Sizin şu "Ben istediğimi aldım, itaat et" olayınızı anlamıyorum. Kişiyi IC ezdiyseniz kişiyi OOC ezmeniz saçma. Roleplay kendi karakterimizi canlandırdığımız bir platformdur. IC yollarla kişilere ateş edip OOC kanalda "İtaat et" gibi kelimelerin kullanımı yanlıştır. Hem rollerinizi zayıflatır hem de iki tarafın canı sıkılır.(Öldürdüğünüz adamların videosunu atmanız yanlış değil ama itaat et gibi bir başlıkla atmanız yanlış)
Senin doğru'larını sen uygula,Youtube'da küfür edip discord'a abini çağırıp konuşması değil.
Düzgünce eleştirip yaptıkları şeyi kirletmeyim diyorum ama sizin gibilere yapılmaz. Abi çağırma olayınızı da anlamadım, kendi aranızda kurduğunuz bir şaka sanırım. Elleri bağlı iken silah çeken RP cahiline söyleyecek sözüm yok. OOC hapisten bıkmadınız.
İşine gelmeyeni anlamaz görmezsin tabi,,,,abi çağırma olayı DC kendin gelmeyip abini konuşturdunya onu diyorum skskksksk
Elim bağlıyken silah çekmemi chatlog'da işine gelmediği için görmedin sanırım elim bağlı olduğunu unuttum silah çektim sonra /b'den pardon unuttum dedim.
Kesin şimdide abin yazıyordur senin ufaklık.
((MOBİL))