında lisanssız işletme ve taksi lisansları yoktu. Şuan State of San Andreas yasalarını incelerseniz lisanssız işletmelerin ve taksilerin cezalandırılacağını anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı LEORANGE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Moseley Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Haziran 2024, 17:28
Toplam oynama: 61 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2021, 04:08:42 »
Rolünü yap.

Sisteme eklenmesi rol yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Rolsüz verilmez zaten bu lisans olayı.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2021, 09:23:35 »
Ceza yazma yetkisi kişiye değil, işletmeye yazılır. Ayrı sistem gerekiyor. MDC kısmına gerek yok, kimlik sorgulama yetkisi bulunamaz. Objekoy olayı olabilir.

Çevrimdışı ŞEKER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 16:35
Toplam oynama: 107 gün, 21 saat
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2021, 11:41:20 »
destekliyorum, taksi lisansını forumdan vermek yerine /mdc yazarak oyundan "sistemsel" verebilirler, kontrol yaparken aynı şekilde /mdc'den "sistemsel" bakarlar ve lisansı yoksa ceza kesebilirler  :exactly:

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2021, 17:30:46 »
Ceza için PD'yi çağırmanız bence de daha doğru. LSCH'yi PD gibi otonom bir oluşum haline getirebilmek için bu tarz yetkilerin belirli bir süre veya genel olarak kontrollü şekilde işletilmesi gerekiyor.
Lisans sorgulama olayının gelmesini destekliyorum.
1

Çevrimdışı Kaza

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 13:53
Toplam oynama: 412 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 22:11
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2021, 18:17:12 »
destekliyorum, taksi lisansını forumdan vermek yerine /mdc yazarak oyundan "sistemsel" verebilirler, kontrol yaparken aynı şekilde /mdc'den "sistemsel" bakarlar ve lisansı yoksa ceza kesebilirler  :exactly:

Çevrimdışı berkingo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2021, 00:52:17 »

Selam, bir işletmenin ceza alıp almayacağına karar veriyoruz yani ceza yetkimiz var fakat ceza yazma komutumuz yok; çünkü bir güncelleme daha geçmesi gerekiyor. Siz varken State of San Andreas yasalarında lisanssız işletme ve taksi lisansları yoktu. Şuan State of San Andreas yasalarını incelerseniz lisanssız işletmelerin ve taksilerin cezalandırılacağını anlayabilirsiniz.
Büyük ihtimalle ileriki güncellemede LSCH İle deişik yapılırsa ceza yazma yetkisi alınacak, sen hiç komut gelecek falan die bekleme şuan yapılan rollerden belli adam aldığı biber gazlı ile kendimi koruyorum ayağı noob dm atıyor. Diğeri bi rolde sunucudaki bariyer sınırını aşıyor ve 1 hafta olacak olay bölgesini temizlemiyor dona dona oynuyoruz sizin yüzünüzden. Bide ceza komutu istiyorsunuz, İyi akşamlar.
1

Çevrimdışı berkingo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2021, 00:58:25 »

Ve yorumunuzda, "Cezayı Police Departman'a yazdırtıyoruz." demişsiniz polis gelene kadar o adam ordan kaçar gider ID de alamazsınız mix olur adam kaçmasın die barikatlar ile onu box a da alamazsınız siz polis de değilsiniz, sadece bir devlet çalışanısınız böyle bir yetkiniz yok.
1