Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lexter_Leeser. ve Lester_Parker CK Talebi

Başlatan ButterFly3, 03 Ağustos 2018, 01:29:51
Okunma sayısı 1162 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ButterFly3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 25 Kasım 2018, 10:17
Toplam oynama: 82 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Lexter_Leeser. ve Lester_Parker CK Talebi
« : 03 Ağustos 2018, 01:29:51 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Lexter_Leeser. ve Lester_Parker"
Olay Tarihi: "2.08.18"
Olay Zamanı: "Değişken"

Oyun için adınız: "Barbara_Williams"
CK etmek isteme sebebiniz :Kişilerin hoodumuzun çok yakınında hoodu var geliş geçiş laf yapıyorlardı bize. En son geldiler buradan gitmelerini söyledim karşılık verdiler Tight Brothers diye bağırmaya başladılar. ChatLock'lar açılmaya başladı, silahlar çıkmaya başladı biz de çıkarıp vurduk kendi bölgemizde düşürdük. Kişiler FearRP politikasını ihlal ederek hurt konumundayken aynı zamanda bizim hoodumuz orası gördüğünüz gibi de Tight Brothers gibi /s'den spamlamaya devam ettiler ve "Büyükanne sen misin?" gibi laflarla bizi dikkate almadıklarını belirtmeye devam ettiler FearRP'ye uymadıkları ve bizim hoodumuzda bize üstünlük sağlamaya çalıştıkları için CK'larını talep ediyorum.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: "
"

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2018, 15:34
Toplam oynama: 47 gün, 15 saat
Ynt: Lexter_Leeser. ve Lester_Parker CK Talebi
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2018, 15:46:40 »
Kabul edilmemeli ancak çok isterlerse benle beraber karşılıklı ck izinine gelebilirler. -Dwayne_Leeser

Çevrimdışı daemoNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Maccini Lv.26
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Nisan 2024, 13:12
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Macie Moss Lv.26
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Nisan 2024, 13:45
Toplam oynama: 116 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2018, 15:50:50 »
CK SEBEBİNİ ANLAYAMADIM DOSTUM FEAR RP DE YAPTIRTMAMIŞSINIZ ZATEN  SADECE DÜŞÜRDÜN DİYE CK TALEBİ AÇMAN ÇOK SAÇMA AMA İLLA İSTİYORSAN KARŞILIKLI CK TALEBİ AÇALIM NE DERSİN? (( CARLOS LEESER ))

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2018, 17:11:27 »
Merhabalar, siz gelip hoodumuza Tight Brothers diye bağırıp burası bizim emir mi veriyorsun gibi cümleler kullanıp sonra gelip bize sıkıp sonra seni vuruyoruz hala yerde hurt bağıran var fear yapmıyorsun baştan zaten sonra kural ihlali yapıyorsun ve kanıt yok diyorsun güzelmiş.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2018, 17:12:18 »
Kabul edilmemeli ancak çok isterlerse benle beraber karşılıklı ck izinine gelebilirler. -Dwayne_Leeser

Amacımız DM değil fakat paintball'da karşılıklı bir boy göstersi yaptığımızda eminim köşenizde ağlamaya başlarsınız.

Çevrimdışı ButterFly3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 25 Kasım 2018, 10:17
Toplam oynama: 82 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2018, 17:12:28 »
Merhabalar SS üzerinde gayet açık üstümde silah vs yok tanışmaya gidiyorum ve buranın kimin olduğunu soruyorum kişiler direk kovuyorlar, birlikler arası uzlaşma sağlayacaktım ben aslında. Hood onayları yok ve karşı blokta kalıyoruz bu yüzden oraya geçerken bize ateş açtılar, ne silahımız ne karşılık vermişliğimiz var. Sen yoldan geçen biriyle böyle diklendi diye ateş edip sonrasında CK talebi mi açıyorsun? Sana silah bile çekmiyorum. Reddediyorum.
Sana talep açma sebebim bana silah çekmen veya seni öldürmem değil, sana talep açma sebebim benim hooduma geliyorsun ve bana posta koyuyorsun bu normal mi sence? Yasak bir olaydır bu ben senin hooduna gelip afra tafra yapsam CK iznimin verilmesine boyun eğerim çünkü haketmiş olurum bu reddedişin nedendir?

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2018, 17:13:00 »
CK SEBEBİNİ ANLAYAMADIM DOSTUM FEAR RP DE YAPTIRTMAMIŞSINIZ ZATEN  SADECE DÜŞÜRDÜN DİYE CK TALEBİ AÇMAN ÇOK SAÇMA AMA İLLA İSTİYORSAN KARŞILIKLI CK TALEBİ AÇALIM NE DERSİN? (( CARLOS LEESER ))

Galiba ölmek isteyen çok kişi var fakat zamanı değil talep onaylanırsa leaderlerinize son bir bakış atın.  ;)

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2018, 17:17:05 »
Merhabalar SS üzerinde gayet açık üstümde silah vs yok tanışmaya gidiyorum ve buranın kimin olduğunu soruyorum kişiler direk kovuyorlar, birlikler arası uzlaşma sağlayacaktım ben aslında. Hood onayları yok ve karşı blokta kalıyoruz bu yüzden oraya geçerken bize ateş açtılar, ne silahımız ne karşılık vermişliğimiz var. Sen yoldan geçen biriyle böyle diklendi diye ateş edip sonrasında CK talebi mi açıyorsun? Sana silah bile çekmiyorum. Reddediyorum.

Şöyle açıklıyorum, bu olayı sizin arkadaşınız gelip hood'a bağıramaz hood kurallarını okuyun onaylı olmamıza gerek yok fakat 5 kişiyiz 2 kişisiniz hala hurt düştüğünüz halde bağıra bağıra birlik ismini söylüyorsunuz mantıklı mı? değil bence ek olarak siz gelip hoodumuzda emir mi veriyorsunuz gibi cümlelerle kendinizi daha ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz bu sizin için - olur fakat sizin yaptığınız yanlış ck talebinin büyük bir ihtimalle onaylanmasına yol açacaktır hood onayı olmasa bile kişi sayısı ve onaylı bir birlik olduğumuzdan fear yine yapmanız gerekli fakat hala aynı sizi hurt düşürüp pk etmiyoruz birlik liderini rencide edicek rollerde yasak olduğundan size ck edicek rolü yapamayız sizin yaptığınız yanlışlardan IC olarak ck talebi açık ck'nızı alırız ve onaylanırsa ck'yı gerçekleştiririz elimizde olanı kullanmak için açılan bir taleptir iyi oyunlar.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: