Garip geliyor ya 3 yıldır özel psikolog rolü yapıyorum. Bir defa bile kimse bana silah dayayıp sıkmadı bu işi yaptığım için. Doktorluğu mu düzgün yapmıyorsunuz anlamıyorum. İnsanları da sakinleştirebilmeniz gerekir. Nasıl yaralı kurtarırken size kurşun sıkıyorlar anlamıyorum. Diyelim ki sıktılar. Ee zaten tüm departmanlar müşterek çalışıyor. Yani ekstra bir silaha ne gerek var, hani diyeceğim siz yol ortasında birini tedavi ederken başınıza silah dayayıp iyileştir yoksa sıkarım diyor da siz çekip sprey mi sıkacaksınız? Çok saçma yani. Vurursa da uzaktan vurur belki düşmanıdır kurtarmanızı istemez. Yol ortasında durduğunuzu farz ediyorum. Onun dışında nasıl böyle bir durumda kaldığınızı anlamak hayret edici. İnsanları kışkırtmamak gerekir her şeyden önce. Doktorlar sakinleştirmeyi nasıl müdahale etmesi gerektiğini bilir. İnsanları iyileştirmeyi hedef edinmesi gerekirken biber gazı talep etmek nasıl bir bakış açısı anlamıyorum. Bu sizle alakalı bir durum. Çok acil bir vaka olur araç ters döner, böyle bir durumda da ekiplere telsizden anons geçirirsiniz. İllegal birliklerle savunmak anlamında bile olsa mücadele etmek paramedikçilerin işi değil. Devletin savunma birimide saldırı birimi de polistir şeriftir. Bu mantığa göre bütün devlet dairelerinin kendi özel savunma sistemleri olmalı. O zaman silahlı güçler ne işe yarıyor?
Hükümetin misyonel kimliğine ters bir tasarı. Desteklemiyorum.