Başta taser olayını desteklemiyorum. Sebebiyse kim ne derse desin, ne olursa veya hangi durum içinde kalınırsa kalınsın suistimal edilebilecek bir durum olarak gözüküyor. Zaten realistik bir bakış açısıyla düşünecek olursak bu uygunsuz bir durum olur. Bunun yerine zaten departman telsizinizden olası bir durumda diğer devlet kuruluşlarından her türlü yardım isteme hakkına sahipsiniz.
Bunun dışında, her şeyin sisteme dökülmesi taraftarı değilim. Hastalık ekleme, anestezi ve benzeri bunun gibi daha bir çok şey role isteğe bağlı dökülebilecek şeyler. Bunların sisteme dökülmesi oldukça mantıksız gibime geliyor.
Yaralı olan kişilerin yaralı kalması önerisi de oldukça mantıksız. Şu anki sistem iyi gibi gözüküyor, her ne kadar iki dakika beklemek sıksa da çok büyük bir süre zarfı değil.
Ama, diğer kuruluşlara bakılırsa LSMD oluşumunun içler acısı halini görmek mümkün. Oluşuma gerek yönetim gerek sistemler açısından ayrı bir yer verilmesi gerekiyor. Bütün yöneticiler, helperlar ve diğer yetkililer polis departmanı oluşumu içerisinde bulunuyor.