Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSMD [144p]

Başlatan Life, 03 Ağustos 2018, 08:19:29
Okunma sayısı 2296 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Life

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
LSMD [144p]
« : 03 Ağustos 2018, 08:19:29 »
Dinleyerek okuyabilirsiniz;

• LSPD içerisinde her şey için bir oda var, LSMD içerisinde toplantı odası bile yok. Eski interior şu ankine göre daha çok iş görebilirdi. Eski interior içerisindeki girilmeyen kapılara interior açılarak daha kullanılabilir hale getirebilirlerdi. Hastanenin içi karışık ve tamamen gri bir renge sahip. Çok eksikleri var.
  • LSPD bir kişiyi tutuklarken/gözaltına alırken, kişiler buna engel olamıyor. LSMD bir hastayı sedyeye yatırıyor, hasta sakinleştirici etkisi altındayken serumlarını falan söküp rolden kaçıyor. Yeni komutlar eklenmeli. /sedye ID, /hastalikekle ID. Hastalığı olan kişiler belirli bir can miktarından fazla cana sahip olamamalı ve tedavi olması gerekmeli. MD rolleri ancak bu şekilde canlanır. Hastalık başına -20/-25 can kalıcı olarak düşebilir. /hastalikekle komutu; hastanın kırık olan bölgesi tedavi edildiğinde, yeniden kontrole gelmesi içindir. Ayrıca zamanla otomatik olarak 'soğuk algınlığı' gibi hastalıklara sahip olabilirler.
  • Ambulans yakıt ücretlerini çalışanlar karşılıyor. LSPD'de yakıta para verilmiyor.
  • LSPD'nin hapis sistemi gibi hasta odaları olmalı. LSMD çalışanları bu odaya girip çıkabilmeli, getirilen hastalar ise kapıda /hastayatir ID ile içeri alınmalı ve yalnızca /taburcuet ID ile çıkabilmeli. Bunun sayesinde; bir devlet kurumunda, sanki sivil oluşumdaymış gibi saçma roller yapamayacak kişiler (serumları söküp rolsüz şekilde kaçamayacaklar).
  • Bu çok gerekli olmasa da, bazı durumlarda şart olan bir şey; /anestezi ID komutu ile hastayı konuşamaz ve hareket edemez hale getirebilmeliyiz. Bunu yalnızca /hastayatir ID ile girdiğimiz odalarda kullanabiliriz.
  • Ambulansların otomatik olarak hatalı parklı duruma gelmesi. Hastanenin önündeki yolun tam ortasına ışınlanıyorlar.
  • Yaralı olan kişiler yaralı olarak kalmalı. Eğer aktif sağlık personeli yoksa /destek atabilirler. Bu, bizim rollerimizi engelleyen en büyük durum. Çünkü 150 saniye, yani yaklaşık 2 dakikalık bir süre aşırı can sıkıcı bir kısalığa sahiptir. Süre şartı olacaksa 500 saniyeden az olmamalıdır ki /yaraliyukle komutu bir işe yarasın ve oyuncular canlandıklarında bölgeden kaçmasın.
  • Rütbeler daha gerçekçi olmalı. Bir hastanede 'Yüzbaşı' olmaz. Amerika'da bile yok. Yönetim olabilir fakat polis/askeri rütbeler eşliğinde değil. Yönetim en fazla 3 rütbe olabilir. Bu rütbelerden sonra 'Baş Hekim' ve 'Cerrah' rütbelerinin gelmesi mantıklıdır. Şu an Yüzbaşı, Teğmen ve Çavuş rütbeleri mevcut. Bunlar alakasız rütbelerdir.
  • Bu yazacağım şey birlik içi bir şeydir, sistemsel değil; Gerekirse sınav süreleri erken tarihe alınsın. Çünkü birçok rütbe boş. Genel Cerrah'da kimse yok, Psikolog'da kimse yok. Bu tür boşluklar doldurulmalı ve herkesin bir görevi olmalı.
  • Bütün odak LSPD'ye verilmiş durumda. LSMD de bir devlet kurumudur. Fazlasıyla sistemli ve düzenli çalışması gerekir. LSPD'nin sistemli oluşu ve sağlamlığı, ona olan ilgiden gelmektedir. LSMD'ye yönelik sistemsel ilgi artmalı ve sistemler geliştirilmeli.
  • Taksilerde olduğu gibi; ihbar verildiğinde o ihbarı kabul edebilmemiz ve ihbarın kabul edildiğinin bildiriminin hastaya ulaşması gayet hoş ve mantıklı olur. Telefondaki kişinin "Ekip yönlendirildi." demesiyle aynı şey.
  • Memura sarkıntılık yapan kişiler için (Nasıl bir şehirde olduğumuz göz önünde bulundurulursa) uzak menzilli taser talep ediyorum. Elbette bunun yerine biber gazı da olabilir. Sağlık personellerine savunma amaçlı verilebilir. Yalnızca savunma amaçlı, saldırı değil.
  • LSMD'nin forum rengi koyulaştırılmalı çünkü hiç görülmemekte. Koyu LightSeaGreen veya MediumSpringGreen rengi de benim kişisel talebimdir.
  • Bir Paramedic, Police Officer I'den daha az maaş alıyor. Buna cevap olarak;"PD daha aktif ve önemli." demişler ne kadar doğru bilmiyorum. PD maaşları sabit kalabilir ve MD maaşları yükseltilebilir. Çünkü bizim sırf LSMD sayfamızda öğrenmek zorunda olduğumuz bilgiler defter sayfasıyla 10 sayfa ediyor. Bunun yanında; rütbe olarak yükselmek ve rol geliştirmek için başka kaynaklardan tıbbi bilgiler araştırıyoruz, ilaç isimleri ezberliyoruz. Yaptığımız işe biraz gerçekçi bakılırsa Paramedic olan birinin 950$ maaş alması ve Police Officer I olan birinin de yaklaşık 1050$ gibi bir maaş alması komik. Böyle yapılırsa zaten en baştan MD bitmiş olur. Talepler LSPD'ye yönelik olur. Paramedic'den önce EMT rütbesi yer alıyor. Onun maaşı daha da düşük. Söylememe gerek bile yok sanırım.

- Bir Paramedic 965 $, bir 5.seviye taşımacılık seviyesi olan biri 980 $, bir Police Officer I yaklaşık 1050 $ maaş almaktadır. Çok adil. Paramedic'den önce gelen ve 1. rütbe olan (Police Officer I gibi) EMT rütbesindeki oyuncular ise 900 $'dan daha düşük bir ücretle çalışmakta.

LSMD'nin şimdiki çözünürlüğü (144p) :

Çevrimdışı Life

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSMD [144p]
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2018, 08:26:42 »
'Kalp Atışı' hayranı olduğumdan dolayı LSMD'ye başvurduğum doğrudur. :)

Çevrimdışı tuna9005

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Cage Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2019, 03:12
Toplam oynama: 42 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2018, 08:33:03 »
Hepsini tek tek okudum. Hepsi mantıklı geldi. Kesinlikle DESTEKLİYORUM.

Doktorlar candır.

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2018, 09:41:53 »
Hepsini tek tek okudum. Hepsi mantıklı geldi. Kesinlikle DESTEKLİYORUM.

Doktorlar candır.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2018, 09:46:35 »
destekliyorum

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2018, 10:20:21 »

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2018, 11:26:36 »
Destekliyorum lspd önemli olduğu kadar lsdfm de önemli.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2018, 11:47:13 »
LSFMD'nin aktif olduğunu son birkaç gündür görebiliyorum.
Diğer zamanlarda /d kanalından LSFMD talep ettiğimizde ses çıkmıyordu ve rolleri maalesef FAST RP geçmek zorunda kalıyorduk.
LSFMD geliştirilmeli.

Çevrimdışı HomoDuzceien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amelie Flash Lv.11