Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSFD öneri

Başlatan Zweisamkeit, 08 Ağustos 2021, 22:35:59
Okunma sayısı 6093 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSFD öneri
« Yanıtla #30 : 09 Ağustos 2021, 22:39:15 »
Kavga çıkartıcı/kışkırtıcı içerikli iletiler temizlendi. Kişiye 2 günlük ileti yasağı uygulandı.

Çevrimdışı Reagter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Şubat 2025, 22:03
Toplam oynama: 438 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2023, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #31 : 09 Ağustos 2021, 22:54:39 »
eski çavuş olarak destekledim

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #32 : 09 Ağustos 2021, 22:56:03 »
çok istiyosanız bi tackle filan versinler adamı yere yatırın kalkana kadar yaralıyı alıp gidersiniz

yani ilk kez lsfd argesinu destekledin, bu yüzden gelsin sorun yok  :*
1

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 09 Ağustos 2021, 22:57:04 »
çok istiyosanız bi tackle filan versinler adamı yere yatırın kalkana kadar yaralıyı alıp gidersiniz

Desteklemiyor, dalga geçiyor  :embarrassed:
2

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #34 : 09 Ağustos 2021, 23:04:52 »

Desteklemiyor, dalga geçiyor  :embarrassed:

desteklemiş mi desteklemiş ben sonuca bakiyorum mxoemxiemxdk
2

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Sera Shegemi Lv.46
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
« Yanıtla #35 : 09 Ağustos 2021, 23:08:15 »
Olması gereken: devriyede biber gazı + rol tercih edilirse asgh içine güvenlik rolü yapacak adam tercih edilmezse rol, hastaneden çıkarma komutu +  do storyrp güvenlikler geldi aldı.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #36 : 10 Ağustos 2021, 17:37:21 »
çıkar tüpü sık knk şaka şaka destekliyorum lazım abi
:cheesy:

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #37 : 11 Ağustos 2021, 10:01:12 »
Gereksiz, PD'in görevini LSFD yapacak değil. Yardım isterseniz gelirler. F8 ile SS alırsınız, PD'ye atarsanız, aranma kaydı oluşturulur. Maskeli ise yapacak bir şey yok.
Adanlar bize saldırırken telsize basamıyoruz diyorum adam pd çağır diyo aynen kanka
Niye PD yerde sürünürken Telsizden rahat rahat konuşuyor, basıyor destek istiyor. Sen niye basamıyorsun? Tek bir komutla destek isteniliyor zaten.
Kavgada yumruk yerken telsize uzanmak ne kadar mantıklı? Polisler düşmüyor oluyor çoktan. Biz operator izin vermeden destek sinyali açamıyoruz
Hayat güvenliğin riskliyse PD'den destek isteyeceksin maalesef. PD ve SD'in görevi şehirdeki suç oranını azaltmak, halkı korumak. Daha LSFD'yi koruyamıyorsa yetersiz olduklarını önce kabul etsinler, PD ve SD revizyona gitsin. Hangi FD'de MD'de bibergazı olur, realistik değil. PD ve SD'in yapamadığı şeyi siz mi yapacaksınız? Bırakın PD ve SD'in görevini kendileri yapsın.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #38 : 11 Ağustos 2021, 10:07:46 »
Gereksiz, PD'in görevini LSFD yapacak değil. Yardım isterseniz gelirler. F8 ile SS alırsınız, PD'ye atarsanız, aranma kaydı oluşturulur. Maskeli ise yapacak bir şey yok.
Adanlar bize saldırırken telsize basamıyoruz diyorum adam pd çağır diyo aynen kanka
Niye PD yerde sürünürken Telsizden rahat rahat konuşuyor, basıyor destek istiyor. Sen niye basamıyorsun? Tek bir komutla destek isteniliyor zaten.
Kavgada yumruk yerken telsize uzanmak ne kadar mantıklı? Polisler düşmüyor oluyor çoktan. Biz operator izin vermeden destek sinyali açamıyoruz
Hayat güvenliğin riskliyse PD'den destek isteyeceksin maalesef. PD ve SD'in görevi şehirdeki suç oranını azaltmak, halkı korumak. Daha LSFD'yi koruyamıyorsa yetersiz olduklarını önce kabul etsinler, PD ve SD revizyona gitsin. Hangi FD'de MD'de bibergazı olur, realistik değil. PD ve SD'in yapamadığı şeyi siz mi yapacaksınız? Bırakın PD ve SD'in görevini kendileri yapsın.
Maalesef her ihbara gittiğimizde polis desteği çağırmak hem bizi, hemde polisleri çok yorar. Tac-1 sürekli olduğu için bizle ilgilenmeleri neredeyse imkansız bir şekilde. Bazen hiç sanmadığın bir an yumruğu yiyi veriyorsun. Öyle durumlarda olay çok ani olduğu için telsiz verene, operatörden destek isteyene kadar beni 19 kez düşürürler. Benim bahsettiğim şey kavgalı bir olay görünce oraya biber gazı sıkmak değil. Hayatımı riske atacak her türlü olaya hasar almadan müdahale etmektir. Adamlar bize saldırınca yumruk atmak için video kaydı almamız zorunldur. Kimsenin bilgisayarı aşırı iyi olamadığı için bu imkansız sayılıyor. Polislerin, Sherifflerin gelmediği destek sinyalinde ne yapıcağım ben? Polis destek sinyaline bir birim yönlendirdi, bunun olay yerine gelmesi zaten en az 2,3 dk sürecek. Ben orda tek başıma olduğum için mecburen kavga etmek zorunda kalıcam. Ne ihtiyaç varsa zeki kişiler onu önlemek için çalışır. Eğer sen gerçek hayatta sürekli dayak yiyen paramedicler ile karşılaşsaydın onlara biber gazı, gerekli ekipmanlar verilmesine tanık olabilirdin.
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #39 : 11 Ağustos 2021, 10:42:29 »
Garip geliyor ya 3 yıldır özel psikolog rolü yapıyorum. Bir defa bile kimse bana silah dayayıp sıkmadı bu işi yaptığım için. Doktorluğu mu düzgün yapmıyorsunuz anlamıyorum. İnsanları da sakinleştirebilmeniz gerekir. Nasıl yaralı kurtarırken size kurşun sıkıyorlar anlamıyorum. Diyelim ki sıktılar. Ee zaten tüm departmanlar müşterek çalışıyor. Yani ekstra bir silaha ne gerek var, hani diyeceğim siz yol ortasında birini tedavi ederken başınıza silah dayayıp iyileştir yoksa sıkarım diyor da siz çekip sprey mi sıkacaksınız? Çok saçma yani. Vurursa da uzaktan vurur belki düşmanıdır kurtarmanızı istemez. Yol ortasında durduğunuzu farz ediyorum. Onun dışında nasıl böyle bir durumda kaldığınızı anlamak hayret edici. İnsanları kışkırtmamak gerekir her şeyden önce. Doktorlar sakinleştirmeyi nasıl müdahale etmesi gerektiğini bilir. İnsanları iyileştirmeyi hedef edinmesi gerekirken biber gazı talep etmek nasıl bir bakış açısı anlamıyorum. Bu sizle alakalı bir durum. Çok acil bir vaka olur araç ters döner, böyle bir durumda da ekiplere telsizden anons geçirirsiniz. İllegal birliklerle savunmak anlamında bile olsa mücadele etmek paramedikçilerin işi değil. Devletin savunma birimide saldırı birimi de polistir şeriftir. Bu mantığa göre bütün devlet dairelerinin kendi özel savunma sistemleri olmalı. O zaman silahlı güçler ne işe yarıyor?

Hükümetin misyonel kimliğine ters bir tasarı. Desteklemiyorum.
1